Bildirim
Amerikaya yüzerek kaçak girebilir miyim ? (3. sayfa)
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yerel yönetimin bunca yıldır Ankara'ya deniz getirmemiş olması işi zorlaştırıyor. Otobüsle Çanakkale'ye giderken, öndeki yolcu koltuğunu senin dizlerinin üzerine yatıracak olsa, bacaklar bir haftada kendine gelemez. -
-
Bu nasıl konu ya 1 km bile yüzemez bu arkadaş malmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuya giren herkese de bir halley olmuş. Neyse ben yazayım bari.
Hocam sen içine sığabileceğin bir cam fanus bul, arkaya da bir motor tak; bir haftaya kalmaz oradasın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tüm samimiyetimle söylüyorum ben ABD başkanı olsam ve sen çanakkaleden yüzerek Amerika’ya gelsen SIRF Azmi’nden seni vatandaş yapar üstüne bide sana 10 milyon dolar veririm
quote:
Orijinalden alıntı: XxTRUCKxX
Hocam tüm samimiyetimle söylüyorum ben ABD başkanı olsam ve sen çanakkaleden yüzerek Amerika’ya gelsen SIRF Azmi’nden seni vatandaş yapar üstüne bide sana 10 milyon dolar veririm
Büyütülecek bir şey değil ki hocam.
İşin içinde sen varsan seni ekonomi Bakanı bile yaparım hocam yada sağlık bakanı ecza işlerine bakarsın
quote:
Orijinalden alıntı: XxTRUCKxX
İşin içinde sen varsan seni ekonomi Bakanı bile yaparım hocam yada sağlık bakanı ecza işlerine bakarsın
Noktaya dikkat !
Eğer iyi bir çocuk olursan birgun şirinleri bile görebilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafayalazı
Eğer iyi bir çocuk olursan birgun şirinleri bile görebilirsin
Neden hocam dönerci tutmaz mı ?
Kardeşim deniz kenarında dönerci açma batarsın. Seyyar midye/koko tezgahı aç ama zabıtalara dikkat et. Yanına 2-3 tane yaşları 15-16 civarında çocuk al onlarda plajda simit/ayran/su/meyvesuyu satsınlar. Miami'ye giderken arjentin/şili kıyılarından git kuzey atlantikte petrol sondaj çalışmaları var zehirlenirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazoria -- 18 Ocak 2018; 15:8:43 > -
tavsiyem Asya üstünden tren + yaya şeklinde gitmen hem böylece ekvatordan uzaklaşmış yolu kısaltmış olursun Rusya - Alaska - Canada - ABD yapabilirsin üst kısım full orman gören duyan olmaz yalnız Bering boğazında naparsın bilmem -
Ucakta tanıştığım bir Turk yıllar önce gemiden atlayarak girmis Abd ye. Konustugumuzda green card falan hepsini halletmisti
Dönerci tutmaz ben diyim, o kadar yol yüzmeden bi daha düşün -
Idris miydi adı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: senyalancisinadi
Idris miydi adı?
Hatirlayamam hocam yil 1993 du. İstanbul dam Frankfurta giden ucakta yan yana dusmustuk.
Bir yere kadar tekneyle git kalanı yüz. Dönerci iş yaparsa bende gelirim. Franchising yaparız. -
Konuyu Hortlatmak istiyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X