Şimdi Ara

Amerikaya gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Renk #Siyah Model #iPhone 5S Kapasite #32 GB İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar Yakinda insallah Amerikaya yilbasi tatiline gidecem New york City gidiyorum,, kararsizim , hangi iphonu alayim diye yani renk olarak

danisayim dedim ,birde nelere dikkat etmeli? nerden almali ,,misal ben bi kere gene new yorkta apple stordan itouch almistim adamlar bsi soylemeden 1 yil uluslar arasi garanti verdi ama baska yerden aldigim apple urunlerine oyle birsey cikmadi ,,

alacagim telefon simdilik Iphone 5S 32 GB ,, renk konusunda kararsizim ,, bu gune kadar hep siyah kullandim ve ilk ciktigindan beri iphone kullaniyorum butun modelleri denedim,,

bunun disinda yukte hafif pahada agir ne alabilirim cevaplarinizi bekliyorum, ha birde 21 inch lik bi mac te alicamhttp://store.apple.com/tr/buy-mac/imac
    bunlarin disinda ps4 dusunuyorum ama emin degilim o zmn duruma gore alabilirim ,,

baska onerileriniz varsa lutfen belirdiniz, 2 bos bavul goturecem dolu gelmeleri lazim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Gideken bavulu boş götürme birine beni koy iyi tatiller ustadim iphonden pek anlamam latife yapiyim istedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle hayirli geceler. ?Dönüş de ilan acarsaniz belki birseyler getiimek isteyenler olur mesela ben..?iiii geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı yolculuklar ustam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

Oncelikle hayirli geceler. ?Dönüş de ilan acarsaniz belki birseyler getiimek isteyenler olur mesela ben..?iiii geceler

hocam ben acikcasi baska kisiler icin siparis almiyacam maalesef,,

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    amerikaya gemi ile gitmek
    9 yıl önce açıldı
    Amerikaya gitmek istiyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.