Şimdi Ara

Özdağ: Anayasa değişikliğine, Öcalan'ın serbest bırakılmasına karşı çıktığım için rehin tutuluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli Türk Milliyetçileri, Değerli Atatürkçüler,

Silivri'de esir tutulmamın 70 gününü geride bıraktım. Halen iddianamem hazırlanıp mahkemeye sunulmadı.

Peki ben neden tutukluyum?

-Çünkü ben Anayasa değişikliği ile vatanın bölünmesine, anayasadan Türk ifadesinin çıkarılmasına karşı çıktım.

-Ben Öcalan'ın serbest bırakılmasına karşı çıktım.

-Türkiye'nin yüzde 80'inin karşı çıktığı ikinci açılım sürecinin Türkiye'yi sürükleyeceği felakete karşı çıktım.

-Ben Türk Milleti'nin yüzde 80'i adına Silivri'de rehin tutuluyorum.

Benim Silivri'de rehin tutulmama hiçbir Avrupa ülkesi, ABD veya başka bir ülkeden itiraz gelmez.

Allah'a şükürler olsun ki, benim Silivri'de rehin tutulmama sadece Türk Milliyetçileri ve Atatürkçüler itiraz ediyorlar.

Türk Milliyetçileri ve Atatürkçülerden konuşmalarıyla, yazılarıyla, dualarıyla bana destek vermeye devam etmelerini rica ediyorum.

Ne mutlu Türk'üm diyene!

Yaşasın Büyük Türk Milleti, Yaşasın Cumhuriyet!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adamın arkasında durulmadı, İmamoğlu'na verilen destek ilk başta Özdağ'a verilseydi, her şey çok daha faklı olacaktır.

• Bunuda amerika istemiştir içeride tutun diye

• Vay be, adam Öcalan'ın serbest bırakılmasını engelleyebilecek güçte olduğunu sanıyor herhalde. Yüzde 1 bile oy aldın mı en güçlü olduğunu hissediyorsun. Ama yüzde 50 oy da alsan bazen güçsüz hissedebildiğin anlar oluyordur. Siyaset böyle acayip bir psikoloji işte. Bazen iktidar gitsin diye her şeyi yapabilecek motivasyonda olan, gün gelince bu tavrını unutmuş olabiliyor.

• Bitti artık Atamızın bize bahşettiği o güzel inkılaplar o güzel laiklik o güzel adalet ve düzen malesef yok.Geri de gelmeyecek.Talas savaşından bu yana tebaası oldukları oluşumdan biraz modern inkılapları dahi sindiremeyenler, bugün o tebaalığa tekrar canla başla ulaşmaya çalışıyorlar.Atamız güzel bir film gibi geldi geçti bu insanların o kalitede bir lideri hakettiklerini de düşünmüyorum.

Bu sebeple Özdağ ve bizler için artık çok geç.Güç tebaalarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.