Bühçe limiti 1500 tl. 30-40 metre karede kullanacağım. Sert müzikler ön planda olarak fransız marka amfileri öneriyorlar. (Klasik rock, metal türevleri..). Şuan hoparlörüm yok amfiden sonra alıcağım. Ve pikapda bağlamak istiyorum sanırım bir aparat gerekiyormuş. Fransız marka amfi markaları nelerdir? Önerebileceğiniz modeller var mı? Orjinal albümler dışında, bilgisayardaki kayıtları dinliyebilir miyim? Bursa'da nerelere bakmamı tavsiye edersiniz?
Fransız değil ama Pioneer A656 Mark II 'yi tavsiye ederim.Sizin sevdiğiniz müzik türü için biçilmiş kaftandır diyebilirim.Ayrıca kendileri Pioneer'ın Referance Series 'idir.Oldukça güçlü ve kaliteli cihazdır.
Aslında değişik amfi ve hoparlör kombinasyonları dinleme imkanınız olsa çok iyi olurdu. Öncelikle hoparlörü seçebilmek daha öncelikli kanımca. CDbankı ziyaret edebilirsiniz Bursa da. http://www.hifial.com/site/main
yine de amfi tavsiyesi istiyorsanız. Yamaha nın AS1000 serisi bütçenize yakın olabilir PİO A9 olabilir, ama hem plak hem digital işi de girecekse daha bir sürü cihaza ve kabloya da ihtiyacınız olacak. Bütçenizi yaparken kaynak,kablo ve amfi ile hoparlör dengesine de dikkat etmekte fayda var
technics su- vz320.. bu modeli tavsiye ederim ben kullanıyorum ve mükemmel bir ses kalitesi var marka desen technics zaten söze gerek yok.. eğer bana böyle bir alet uyar dersen satmayıda düşünürüm fiyatıda baya uygun olur senin açından.. aklıma gelmişken 40-40 mt karede bu aletin sesi fazla fazla yeter başka anfi arama gerek yok bu işini görür bence..
bu technics in piyasası sanırım 200-250 TL herhal.
A-656 öneremem. olacaksa eğer 500TL den fazlası verilmemeli. ederi bu. ama doğru sert ses sınıfında analitik bir ampli. fazla detaylı değiller. adres Pioneer A- 757
evet 200-250 tl gibi rakamlara bunuyor ama onların bir çoğu tamirli oluyor.. fiyata göre performansı ve kalitesi çok iyi bence.. ve bu ürünün sesi gerçekte çok temiz