Şimdi Ara

Amfi tavsiyesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım Ford Connect. Yaklaşık 1 ay önce barishrocker (yardımları için çok teşekkürler. ) tavsiyeleriyle 2 takım focal ıs130 aldım. ( aklım hala esk 130'larda iyimi kötümü yaptım bilmiyorum -.-' beni düşündüren ise focalların crosoverlarının olmayışı ! ) şimdide sizlerden 5 kanal amfi tavsiyesi istiyorum. Öncelikle ana ünite kesinlikle kalacak. İşi tek amfide bitirmek istiyorum o yüzden 5 kanal bi amfi olması şiddetle muhtemel. (kapasitor akü degişimi çok masraflı olur bana ) Tercihim öncelikle sıfırdan yana olacak. Sub olarak daha karar vermedim amfiye göre seçeriz artık. İnternette ve forumda yaptıgım araştırmalar sonucu kafamda ufak tefek bişeyler oluştu ama tam karar veremedim. Ortalama bütçe 400 500 lira civarında. Sizlerden yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden Yardım eden herkese çok teşekkürler...

mit takımlarım 60W RMS 120W 4ohm

Sound Magus h500 ( Çin malı olması beni biraz düşündürüyor. Ayrıca parazit sorunu olduğuna dair yorumlar var. )

Xetec Xİ-172.5 ( Önceki serileri alman malı oldugunu biliyorum ancak şuanda üretimi nerdedir kanaat getiremedim. Isınma sorunu olduğuna dair yorumlar var. )

M- Acoustic M 5 ( yazılan değerleri verdiği düşüncesinde değilim. Bilginizi almak istedim. )

JBL GTO 5355 ( çıtayı biraz yükseltmek gerekiyor ama , artık katlanıcaz. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livemydream -- 25 Eylül 2013; 18:43:17 >

• şuanda jbl gto 75.4 ve 1201.1 kullanan birisi olarak jbl diyorum.

ikinci ellere yönelecek olursan dls a7
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

şuanda jbl gto 75.4 ve 1201.1 kullanan birisi olarak jbl diyorum.

Yorum icin tesekkurler amfide ikinci el risk bana gore cok anlayan birisi degilim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: livemydream

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

şuanda jbl gto 75.4 ve 1201.1 kullanan birisi olarak jbl diyorum.

Yorum icin tesekkurler amfide ikinci el risk bana gore cok anlayan birisi degilim :(

jbl veya soundmagus alabilirsin şüphen olmasın soundmagus h500 kötü bir amfi değil sıkıntı çıkarmaz

sub olarak araç connect olduğu için jbl gt5 12" çok çok yeterli gelicektir daha güçlü birşey bakmana gerek yok

ben olsam hertz esk130 alırdım

• Yorum icin tesekkur etsem mi bilemedim esk hep aklimin bir ucundaydi :( focal icin daha iyi dediler bana. Xetec hakkinda bi bilgin var mi?

• Bende bu ürünü aldım bu hafta sonu bağlatıcam nasip olursa bir incele istersenhttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/cervin-vega-5-kanal-power-anfi-bas-kontrollu-83849099
  • Focalin o modeli amfisiz iyi iş yapar. Montajı da basittir. Ama amfi devreye girerse ve amaç yüksek ses olursa esk da iyi seçim olabilir. O zaman marka kalitesi ağır basar diye focalde karar kılmıştık ve amfi yoktu. Sesten de memnunsun diye hatırlıyorum. izolasyonsuz kapıda yüksek ses zangırtıya sebep oluyor. Focal iyidir boş ver. Bence bütçeyi biraz daha artırıp hertz ep5 al ikinci el. Sağlam amfidir ve deck çeviricisiz bağlanıyor olması lazım. Sub olarak da re audio rex12..

• Orjinal anaüniteye 5kanal takmak ses kalitesi açısından iyi olmayacağı için ve focallerin sesi yetiyor dediğini varsayarak sadece mono amfi ve sub da alabilirsin..

