Şimdi Ara

Amethyst M3 Blue Bluetooth Hoparlör 49,99 TL-Yeniden Stoklarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Amethyst-M3-Black-Speaker/Ev-Elektronigi/Speaker/urunno=0000000684634

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontrpiyolog -- 23 Mart 2016; 11:45:45 >

• sd kart takılıyor mu?
  • Ses şiddeti, kalitesi, batarya ömrü vs nasıldır? Kullananlardan bilgi alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Ses şiddeti, kalitesi, batarya ömrü vs nasıldır? Kullananlardan bilgi alabilir miyiz?

Ben de merak ediyorum.takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacım yok almıyorum, sizde ihtiyacınız olmadığı halde almayın.

• redloves kullanıcısına yanıt
    Ne olursa olsun, kampanyası varmış diye bir şey almış olmak için alınmaz mutlaka. Mediamarkt'ta birçok markanın modellerini denemiştim, en çok Sony SRS X11 in sesini beğenmiştim, küçük olduğu için taşımak da çok kolay ayrıca batarya ömrü de çok iyiydi ama fiyat biraz fazla 180 TL civarında. Bunda kampanya olursa (100 TL veya altı) alırım mutlaka. Ama bunun haricinde ekstrem bir durum olmazsa BT hoparlör gibi bir ihtiyacım yok.
  • Bitmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akşam eve gidince alırım diye bıraktım yine. ve bitmiş
  • di en ar bitmiş
  • Amethyst NOV-1453 BLACK Speaker
    69tl kargo bedava

Bu urunde 6 huton var .
    Ne farklari var ikisinin?

• Lannn yine bitmiş.

• d&r pişmanlıktır,e-ticaretin yüz karasıdır 1,5 aydır paramı vermediler ürünü alıp yaşayın görün çoğu kişi şikayetci
  • D&R dan 49 liraya amethyst m3 cihazı aldım..şarjı yaklaşık 10 saat gidiyor,ses kalitesi başarılı ,bluetooth hands free telefon görüşmesi için mikrofon koymuşlar gayet başarılı..sd ,usb vs. Giriş yok..sadece aux girişi var ,aıx kablosu da dahil gönderiyorlar..bence en büyük eksisi adaptör ile şarj oluyor ,yani powerbank ile şarj edemiyoruz..ama fiyat performans dersek mükemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: memurdan

D&R dan 49 liraya amethyst m3 cihazı aldım..şarjı yaklaşık 10 saat gidiyor,ses kalitesi başarılı ,bluetooth hands free telefon görüşmesi için mikrofon koymuşlar gayet başarılı..sd ,usb vs. Giriş yok..sadece aux girişi var ,aıx kablosu da dahil gönderiyorlar..bence en büyük eksisi adaptör ile şarj oluyor ,yani powerbank ile şarj edemiyoruz..ama fiyat performans dersek mükemmel

Adaptorle mi şarj oluyormuş. Keşke almasaydim. Bi hızla aldık..

• |YipMan| kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam,world d&r 100/30 wp ile kombinleyince uygun geldi patlattım hemen ..ama ürünü beğeneceğinizi düşünüyorum,zaten sürekli kullanıyorsanız hep prizde bırakabilirsiniz..full bluetooth irtibat ile sarj 10 saat gitti..auxla irtibatlansa 15 saate çıkar diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

d&r pişmanlıktır,e-ticaretin yüz karasıdır 1,5 aydır paramı vermediler ürünü alıp yaşayın görün çoğu kişi şikayetci

Bugün baktım
    Sipariş Tarihi:23 Mart 2016 Çarşamba
    Sipariş Durumu:Sipariş İptal
    Kendileri iptal etmiş .
    Ama para iadesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

d&r pişmanlıktır,e-ticaretin yüz karasıdır 1,5 aydır paramı vermediler ürünü alıp yaşayın görün çoğu kişi şikayetci

Bugün baktım
    Sipariş Tarihi:23 Mart 2016 Çarşamba
    Sipariş Durumu:Sipariş İptal
    Kendileri iptal etmiş .
    Ama para iadesi yok.

"yaşayın görün" dedim diye mi sipariş verdiniz :)
  • Stoğa girmiş yine, yukarıdaki link güncel.
  • abi öyle yorumlar var ki almaya korkuyorum
  • Bu ürünle alakası yok ama d&r dan geçtiğimiz ay kitap sipariş vermiştim. Kitabı,haber vermeden mail dahi atmadan iptal etmişler. Sayfada kitabın iptal olduğunu dair hiçbir bilgi de yok. Kitap haftalar geçip gelmeyince arayarak öğrendim iptal olduğunu.Madem iptal edildi neden para iadesi yapılmadı diye sordum, yapılacak deyip geçiştirdiler. 10 liralık iade için 2 hafta uğraştım 2 -3 günde bir arayarak kavga gürültü zor aldım parayı. Şikayet vara falan yazmıştım ama tenezzül edip cevap dahi vermiyorlar. D&R benim gözümde en dandik, en güven vermeyen alışveriş sitelerinden bile daha kötü şu anda. Bir daha kapısından geçmem...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.