Şimdi Ara

Amfiye uygun hoparlör tavsiyesi hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ford connect marka araca sahibim.2 yıl önce arabaya ses sistemi yaptırırken orijinallik bozulmasın diye aldığım hoparlörler aracın kendi yuvalarına uygun idi.

Usa 6004 amfi

1 takım jbl in 10 cm lik sürücülü hoparlörlerinden (tam kodunu yada adını bilmiyorum. 1 tane 10 cm hoparlör var 1 tanede twitteri bir sürücüye bağlanıyor. Sonra amfiye bağlanıyordu. Her takım için ayrı sürücüsü vardı.)

1 adet 1000w yazan pionner kolonlu 30 cm sub var

Şimdi arkadaki 2 hoparlör uzun zamandor gitmiş durumda. Amfi ile sadece bassı besliyorum. Önlerde teyibin kendinden geliyor. Ama ses kalitesi çok kötü. Basslar doyuruyor sadece

Şuan yapmak istediğim şey ise 2 ön 2 arka 1 sub olarak amfiye bağlamak.

Elimde bulunan 1 adet usa 6004 amfi ile 1000 watt pionner sub

Lazım olan ise 2 adet ön için 13 cm 2 adette arka için 10 cm hoparlör.

Çok yüksek ses istemiyorum. Kısık seslerde bile kaliteli müzik dinlemek istiyorum.

Tavsiyenizi bekliyorum. Bütçe olarak herhangi bir bütçem yok. Sizin tavsiyelerinizi değerlendireceğim. 4 çıkışlı bir amfiye 2 takım hoparlör ve 1 sub u nasıl bağlayacağım konusunda da tavsiye verirseniz mutlu olurum.

Teşekkkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım orjinal teyp var sistemde, muhtemelen 1 tane deck dönüştürücü takılmıştır, ve onun üzerine y kablo ile sistem kurulmuştur. öncelikle orjinal teyple devam edecekseniz ve kalite istiyorsanız dediklerimi yaparsanız doğru montajla şuankinden çok daha kaliteli ses alırsınız, ama şunu söyleyim beklentinizi çok yüksek tutmayın, çünkü 10cm ve 13cm component in vereceği ses ne kadar da olsa 16cm 4 tane kaliteli componentin yerini tutmayacaktır. yinede ben tavsiyeye başlayım. linkler bilgi amaçlıdır.

1 tane massive 5 kanal deck dönüştürücü.

https://tr.letgo.com/tr/i/massive-deck-cevirici-3-amfi-cikisi-prof_1959440c-45af-4df3-8dd1-e3eba754b8ba

1 takım Macoustic Msq 5.2

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-m-acoustic-msq-5.2-13cm-mid-takimi-464456186/detay

1 takım Macoustic Msq 4.2

https://tr.letgo.com/tr/i/m-acoustic-msq-402-10cm-mid-bass-takimi_79d60b7a-6f8e-43ff-84ed-005b90efa1c4

bu kapı hoparlörleri mevcut 4 kanal anfinin her bir kanalına bağlanarak beslnecek. kaliteli ses için bu şart, stereo ses istiyorsanız bu şekilde olacak.

1 tane de mono anfi alacaksınız. Roadstar rda 1010 gibi bir anfi mevcut subwooferın için tam ideal güçtedir.

http://m.n11.com/roadstar-rda-1010-3400w-mono-amfi-P207239303?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI2pW09PGp1gIVExMbCh3yvQBLEAQYASABEgLpPvD_BwE&gclsrc=aw.d

teypden anfilere 3 çift rca kablosu gidecek, o nedenle 5 kanal deck dönüştürücü kullanıyoruz.

eğer arkaya pandizot yaptırıp arka kapılara takacağın 10cm componentleri hiç bağlatmayıp 2 tane İnfinity 9633i gibi bir hoparlör koyarsan çok daha iyi ses alabilirsin. karar senin. ben olsam arkaya 1 takım oval koyardım.

• Cevabın için teşekkür ederim. Ben ekstra amfi almadan çözmek istemiştim. Orjinal yuvaları bozmak istemiyorum. Tek amfi ile çözemez miyim. Orjinal teyip değil aslında ben sonradan teyibi değiştirip ekranlı teyip takmıştım. Arkada amfi çıkışı mevcut. Hatta bayaa bi çıkış mevcut. Connectler mondeolar ve focuslar için olan teyiplerden navitech yada necvox marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLTMGNM -- 16 Eylül 2017; 18:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLTMGNM

Cevabın için teşekkür ederim. Ben ekstra amfi almadan çözmek istemiştim. Orjinal yuvaları bozmak istemiyorum. Tek amfi ile çözemez miyim. Orjinal teyip değil aslında ben sonradan teyibi değiştirip ekranlı teyip takmıştım. Arkada amfi çıkışı mevcut. Hatta bayaa bi çıkış mevcut. Connectler mondeolar ve focuslar için olan teyiplerden navitech yada necvox marka.

tek anfi olduğunda anfinin front kanalına hem ön kapıları, hem arka kapıları girersin, ama fader ayarı yapamazsın bu şekilde. anfinin rear kanalınıda köprüleyip subwoofer a girersin. sağlıklı bir yöntem olmuyor bu şekilde. 1 çıkışa 2 tane component paralel olarak takacaksın. double ünite var ise muhtemelen en az 2 çift rca çıkışı vardır. 4 kanal anfi için yeterlidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.