• Hocam yine noktayi koydu :) amfisiz verim alamiyorum teyibin gucu yetmiyo su hertz i bi arastirim saol hocam yorumlar icin ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

Focalin o modeli amfisiz iyi iş yapar. Montajı da basittir. Ama amfi devreye girerse ve amaç yüksek ses olursa esk da iyi seçim olabilir. O zaman marka kalitesi ağır basar diye focalde karar kılmıştık ve amfi yoktu. Sesten de memnunsun diye hatırlıyorum. izolasyonsuz kapıda yüksek ses zangırtıya sebep oluyor. Focal iyidir boş ver. Bence bütçeyi biraz daha artırıp hertz ep5 al ikinci el. Sağlam amfidir ve deck çeviricisiz bağlanıyor olması lazım. Sub olarak da re audio rex12..

Esk ile degistirme sansim olabilir degistirsem daha iyi olur mu?

• 2takım esk alırsan 5kanal amfi yetersiz gelir. Bence focallerle devam et.

• quote:

2takım esk alırsan 5kanal amfi yetersiz gelir. Bence focallerle devam et.

evet haklısın fakat sanırım alıcağı amfi yeterli olucaktır

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/cervin-vega-5-kanal-power-anfi-bas-kontrollu-83849099

bu amfiyi al kaçırma

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

2takım esk alırsan 5kanal amfi yetersiz gelir. Bence focallerle devam et.

evet haklısın fakat sanırım alıcağı amfi yeterli olucaktır

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/cervin-vega-5-kanal-power-anfi-bas-kontrollu-83849099

bu amfiyi al kaçırma

Yazdığı güçleri veriyorsa aynen esk çalar. Ama kullanmadığım bir amfi..bir de orjinal anaünite durumu var. Kalite zaten düşecek..

• Valla bi kere aldim donmek olmaz 500 600 lira civarinda bi amfide karar kilsam cok guzel olucak jbl , h500 , ep5 ,xetec arasinda bi secim yapicam kullananlar aydinlatirsa cok sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livemydream -- 26 Eylül 2013; 21:55:02 >
  • focallerle diyorsan eğer gözü kapalı ep5 diyorum ben. o amfiyle alpine sbe1243br (250rms) ve hertz hsk163(150rms) sürdüm. çok başarılı bir amfidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeo.J

Bende bu ürünü aldım bu hafta sonu bağlatıcam nasip olursa bir incele istersenhttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/cervin-vega-5-kanal-power-anfi-bas-kontrollu-83849099

Hayirlisi olsun dusuncelerini iletirsen cok sevinirim ^^

• quote:

focallerle diyorsan eğer gözü kapalı ep5 diyorum ben. o amfiyle alpine sbe1243br (250rms) ve hertz hsk163(150rms) sürdüm. çok başarılı bir amfidir.

Hertz ep5 in uretimi yok mu sifirini bulamadimda?

• Hcp5d olarak yeni modeli çıktı ama ben gene de ep5 derim. Aktepesound veya sedmarkete bak istersen belki vardır. İkinci eli de denenebilir..

• quote:

Hcp5d olarak yeni modeli çıktı ama ben gene de ep5 derim. Aktepesound veya sedmarkete bak istersen belki vardır. İkinci eli de denenebilir..

ıkıncı el dusunmuyorum hocam 900 lira verdıkten sonra adison alınır. ben xi 172.5 , h500 , gto 5355 arasında bi seçim önerirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: livemydream

quote:

Orijinalden alıntı: Romeo.J

Bende bu ürünü aldım bu hafta sonu bağlatıcam nasip olursa bir incele istersenhttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/cervin-vega-5-kanal-power-anfi-bas-kontrollu-83849099

Hayirlisi olsun dusuncelerini iletirsen cok sevinirim ^^

Arabayı yarın bırakıcam 3-4 saat sürer dedi usta, aldıktan sonra yazarım izlenimlerimi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.