Şimdi Ara

Amerikan sony.com dan alışveriş yapan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerikadan store.sony.com 'da fiyatlar inanılmaz ucuz yarı yarıya gibi buradaki 2400TL'lik pc'yi 1300TL-1400TL'ye alabiliyorsunuz.
    Türkiyenin zengin bir ülke olduğunu böylece görmüş olduk.

Garanti kapsamında değilmiş. Türkiyedeki sony'i arayıp store.sony.com 'dan aldığım ürünlerin garantisi varmı diye sordum hayır dedi.
    Siz Sony değilmisiniz dedim. Evet sonyiz dedi. Peki sony.com sony'nin değilmi dedim. Evet dedi. Peki dedim bunun garantisi yokmu dedim. Yok Dedi.

Neyse yinede alınır. Gerçi sony'nin teknik servisi Cihan Elektronik bu konuda bayağı iyi garanti olsaydu iyi olurdu ama bizde gözümüz gibi bakarız artık ne yapalım.
    Yalnız sadece amerika içi satıyorlar.

Nasıl alırız bunu. Alan eden varmı?

• harbi alan yok mu hiç. biri baksın :)
  • Aldığınız takdirde ürünün amerikadan geldiğini varsayarsak ürün gümrük ten geçemez eğer geçerse zaten belli bir vergi ödemeniz gerekir diye biliyorum yani aşağı yukarı aynı fiyata almış olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rapyear kullanıcısına yanıt
    Ben konuyu araştırdım bunun için 3 yol var.

- Amerikadaniste.com gibi siteler aracılığı ile komisyon karşılığı alabiliyorsunuz.
    - Amerikada bir tanıdık varsa onun adresine gönderiyorsunuz. O size ups kargo yapıyor hediye olarak
    - En temizi varsa Amerikan gelecek olan kişi bavul'da getiriyor.

Buradaki sony amerikadan alınan ürüne garanti kapsamına dahil etmiyor ben ondan vazgeçmiştim.
  • Hocam peki Asya ülkelerinden tanıdık vasıtasıyla getirilebilir miyiz? Garanti olmasa da olur çünkü 1000 tl falan ucuza geliyor. 999 dolarlık bir av receiver tr de 4 binden aşağı alınmaz.

• rapyear kullanıcısına yanıt
    Sadece amerika eyaletlerine yükleme var. Asya ülkeside yok.

Ama dubai gibi bir yerse kasıt ettiğin yer oralarda vergi alınmadığından daha ucuz alabilirsin ama söylediğin gibi bir indirim olmaz.

Amerikadaniste.com zannediyorum en çok kullanılan tercih ikinci yol forumdan amerika'ya gidecek birini kovalaman. (Tabi önlemlerini alarak)
  • Çok zormuş ya. America stor den 999 dolar olan av receiver tr de kaç paraya alabilirim tahminen.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.