Şimdi Ara

Amfi Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
26.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kicker zx 650.4 amfiyi başta mustang ve siz herkeze öneriyorsunuz.Benim istediğim amfi benim woofer ve ovalleri tam besleyecek bir amfi tavsiye etmenizi istiyorum.Bildiğim kadarıyla tam performans için amfi rmsi wooferinkinden 50-100 watt arası daha fazla olması gerekiyor.Yanılıyorsam düzeltin.Ben sizden bana amfi önermenizi söyledim tamam ok sizde önerdiniz ama ben tam performansı belirtmeyi unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazzencieren

Bu kicker zx 650.4 amfiyi başta mustang ve siz herkeze öneriyorsunuz.Benim istediğim amfi benim woofer ve ovalleri tam besleyecek bir amfi tavsiye etmenizi istiyorum.Bildiğim kadarıyla tam performans için amfi rmsi wooferinkinden 50-100 watt arası daha fazla olması gerekiyor.Yanılıyorsam düzeltin.Ben sizden bana amfi önermenizi söyledim tamam ok sizde önerdiniz ama ben tam performansı belirtmeyi unuttum.

Kafamız o kadar çalışır, merak etmeyin.
    Piyasadaki alınabilir en güçlü stereo amfi şu an için Kicker Zx 650.4
    İlave olarak, kağıt üzerinde en iyi sistem nasıl kuruluyorsa, biz onu tavsiye ediyoruz. Rahat olun.
    Kullanıcı düşmanı değil, kullanıcılara bildiğini aktarıp en az parayı harcayarak en kaliteli sistemi kurmaları için burada vakit öldürüyoruz.
    Bilindiği üzere, sosyal sigortamız veya aylığımız da DH tarafından karşılanmıyor.

Selametle...

• Arkadaşlar herkeze teşekkürler.Amfiyi kicker zx 650.4 almaya karar verdim.Bass 350 rms ovaller 80x2 rms zx 650.4 ün gücü tam beslemediği için ısınma problemi falan olur mu? Ne yapalım artık bizde 350 rms lik woofer dan 250-300 arası güç alırız.Bu da bana yeter herhalde.Woofere 2 kanalı köprüleyip bağladık.Geriye 2 kanal kaldı.Onların tekini ovallere diğer kanalıda bi çift companent alıp taksak besler herhalde.Hepinize teşekkür ediyorum.Herhangi bir kusur işlediysem birinizi istemeden kırdıysam şimdiden herkezden tek tek özür diliyorum
  • Siz cihazları alın, bağlantıyı sonra hallederiz.
    Bir kanaldan 4 oval sürecekseniz, 4üde aynı ovalden olsun.
    4 mid sürecekseniz, 4ü de aynı midden olsun.

Size en kolay bu şekilde anlatabilirim sanırım.

Bas bağlantısında problem yok.

