Şimdi Ara

Amerikaya gidilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne kadar ülkemi sevsem de artık olaylara dayanamamaya başladım artık bir şeyi tartışmaya çalıştığım ve hala bağnaz bir şekilde savunan insanları gördükçe ülkeden soğuyorum ve yakın bir dostumuz amerikada kuruyor 1 ay sonra bizi de çağırdı ve ciddi düşünmeye başladım üniversitem filan burda acaba gidip orda güzel bir iş bulma şansım olur mu türk üniversitesinden okuyan biri olan biri olarak yoksa gidip orda iyi bir okulda master yapmam mı gerek ekstra olarak iyi bir yerde çalışmak için. amerika hakkında bilgisi olan tavsiyesi olan arkadaşlar var mı? veya şuan orda olan

• geleceğe yatırım yapmak istiyorsan türkiyede olmalısın çünkü amerikanın son yaptıklarından sonra pek bir ömrü kalmadı bu konuşan gurur ve kibir liderlik değil her şeyi unutmuşlar sabretmeyi unutmuşlar gereksiz açgözlü zalim bir ülke oldu
  • Kaçıncı sınıfsın hocam? veya üninin bitmesine ne kadar kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

geleceğe yatırım yapmak istiyorsan türkiyede olmalısın çünkü amerikanın son yaptıklarından sonra pek bir ömrü kalmadı bu konuşan gurur ve kibir liderlik değil her şeyi unutmuşlar sabretmeyi unutmuşlar gereksiz açgözlü zalim bir ülke oldu
  • Abd artık kabul etmez hocam mülteci olaylarını bitirmek istiyorlar başka ülkelere bakın veya vazgeçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Management

Kaçıncı sınıfsın hocam? veya üninin bitmesine ne kadar kaldı
    2 yıl daha var mezun olmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Abd artık kabul etmez hocam mülteci olaylarını bitirmek istiyorlar başka ülkelere bakın veya vazgeçin
    vizelik bir sıkıntım olmaz o konuda bir sorun yok
  • ... Neyse bir şey yazmıcam boş konuşanları takmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Ekstra olarak Amerikada daha önce bulundum ortamı biliyorum nasıl bir yer olduğunu biliyor turistik olarak sormuyorum
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Bu kaçıncı seviye?
  • Genellemek doğru olmaz fakat kabaca ilk 10.000 sıralama ile üniversiteye girmediysen git. Hele 50 k üzeri ise hiç düşünme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

geleceğe yatırım yapmak istiyorsan türkiyede olmalısın çünkü amerikanın son yaptıklarından sonra pek bir ömrü kalmadı bu konuşan gurur ve kibir liderlik değil her şeyi unutmuşlar sabretmeyi unutmuşlar gereksiz açgözlü zalim bir ülke oldu
    Nicke bak ona göre bu yorumu dikkate al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.