Şimdi Ara

Amerikan ürün getirtmek istiyorum - tanıdık vasıtasıyla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba,

Amerikadan bir ürün (Kulaklık) aldım, şu an bir tanıdığımda duruyor fakat gümrük mevzuları sebebiyle Türkiye'ye kargo ile göndermek istemiyorum.

Amerikadan kendisi veya tanıdığı yakın zamanda gelen birileri var mı acaba? Bu aldığım ürünü yanlarında getirtecek şekilde.

Gerekli ücret konuşulur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: H.

Merhaba,

Amerikadan bir ürün (Kulaklık) aldım, şu an bir tanıdığımda duruyor fakat gümrük mevzuları sebebiyle Türkiye'ye kargo ile göndermek istemiyorum.

Amerikadan kendisi veya tanıdığı yakın zamanda gelen birileri var mı acaba? Bu aldığım ürünü yanlarında getirtecek şekilde.

Gerekli ücret konuşulur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu gumruk olayini iyi abartiyorsunuz :) forumda herkes gumruk gumruk diye tirsiyor. Arkadasim istedigin urun zaten 1 adet koli ile ayni urunden getirtmiyorsun. Yani bunun gumrugu olmaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrUFO

http://forum.donanimhaber.com/m_83454818/tm.htm

İlanınızdan haberim var fakat belki Aralık 20'den önce getirtebilirim diye umuyorum. Aralık 20'ye daha 2 ay var çünkü.

Daha erken getirtme şansınız olursa, arkadaşınız felan varsa konuşalım.
  • Eger ki diger arkadastan bir yanit cikmazsa benim ilanimi da goz onunde tutun isterim. Yine 20 Aralik'dan sonrasina denk geliyor fakat aklinizda bulunsunhttp://forum.donanimhaber.com/m_83500060/tm.htm
    Bunun haricinde Aralik ayi basinda bir arkadasim geliyor Turkiye'ye fakat kendisiyle gorusmem lazim uygun olup olmayacagi konusunda. Istediginiz urune marka ve model bilgisi verirseniz yardimci olmaya calisirim.

Selamlar,

Baris
  • Üstad ben özellikle yurt dışından LG G2 istiyorum . konuyla ilgili görüşebilirsek iyi olur . SKYPE : salihbem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.