|
Yeni Skoda Superb'in özellikleri açıklandı: 100 km'nin üzerinde menzile sahip hibrit versiyon
-
-
Galericilere hayırlı olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2.0 TSI 4X4 265HP
Tam bir yer uçağı.
Böyle araçları almak hayal oldu da bari saatlik falan kiralasalar keşke en azından birkaç saatliğine asfaltı kazıyıp tatmin olsak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 km menzil hem elektrik motoru hem de extra benzin ile müthiş.Keşke plug in olmasaydı..
-
Umarim 1.6 dizel tekrar gelir ve passatin yoklugunda piyasayi silip supurur. Benzindir hibrittir elektriktir hepsi bir yana dizel bir yana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatlara bakıp Ali Cabbar dinliyorum.
-
superb
kodiaq
-
güzel, begendim, neyse ki klima kumandalarını koymuşlar
-
B9 passat variant da skoda gibi olacak deniyordu. Şu 1.5 motora 4motion opsiyonunu koysalar ne tatlı olurdu be…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizelin tadı başkadır...
-
Yahu bu tablet işinin ciddi manada xoku çıktı artık..37 ekran tüplü TV tadında...
-
O iş bitti. bundan sonra değil 1.6 dizel, başka hiç bir dizel gelmez..
ayrıca 2.0 dizeller de 2025'e kadar, 2025'te euro 7'nin yürürlüğe girmesi ile bunlar da iptal edilecek..
bence de hele ki böyle büyük araçlarda iyi bir turbodizelin yerini hiç birşey tutamaz ama artık emisyon kuralları neyi dikte ederse onu almak durumundayız. öyle 1.6 dizel alayım, 2.0 dizel alayım, V6 alayım, 8000 dönen benzinli alayım, turbo alayım, kompresor alayım bitiyor. çeşit yok.
+200bin farkla büyük boy pil istermisiniz?
+300bin farkla ekstra güç açalım mı?
bu kadar.. sovyet dönemi gibi araba alacağız, dünya kurtulacak.
-
Adblue sistemlerinin karmaşıklığı ve çıkardığı sorunlar dizeli cazip olmaktan çıkardı malesef. Ancak adblue olmadan euro7 kriterlerini karşılayacak dizel teknolojisi geliştirilirse ki bunun olacağını düşünüyorum, dizel tekrar populer olacaktır.
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Galericilere hayırlı olsun.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X