|
Bildirim
yine burada üretilip bayilerde bulunamayacak bir otomobil daha. elin gavuru Türk halkını modern köle gibi ucuza kullanıp mal ürettiriyo sonra dolar bazında düşük karlılık gerekçesiyle teşhir ürünü gibi çok az mal verip gerisini batı pazarına gönderiyo
|
Harika görünüyor, Türkiye'den çekilen Hondaya da selam olsun buradan.
|
Tabi canım yok yere. Zaten CEO diye koydukları adam olsun, genel müdür, yönetim kurulu üyeleri falan hepsi ilkokul terk cahil adamlar. Yoksa milyar dolarlık yatırımdan vazgecnelerinin pazar paylarının düşmesiyle, emisyon değerleri yüzünden içten yanmalı üretimleri minimuma indirip elektrikli araçlara odaklanma ile, sadece Turkiyeden degil Avrupadan da çekilmeleri ile hiç bir alakası yok. Bence de yok yere.
|
Olmamış. Bu arka yolcu camlarıyla alıp veremedikleri ne var çözemedim. Kuş kafesi kadar. Muhtemelen içerisi yine klostrofobik olacaktır. |
Bu araç C SUV mu şimdi. Gerçekten ilginç.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sonunda cam tavan eklendi. Bu bile inanılmaz bir yenilik. İç konsol çok daha iyi gözüküyor. Head up display ve dikiz aynaya eklenen ekran gerçekten güzel olmuş. Toyota bu sefer iç bölüme çalışmış. Bakalım fiyatlar nasıl olacak? Bekleyip göreceğiz. |
hibritler sıkmaya başladı |
Toyota.com.tr dhye özel soru cevap yapmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olmamış. Bu arka yolcu camlarıyla alıp veremedikleri ne var çözemedim. Kuş kafesi kadar. Muhtemelen içerisi yine klostrofobik olacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |