Şimdi Ara

Amfi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere bu konuda neredeyse sıfır bilgiye sahibim sırf yardım almak için kayıt oldum buraya da önerilerinizi bekliyorum; öğrenciyim şu an elimde 400 tl var 500 e zorlayabilirim ltd m100 gitarım var metal müzik dinliyorum çok dandik bir amfi olmasın ki sırf amfi almak için amfi almış olmayayım ve ileride de bana çok eksik gelmesin değiştirmek istemeyeyim ama evde çalmak için de çok fazla olmasın yani bana çok da gelmesin istiyorum biraz araştırma yaptım ve anladığım kadarıyla lambalı amfiler yalıtımsız bir apartman dairesi için uygun değil fazla ses açmak gerekiyormuş bu benim için biraz zor ve pahalı, o yüzden transistörlü alıcam marka ve model vs diğer önerilerizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş gitar için gitarın tonlamaları bir yana senin yaptığın tonlamalar bir yana hepsi bir yana.

elinde çin malı 2.1, 5.1 hazır set varsa onların mic1, mic2 girişi var. bağlayıver. ses kartın varsa ona bile bağlantı yaparsın.
    halihazırda böyle set üzerinden bağlantı yaparsan şansına bazan bunların mic girişlerinde kazanc ya çok düşük olur ya çok yüksek. ona da bir çare buluruz.
    veya bas sesleri güzel veren 15-20W SS tranzistörlü çanta tip ampli bakacaksın.
  • Aslında anfiden önce düzgün bir processor edinmen daha iyi olacaktır. Nedenine gelirsek gerek anfi, gerekse de hoperlörler kullanılan çalgı ve icra edilen müzik türüne göre değişkenlik gösterir. Metal müzik dinlediğine göre bugün yarın reverb, sustain, distortion, compressor gibi daha birçok efekt de isteyeceksin. Efekt aletlerinde cabin ve amplifier modellemeleri de bulunmakta. Böylelikle normal bir müzik sistemi anfisi ve kolonundan marshall, fender, vox gibi firmaların çeşitli anfi ve kabinlerinin sesini alabilirsin. Anfi alana kadar da üstünde bulunan kulaklık çıkışından takılırsın.
  • bu işle uğraşan dostum var;
    aynı düşünceleri paylaşarak insan faktörü önemli ne dandik gitar la ne sesler çıkaran adam var. ne dandik setler var ne sesler çıkaran diyecek sandım.
    2. el roland cube başlangıç için ideal tavsiyesi verdi.

roland devdir. rolls royce dur herhal. dedim 2.1 ile uğraşsın bunda baslar cozır diyormuş. hı?? roland da ise cazır cazır! harika. önemli tavsiye.
  • Zaten şöyle bir durum var. Distortion'ı açarak felan egzersiz yapmak yarardan çok zarar getirir. Öncelikle gitardan perdelere düzgün basarak pürüzsüz sesi almak şart. Aksi takdirde hata yaptığınızı bile anlayamıyorsunuz. İlk başlayan biri için kullanılabilecek efektler en fazla kabin ve anfi modelleri oluyor. Çaldığınız cihaz, kulağınızda hoş bir tını bırakmıyorsa bir süre sonra insan ister istemez soğuyor. O yüzden anfiye para vermektense processor ve kulaklık daha mantıklı gelmiştir bana. Aslında yapılan müzik türü kadar beğenilen sanatçı da önem taşımaktadır. Çünkü onun tınılarını çıkartmak isteyecektir çalan kişi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    SUBWOOFER TAVSİYESİ....
    20 yıl önce açıldı
    Amfi önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.