Şimdi Ara

Amfiyi bilgisayara bağlayınca ses gelmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:54:16 >

• amfi fender mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BornToDie- kullanıcısına yanıt
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:54:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Demirbolat

Hayır pek ünlü olmayan bir marka.

anladım , bende fender varda onun pc için programı var sizinkinde de belki bir program vs olabilir bi bakın

• -BornToDie- kullanıcısına yanıt
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Demirbolat

Şey soracağım bu arada amfimde Aux girişi diye birşey var aux kablosu alsam bir ucunu amfiye bir ucunu bilgisayarın jak girşine taksam ses verir mi bilgisayardan?

emin değilim fakat gitarı pc ye bağlayarak ses almak için sanırım ses kartı da almanız lazım diye biliyorum ama olmadan da kayıt vs yapılabilir belki guitar rig gibi programlar aracılığıyla onun dışında dediğim gibi pc ye bağlama işini pek bilmiyorum ama jak kablosuna dönüştürcü alıp (3-5 tl) deneyebilirsiniz

• driver konusunda bir problem olabilir az o konuda araştırma yapın, amfi özelinde olayı bilmediğimden yardımcı olamam, yalnız gitarı "direk" bilgisayara bağlamak için farklı seçenekler mevcut. 2 tl civarına jak küçültücü alıp mikrofon girişinden de bağlayabilirsiniz, daha yüksek mevlalara audio interface alıp da bağlayabilirsiniz.

biraz araştırın bulursunuz çözümü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://https://youtu.be/ERZNYjZhOj8
    Bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Growlithe -- 30 Ekim 2017; 19:10:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.