Şimdi Ara

Amerikan Futbolu seçmeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PRo lig ve unı lıgı kazanmak ıstıyo hacettepe red deers ıdmanları cook agır 4 saate yakın .Forma aslanın agzında :O:O:O
  • Merhaba arkadaşlar karabük üniversitesindeyim yarın seçmeler var boyum 1.85 kilom 83 daha önce boks yaptım ve sabahları koşu antremanı yapıyorum son zamanlarda sizce seçilebilirmiyim aranan özzelikler nedir ?
  • Ben receiver olarak girmiştim. 1.82 boy 82 kilo. Koşu, zıplama, şınav, ileri sıçrama falan yaptırdılar sonrasında uygun pozisyonlara göre top tutma yeteneğini falan ölçüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rolex47

Merhaba arkadaşlar karabük üniversitesindeyim yarın seçmeler var boyum 1.85 kilom 83 daha önce boks yaptım ve sabahları koşu antremanı yapıyorum son zamanlarda sizce seçilebilirmiyim aranan özzelikler nedir ?

Merhabalar hocam umarım seçmeler sizin lehinize güzel geçmiştir..

Karabük Üniversitesi bu oluşuma ne zaman başladı acaba takıma ekipman alımı gerçekleştirldimi mi ? Bu sene Karabük'ü Üniversiteler Liginde görebilcek miyiz acaba ?
  • İşsiz oyunu la bu .

Harbi oyun Rugby'dir. Amerikan futbolu tamamen hanımevladı oyunudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

İşsiz oyunu la bu .

amerikalılar ondan hanımevladı zaten

bir amerikan futbolu oyuncusunun hayatı adlı dizi

http://www.dizi-mag.com/blue-mountain-state
  • bilkent
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

İşsiz oyunu la bu .

amerikalılar ondan hanımevladı zaten

bir amerikan futbolu oyuncusunun hayatı adlı dizi

http://www.dizi-mag.com/blue-mountain-state

Nickinin hakkını veriyorsun.

• Aradan yıl geçmiş biraz hortlatıcam konuyu ama yazmadan edemem :D Haftaya pazar seçmeler var Ankara CATS'in. Ben öyle aşırı yapılı bi insan değilim 1.80 boyum var 65 kiloyum. Yapım hakkında söyleyebileceğim en olumlu şey omuzlarım olsa gerek, geniştirler baya. Onun dışında öne çıkan başka bi özelliğim yok. Vücudum hantal değildir pek kendi çapımda sürekli çalıştım az çok bi şekli var. Baya hızlı da koşarım ama çok çabuk yorulurum. Kondisyonum çok düşük :/ Seçmelerde bize neler yaptırırlar ben bu 1 haftada ne kadar ve nasıl hazırlanabilirim şu sıralar koşuya çıkıyorum her akşam. 2 gün koş 1 gün dinlen şeklinde. Daha birinci sınıfım bu avantaj mıdır dezavantaj mıdır ? Takımdaki arkadaş 5 yıl boyunca takımda oynama şansımın olması açısından 1. sınıf olmamın iyi bi şey olduğunu söyledi. Ne kadar doğrudur ? Sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.