Şimdi Ara

Amerikan Ingilizcesi Youtube Kanalim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 aydır Amerikan İngilizcesi üzerine açtığım kanalda her cuma yeni bir video yayımlıyorum. Eğer İngilizce’ye ilginiz varsa bu linkten abone olabilir ve videolarimi takip edebilirsiniz:

Kanal linkim ise:www.youtube.com/c/memojihoca

10 senedir ABD'de yasiyorum ve ileri seviye kelimeler uzerinde durmaya calisiyorum. Hepinize kolayliklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erin_ -- 2 Ocak 2020; 7:35:28 >

• Kanalini cok begendim tek sorun sinir bozucu emoji karakteri. Hic samimi gelmiyor. Isinamiyor insan. Yoksa basarilisin herseyinle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok tesekkurler geri bildirim icin. Ben anonim kalmak ama ayni zamanda da bildiklerimi Ingilizce ogrenmek isteyenlere anlatabilmek istedim. Belki bir gun cesaretimi toplarsam memojisiz cekim yaparim.. :) Sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erin_

Cok tesekkurler geri bildirim icin. Ben anonim kalmak ama ayni zamanda da bildiklerimi Ingilizce ogrenmek isteyenlere anlatabilmek istedim. Belki bir gun cesaretimi toplarsam memojisiz cekim yaparim.. :) Sevgiler.
    Cok guzel anlatiyorsun hicbirinden bir eksigin yok fazlan var (yürü be kim tutar seni dermisim)

• Size okullarda yada kurslarda kimsenin ogretmeyecegi ama gunluk konusmalarda cok gececek kelimeleri iceren bir video daha yaptim. Eger Ingilizce'ye ilginiz varsa her cuma yayimladigim videolardan haberdar olmak icin kanalima abone olmayi unutmayin. Iyi seyirler.
    Amerikan Ingilizcesi Youtube Kanalim
    Memoji Hocayoutube
    İngilizce Öğren | Regl İle İlgili Tüm Kelimeler (Advanced Amerikan İngilizcesi )
    https://www.youtube.com/watch?v=TJU_y0XMjoY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erin_ -- 4 Ocak 2020; 10:19:49 >

• Gayet güzelemek harcanmış, bazı videolardaki kelimeler basit kalıyor benim seviyem için ama gayet başarılı. Regl videosu gibi nadir konulardaki kelimeleri düşünmenizde güzel, arada çıkan bilmediklerimi yazdım deftere.Ben abone olarak desteğimi oldum, yaygın deyimlerle ilgilide videolar bekliyoruz.Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 4 Ocak 2020; 11:37:3 >
  • nazik ve guzel yorumunuz icin tesekkurler. Deyimlerle ilgili videolar yapmak var aklimda. Desteginiz icin de tesekkurler :) Sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erin_

nazik ve guzel yorumunuz icin tesekkurler. Deyimlerle ilgili videolar yapmak var aklimda. Desteginiz icin de tesekkurler :) Sevgiler.
    Kitap
    Gazete
    Haber vs
    Dergi
    Podcast
    Radyo
    Tv kanal

Gibi tavsiyelerde bekliyoruz

• Öncelikle emek verip o kadar uğraşıp video çekmişsiniz size çok teşekkür ederim. Bende İngilizce öğrenmeye yeni başlamış ve yeni videolar ararken burada denk geldim size. Ama emoji herşeyi bozuyur. 1 dakika zor dayanabildim. Beni yanlış anlamamızı istemem ama çok sinir bozucu oluyur. Umarım bir düzeltme yaparsınız. Tekrar teşekkür ederim.

• güzel begendim devamı gelsin
  • klpszkrll K kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler yorumunuz icin. Ben su asamada boyle rahat ettigim icin memoji kullaniyorum :( Belki bir gun baska tarzda videolar yaparim. Size bu basladiginiz yolda basarilar dilerim. Umarim sular seller gibi Ingilizceniz olur
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler. Her cuma yeni bir video yayimliyorum. Abone olursaniz haberiniz olur Devami gelicek yani. Sevgiler
  • Erin_ E kullanıcısına yanıt
    Bu kesinlikle bir tercih meselesi. Ve buna sonuna kadar saygı duyuyorum. Siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle devam edin. Ama bence video çekip youtube de bilgi verecek kadar özgüvenli bir insansınız. Emoji kullanmadığınız bir video yükleyip denemelisiniz. Biliyorum uzun oldu kusura bakmayın. Son olarak iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerikan Ingilizcesi Youtube Kanalim

harika bir telaffuz videosu yaptim sizler icin. Umarim faydali olur
    Memoji Hocayoutube
    Amerikan İngilizcesi | Çok Yapılan İngilizce Yanlış Telaffuzlar🇺🇸✏️
    https://www.youtube.com/watch?v=lb27FGkCQ90&feature=youtu.be

• klpszkrll K kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim tekrar nezaketiniz ve tavsiyeniz icin. Ben de istiyorum bir ara. Belki dediginiz gibi bir deneme cekimi yapip bakarim zaman olunca Ben de size cok tesekkur ederim.
  • Erin_ E kullanıcısına yanıt
    Yapınca buraya atarsanız daha çok seviniriz. Başarılarınızın devamını dilerim. İyi çalışmalar. Kendinize cici bakın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.