Şimdi Ara

Gaz sikismasi ölüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12'den beri kivraniyorum :/ Hicbir sey fayda etmiyor aglayacagim en sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightsword5 -- 22 Mayıs 2015; 3:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gaz Sıkışmasına Lavman İyi Gelir mi?

Gaz sıkışması, karında ağrı ve şişkinliğe neden olan yaygın bir sorundur. Lavman, bağırsakları temizlemek için kullanılan bir prosedürdür. Gaz sıkışması için lavman yaptırmayı düşünebilirsin.

Lavman Gaz Giderir mi?

Lavman, bağırsaklarda biriken dışkıyı ve gazı çıkararak gaz gidermeye yardımcı olabilir. Lavman, bağırsak duvarlarını uyarmak ve bağırsak hareketlerini tetiklemek için sıvı kullanır. Bu sıvı, dışkıyı yumuşatır ve gazın geçmesine yardımcı olur.

Lavman Gazı Çıkarır mı?

Evet, lavman gazı bağırsaklardan çıkarabilir. Lavman sıvısı, bağırsaklarda bulunan gazı temizleyerek gaz sancısını hafifletmeye yardımcı olur.

Lavman Gaz Sıkışması İçin Kullanılır mı?

Gaz sıkışması için lavman kullanılabilir ancak en etkili tedavi yöntemi değildir. Lavman, bağırsaklardaki gazı geçici olarak çıkarabilir ancak gaz sıkışmasının altta yatan nedenini tedavi etmez.

Önemli Notlar:

• Lavman yaptırmadan önce bir sağlık uzmanına danışmalısın.
    • Lavmanlar düzenli olarak kullanılmamalıdır çünkü bağırsaklara zarar verebilir.
    • Gaz sıkışması şiddetliyse veya diğer semptomlarla birlikteyse, bir sağlık uzmanına görünmelisin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardeş yaşamayan bilmez uyuyacaksın sabaha geçmesede hafifliyor melisa çayıyla rezene azıcık rahatlatmıştı ama en garanti çözüm gazı atmak, geçmezse benimki gibi olurda 2 gün sürerse gidiyorsun hastahaneye ya lavman ya damardan sağlam bir ağrı kesici, gecenin 4 ünde acile gittiğimi bilirim bunun yüzünden arada stresli zamanlarda oluyor
  • Sıçma pozisyonunda otur, o döner gelir yolunu bulur... Bende kara şimşek yedim lanet olsun çılgın atıyorum evin içinde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun , eğer çok zor durumda kalırsanız bi acile gitseniz iyi olabilir sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxter

Geçmiş olsun , eğer çok zor durumda kalırsanız bi acile gitseniz iyi olabilir sanki

Daha once bu nedenden bircok kez acile gittim,evde yaptiklarimdan fazlasini yapamadilar, asil komik olan verem, cuzzam gibi hastaliklarin kesin tedavisi varken gaz sikismasinda sadece bilinen 2-3 yontemi uygulayip (pozisyon alma,cay,sicak su torbasI) beklemek,cildirtiyor hala kesin birseyin olmamasi ,doktora gittiginizde ellerinden birsey gelmemesi...

Yardimci olmaya calisan herkese teaekkurler ancak ne pozisyon alma ne torba bir ise yaramiyor :/

• At 2 tane metsil. Dua edersin sonra.

• O değil allah korusun ölse gitse
    +Neyden gitmişti abi ?
    -Gaz sıkışmasından gitti yavrucak.
    +Vay gerizekalı osursa geçermiş neyi dert etmiş kendinede bu kadar sıkmış kendini
    Diye diyalogla anılmak istemem :P

• Hocam tek çözümü nane yemek veya kaynatıp içmek. Anında etkisini gösteriyor. Hemen dene anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: @hmT

Hocam tek çözümü nane yemek veya kaynatıp içmek. Anında etkisini gösteriyor. Hemen dene anlarsın

Ilk basvurdugum yontem desem :( deneyecek yontem kalmadi gecmiyor gecmiyor gecmiyor.

• Aynı durum bende sürekli oluyor... Ilık su içip yüz üstü yatınca geçiyor

• Çare metsil

• Sal gitsin

• Aaa oluyorum oluyorum yazilan cizilen hicbir sey fayda etmiyor bu gaz kalbe de vuruyor olecem

• Bol fıstıklı olursa sevinirim.
  • Yokluktan gaz ile mi sıkışıyorsunuz

• Gaza gelmişsin
  • Rennie
    Süt
    Pekmez
    Şeker

dördünden biri iyi gelecektir

• Hocam apandisit falan olmasın? Eniştem de saatlerce kıvrandı, gaz sıkışması diye gittik apandisit çıkmıştı.

• Acile gitmende fayda var. Arkadasin dedigi gibi apandisit olabilir

• İlk sefer oluyorsa, once gobekte baslayan agri sonra sag alta gectiyse, bulanti kusma varsa apandisit olabilir. Belirli araliklarla surekli oluyorsa, 2 3 gun icinde kendiliginden geciyorsa, atesin cikiyorsa, bazen eklem agrilarin oluyorsa, gogus agrin oluyorsa fmf olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.