Şimdi Ara

AMERİKAN OPTİCAL MARKA PİLOTLARIN 1 NUMARALI TERCİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
3
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 AMERİKAN OPTİCAL MARKA PİLOTLARIN 1 NUMARALI TERCİHİ
    180amerikan optik dünyada savaş pilotlarının bir numaralı tercihi, nasa uzay araştırmalarında bu gözlüğü kullanmıştır.1833 sout brighte kurulan bir işletmedir. çok kaliteli gözlük camları ve çerveler üretir, gözlük camında sol tarafta ao logosu göze çarpar.bende yüklü miktarda var orjinal ktusunda ve kılıfında sıfır üründür.kamov_22@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. fiyatı 349 tldir. paypal, posta çeki, havale ,eft yapıldıktan sonra size bir kargo takip numarası gönderilecektir.

AMERİKAN OPTİCAL MARKA PİLOTLARIN 1 NUMARALI TERCİHİ AMERİKAN OPTİCAL MARKA PİLOTLARIN 1 NUMARALI TERCİHİ
    Fiyat : 349 TL Miktar : 10 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Savaş pilotu çok bizim forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasa uzay araştırmaları yaparken niye güneş gözlüğü takma gereği duymuş onu anlamadım :)))
    Çok güldüm...
  • serkar_avsar S kullanıcısına yanıt
    AY a çıkınca güneşe yakın olup gözlerinizi korumak için.

• Nasada calisan akrabam var. Mail attim resimleri. Bize verilmedi dedi. NASA isi yalan gibi...

• Nil armstrongun uzaya çıktığında taktığı modeldir.Sonradan vemediler mi bilmem facebooktaki resmi sayfasında var.It was in 1958 that the Flight Goggle 58, now known as the Original Pilot Sunglass was produced for the US military to provide pilots with maximum protection, optical performance and comfort. Right to the present time, the Original Pilot is still being manufactured in Southbridge, Massachusetts.
    In fact the Original Pilot Sunglass was honored to be the first ever sunglass to land on the moon worn by Commander Neil Armstrong and the crew of Apollo 11 in 1969. As a result, it was featured in the Smithsonian Air and Space Museum in Washington, D.C.
    Çevirisine Bak
     AMERİKAN OPTİCAL MARKA PİLOTLARIN 1 NUMARALI TERCİHİ

• Noldu herkes bi anda susmus 😆

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.