elimde ibanez grg 170dx, mxr fullbore metal dist.,ibanez 15gr var . dist pedalını aldığımdan beri amfiyi değiştirmek istiyordum şimdi 500 lira biriktirdim bass gitar mı alsam diyom acayip hevesim var.elektroyu alırken bir gazla başlamıştım bas gitardan tam olarak haberim yoktu :D ama daha adam akıllı kendimi elektroda geliştirmeden ona da başlamak doğrumudur. bir diğer bas istememin sebebide bütün arkadaşlarım elektro alıyor :D diyorum bas gitarda güzel filan :D yok elektro alcam diyor :D bu işle uğraşan tanıdıdıkalrım elektro alıyor hep
ilk önce sadece 1 tanesine yoğunlaş elektroyu hallet ama gerçekten bass da ilerlemek istiyorsan bass al ama ikisini aynı anda yürütemezsin bass gitar normalde elle çalınır ve onunda ayrı teknikleri var eline elektro almış adam elbet bass gitar çalar ama bir bass gitarcı kadar çalmaz
Hangisini istiyorsan onu çal, birine geçmek için öbürünü ilerlet demek yanlış olur bence. Ayrıca bas çalmak için ilk elektro öğrenim demekte yanlış, elektro gitara harcayacağın zamanı bass gitara harcasan daha iyi olur senin için. Ama iyi düşün, eğer bas gitar da elektro gibi sadece bir hevesse boşuna para-zaman kaybına girme.
quote:
Orijinalden alıntı: harold
Hangisini istiyorsan onu çal, birine geçmek için öbürünü ilerlet demek yanlış olur bence. Ayrıca bas çalmak için ilk elektro öğrenim demekte yanlış, elektro gitara harcayacağın zamanı bass gitara harcasan daha iyi olur senin için. Ama iyi düşün, eğer bas gitar da elektro gibi sadece bir hevesse boşuna para-zaman kaybına girme.
elektro gitar hevesle aldımda hevesim hala var :D düzenli olarak geliştirmeye çalışıyorum kendimi. yapamıcam galiba en iyisi ben amfimi yenileyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme