Şimdi Ara

Sanırım Testis Kanseriyim[Kanser değil VARİKOSELmiş]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar , direk sorunumu dile getireyim uzatmadan arkadaşlar. Sağ testis ile sol testis arasında görüntü farkı var hatta soldaki yuvarlak iken sağdaki elips hatta dikdörtgene yakın Ayrıca soldaki hassasken sağdakine biraz daha bastırabiliyorum. Testis kanseriyim kesin . Ve üzgünüm dostlar

Edit : Hesabı sizinle derdimi paylaşmak için açtığım için nicki bana dert olan hastalık Randevu ss sini mi atsam sizi nasıl inandırsam bilmiyorum hastalığın ölümün şakasını yapacak değilim arkadaşlar.Birkaç güzel yorum görmek istemiştim ama testis mi geçiyorsun falan diye konuyu baltalayanlar olmuş teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konya Muhabiri -- 11 Mayıs 2015; 19:23:59 >

• dikdörtgen testis nedir? sen bizle testis mi geçiyosun? hem de bu saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 10 Mayıs 2015; 3:29:27 >
  • Nick mesaj uyumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • No ss no guven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuruntu

• Gardaşım ben anlarım o hissiyatları git doktora kafan rahat etsin. Buraya konu falan açmakla olmaz. Git ellettir sağlık için heo yapacak bişi yok. Bu kuruntuyla içini çürütceğine. Umarım bişi çıkmıcak hadi bakalım

• Bu yaz atlattim o illeti 1 ameliyat 3 kur kemoyla yirttik.. Testisler arasinda anormal buyukluk varsa git doktora direk.. Hatta devlet falan randevu bekleme ozele git direk.. Acil ameliyatla alinmasi gerekebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konunun troll olduğunu düşünüyorum, şu sıralar csb moda oldu. Nick ve yeni üyelikde etken. Fakat ciddi isen tabii ki Allah şifa versin, inşallah hayırlısı ile kanser değilsindir. Kanser olanlarada Allah şifa versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Konunun troll olduğunu düşünüyorum, şu sıralar csb moda oldu. Nick ve yeni üyelikde etken. Fakat ciddi isen tabii ki Allah şifa versin, inşallah hayırlısı ile kanser değilsindir. Kanser olanlarada Allah şifa versin.

bu kadar etki bıraktım yani
  • AzuroDeath A kullanıcısına yanıt
    Nickini yada ne yaptığını hatırlamıyorum. Ya borç meselesi yada araba meselesidir. Bu işler senelerdir var. Bir çığır açtığını sanma yani. 3 sene evvel "karşı evde saatlerdir kıpırdamayan kadın" konusunu açanı hatırlamıyorsak sende hatırlanmayacaksın. Yaptığın ayıp unutulmaz, bu.

• quote:

Nickini yada ne yaptığını hatırlamıyorum. Ya borç meselesi yada araba meselesidir. Bu işler senelerdir var. Bir çığır açtığını sanma yani. 3 sene evvel "karşı evde saatlerdir kıpırdamayan kadın" konusunu açanı hatırlamıyorsak sende hatırlanmayacaksın. Yaptığın ayıp unutulmaz, bu.
    ss bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Bu yaz atlattim o illeti 1 ameliyat 3 kur kemoyla yirttik.. Testisler arasinda anormal buyukluk varsa git doktora direk.. Hatta devlet falan randevu bekleme ozele git direk.. Acil ameliyatla alinmasi gerekebilir

Hocam malesef ki var ya biri yuvarlak değil uzun o derece off kesilikle kanser midir

• quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

dikdörtgen testis nedir? sen bizle testis mi geçiyosun? hem de bu saatte

Diktörtgene yakın yazıyor uzun demek istedim benim çok zeki(!) kardeşim ama herşeyi tarağa vurun tabi bir gün başına gelir de insanlarla konuşmak istediğinde görürüm seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenx

Testislerini kes ve topları ağzına at çıtır çıtır ye

Çok güldüm ya neden bu kadar komik espiriler yapıyorsun sen

• quote:

Orijinalden alıntı: AzuroDeath

quote:

Konunun troll olduğunu düşünüyorum, şu sıralar csb moda oldu. Nick ve yeni üyelikde etken. Fakat ciddi isen tabii ki Allah şifa versin, inşallah hayırlısı ile kanser değilsindir. Kanser olanlarada Allah şifa versin.

bu kadar etki bıraktım yani

Bu forum ne csb'ler gördü hey yavrum hey 1 hafta sonra hatırlanmıycaksın bile ama senin o konunun karşı konusu akülü araba olan hep hatırlancak :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

3 yıl oldumu oha

• Belli olmaz bu belki baska sebeptendir ama kesinlikle git gorun bi urologa.. Bu olaylarda ozellikle testis kanserinde ne kadar gecikirsen ileride cekecegin cile dahada artar.. Erken teshis olursa sadece ameliyatla bile kurtulabilirsin.(sorunlu yumurtaligi aliyolar) yarim saatlik agrisiz acisiz bi ameliyat 1 gun yatip cikiyosun 1 haftada normale donuyosun... Ben biraz gec kaldigim icin gecen sene tum yazim mahvoldu.. Kemoterapi cok illet bisey Allah kimsenin basina vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: issizmanyak

No ss no guven

•  Sanırım Testis Kanseriyim[Kanser değil VARİKOSELmiş]
  • iki testis arasinda herkeste fark var zaten.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.