Şimdi Ara

Amfi ve hoparlör tavsiyesi - Bütçe 1000 Lira!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bluetooth hoparlör, mikro müzik seti derken en son amfi ve hoparlör setlerine bakmaya başladım.
    Çok temiz, yumuşak bass alabileceğim 60 watt rms ye sahip bir ses sistemi kurmak istiyorum.
    Edifier 2700 hoparlör alırsam ikinci el olarak bir de dac tarzı bir amfi ile nasıl bir ses alabilirim?
    Sizin öneriniz ne olur? (Bu arada bütçe dahilinde 2.el alabilirim ancak sanırım...)

• Zannedersem Pc.den Müzik dinliyorsunuz bütçeniz çok kısıtlı olduğundan Aktif Hoparlöelere yönelseniz daha iyi olur kanımca Ampli için bütçeniz yok .Ampli gerektirmeyen Aktif Hop.bakın bence.

AudioEngine A+5 tarzı bir Hop.bakabilirsiniz 2.elde bütçeyi biraz daha zorlayıp ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Hocam bir çok seçenek koymuşsunuz teşekkürler fakat önerebileceğiniz hoparlör ve amfiyi tek bir link olarak atabilir misiniz? Dediğim gibi çok temiz ve yumuşak basslı bir sistem istiyorum...
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Merhaba görece bir konu kendiniz dinlemelisiniz benim beğendiğimi siz beyenmeyebilirsiniz .
    Ne tip müzik dinlersiniz. Bangır bangır pop müziğimi, tane tane ensturmansal müziklermi , jazz mı , rock mı. Bunları belirtirseniz daha rahat yardımcı olunabilinir.

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Her tür dinlerim desem. :) Ama genelde slow pop ağırlıklı diyeyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100w yada üstü amfi tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Güncel pop müziklerinde mission çuvallayabilir eğer enturmansal ve jazz ağırlık olsaydı mission öneririm ama sert yapısı gereği polk tsi pop müziğe daha iyi gidebilir bence. Amfi olarak ise denon uyumlu olur. Denon amfi kovalarsınız ikincielde. Kablo olarakda audioquest x2 alıp altlarıda biraz tatminkar yaparsınız olur biter metresi 20 liraydı heralde 1.5x2 alsanız 60 lira yapar tabi 1.5 metre yeticekse f/p kablosudur.

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    +1
  • Arkadaşlar elimde 1 tane ss cnp 680 ve 4 tane de ss msp 680 sağlam hoparlör var bu hoparlörleri değerlendirmek istiyorum evde premier pht 75 5+1 ses sistemi var bu hoparlörleri o ses sisteminde kullanabilir miyim kullanabilirsem nasıl bağlarım ?yada bu 5 tane hoparlörü bilgisayardan ses almak için okulda sınıfta nasıl kullanabilirim ?Amfi olması şart mı ? Amfi olmadan bu hoparlörleri kullanabilir miyim?Ne tavsiye edersiniz ?Teşekkürler şimdiden

• heco 302 yanınada lepy 2020A devam ses müthiş fiyatlarına göre kendimde kullanıyorum stereo için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.