Şimdi Ara

Amfi tavsiyesi ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Orijinalden alıntı: livemydream

quote:

quote:

Ana unitenin etkisi olabilir mi ? Sese yuklenince seste bozma olmasinin nedeni ne olabilir ?

besliyemez amfi veya hoparlörlerde sıkıntı vardır sen son ses aç eko ayarı yap teyipten düzelir

Gain ayari %70 te bozmasini anlayamiyorum :( pazartesi gostercem tesisatciya gitcem kolonda nasi bi ariza olabilir ?

fabrikasyon bir hata vardır iyi ses vermez

anfiye ayarı yapıldı ses duzeldi ama tatmin etmedi beni. focalleri hertz esk ile degistirsem mi? hertz hcp 4 amfi ıle esk lar beslenir mi :(

• quote:

anfiye ayarı yapıldı ses duzeldi ama tatmin etmedi beni. focalleri hertz esk ile degistirsem mi? hertz hcp 4 amfi ıle esk lar beslenir mi :(

hayır besliyemezsin esk 165leri o amfi ile
  • Arkadaşlar SONY XM-GTR3301d mono amfi hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

Arkadaşlar SONY XM-GTR3301d mono amfi hakkında bilgisi olan var mı?

neye bağlıyacağın önemli
  • quote:

quote:

Arkadaşlar SONY XM-GTR3301d mono amfi hakkında bilgisi olan var mı?

neye bağlıyacağın önemli

2 tane 1000 lik pioneer 308F.. Araç corsa. pandizot yaptırıp bagajı kabin olarak kullanmayı düşünüyorum
  • quote:

2 tane 1000 lik pioneer 308F.. Araç corsa. pandizot yaptırıp bagajı kabin olarak kullanmayı düşünüyorum

sadece 1 tanesini kaldırır 2 tanesi için soundmagus dk1800 veya xetec 1500.1 alırsan sorun olmaz
  • quote:

quote:

sadece 1 tanesini kaldırır 2 tanesi için soundmagus dk1800 veya xetec 1500.1 alırsan sorun olmaz

Teşekkür ederim dostum.. Bi arkadaşa daha sordum o da xetec dedi ve onda karar kıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim dostum.. Bi arkadaşa daha sordum o da xetec dedi ve onda karar kıldım

eğer sıfır alıcaksan soundmagus dk1800 al ama 2. el ise murtaş garanti etiketi bozulmamış bulursan jbl gto 1201.1 al bulamazsan 2. el xetec alabilirsin
  • Arkadaşlar Selamlar,

Konu kirliliği olmaması açısından bu konudan devam etmek istedim, yardımcı olursanız sevirim.

Sistem kurmak istediğim araç 1,3 multijet doblo..

Çift anfi ile uğraşmak istemediğimden dolayı,

1 mid takımı, 1 Subwoofer 'ı kaldırabilecek bir anfi tavsiyesinde bulunurmusunuz ?

Bu arada ana ünitem Pioneer DEH P7400

Subwoofer (Pioneer TS-WX304T, 300 watt RMS, 30cm)

Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_ReapeR_- -- 13 Kasım 2013; 1:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_ReapeR_-

Arkadaşlar Selamlar,

Konu kirliliği olmaması açısından bu konudan devam etmek istedim, yardımcı olursanız sevirim.

Sistem kurmak istediğim araç 1,3 multijet doblo..

Çift anfi ile uğraşmak istemediğimden dolayı,

1 mid takımı, 1 Subwoofer 'ı kaldırabilecek bir anfi tavsiyesinde bulunurmusunuz ?

Bu arada ana ünitem Pioneer DEH P7400

Subwoofer (Pioneer TS-WX304T, 300 watt RMS, 30cm)

Şimdiden teşekkürler..

sen kendine bir konu aç yardımcı olalım. Bütçen ne kadar ve araçta neler var kaç cm bunları yazman iyi olur

• Romeo.J R kullanıcısına yanıt
    hocam bende önümüzdeki hafta xetec 1500.1 alıcam ama tam ölçüleri lazım bana uzunluk ve genişlik olarak koltuğun arkasına mdf kestiricem montaj için yardımcı olabilirmisin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.