Isınma konusu da problem olmaz, kafaya takmayın.
  • hepsi hazır.Sadece amfi yok onuda 1-2 gün içinde siparişini verip alıyorum.Birde ön kapıya orjinleri çıkarıp companent mi taksam diye tereddütteyim.
  • Yapmışken bir kez yapın kafanız da rahatlasın kulaklarınız da...
  • şimdi bu amfi her kanalda 4 ohm da 120 watt verdiğine göre.Ben companent seçerken 60 rms lik mi seçmeliyim.
  • 100 wattlık 2 takım component besler, mesela Hertz ESK 165.
    Ya da 1 takım Hertz ESK 165 mid ve köprüde 4 ohm 250 watt RMS civarı woofer, mesela JBL CS 1214 ya da GT5-12 gibi.
    2 takım mid ve 1 woofer olacaksa, woofer yine yazdığım gibi olacak, ön çıkışa paralel olarak 75 watt 2 takım mid olabilir, mesela Kicker KS 650.2 gibi.
    Siz ne yapacağınıza karar verin önce.
    Elinizde olanları yazın, ne almak istediğinizi yazın.
  • Araç corsa hb. Bende 1 ad. 350 rms woofer. 1 tk. yani iki tane 80 rms lik oval.Bir takımda companent alsam bu amfi işimi görür mü? Yani dediğimiz gibi 4 kanalın 1. ve 2. kanal köprülenip woofera 3. kanal ovallere 4. kanal companentlere bu şekilde olur mu? Eğer bu şekilde olur ise amfi yeterli gelirse.Companent alacağım(Companentleri henüz almadım) Bu yüzden compları kaç rms almalıyım.
  • Amfinin Rear çıkışı köprülenip woofera verilir.
    Fron çıkışına da ovaller ve midler sağlı sollu paralellenerek bağlanır.
    Yani sol tarafa 1 oval ve 1 mid +/+ ve -/- şeklinde paralel bağlanır, sağ tarafa 1 oval ve 1 mid +/+ ve -/- şeklinde paralel bağlanır.
    Mid olarak Kicker KS 650.2 tam olur.
  • Kicker ks 650.2 ye baktım fiyat olarak beni aşıyor.Ben max. 120-130 tl yi geçmeyen bir şey istiyorum.Şimdi burada ki püf nokta midleri seçerken ovallerin wattına eşit mi olması gerekiyor.Yani oval 80 rms ise mid. demi aynı yada yakın olması gerekiyor.İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.
  • 60 ya da 75 watt olsa olur.

http://www.sahibinden.com/cadence_fxs-6k_16cm_mid_takimi_kaliteyi_ucuza_alin_-41WQQaXQQ25163539WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 13 Mayıs 2010; 1:36:00 >
  • Evet bu model çok iyi ben dün bakmıştım bunu beğenmiştim zaten tam isabet oldu.Çok teşekkür ederim.Çok sağolun Başta mustang ve akerimoğlu.Saygılar iyi geceler.
  • Arkadaşlar bugün amfimi de aldım. Tavsiyeleriniz üzerine Kicker ZX 650.4 amfiyi aldım.Yarın kargoya verilecek 2-3 gün içinde elimde olur.Geriye sadece taktırması kaldı.
  • Hayırlısı olsun.
    Nereden aldığınızı link atsaydınız keşke de ona göre herkes fikir edinseydi.
  • http://urun.gittigidiyor.com/KICKER-ZX-650-4-4-KANAL-ANFI_W0QQidZZ27414458

Ürünü bu linkten aldım.Ürün açık artırmaya 300 tl den girmiş.Hemen al fiyatı 350 tl idi.Satıcıyla konuştum 280 tl ye anlaştım.19 mayıs günü aldım ve %5 indirim kampanyası vardı.266 tl ye geldi.Ürünü aldığım kartada 3 taksit 100 tl ve üzerinde olduğu için de +4 de banka kendisi ekledi toplam 7 taksit oldu.Buda yetmezmiş gibi telime gelen bir mesajda da bu alışverişimden 25 tl indirim kazanmışım.Yani lafın kısası bir nevi bana 240 tl ve 7 taksite gelmiş oldu.
    Satıcının dediğine göre ürünü 1 hafta kullanmış ve tertemizmiş.Sıfır gibi imiş.Yarın elimde olacak bakacaz nasıl çıkacak

• Resmen piyango vurmuş.
    Güle güle kullanın...
  • Yuh diyorum, ayarlamaları siz yapsanız bu kadarı aklınıza gelmez.
    Hayırlı olsun.
    Ben yüssüzümdür biraz, hiç çekinmeden, gelen ürün için fotoğraf çekip eklemenizi isterim.
  • Tabiki bunlar ürünün fotoları.Yanlız ürünü çalışıp çalışmadığını anlayabilmek için yarın bir tesisatcıya götürüp test edeceğim
    [simage]http://img13.imageshack.us/img13/3195/p1060362c.jpg
    http://img230.imageshack.us/img230/8116/p1060360.jpg
    http://img709.imageshack.us/img709/8170/p1060358c.jpg
    http://img22.imageshack.us/img22/8807/p1060354q.jpg
    [/simage]

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.