Şimdi Ara

AMG 7G-TRONİC- BlueEfficiency AMG farkı nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu paraları bu araçlara vermek tek kelime ile ahmaklık. yeni kasasını 160 bine daha 3 gün önce aldım.
    bu araçların ederi: km sinin çok düşük ve hatasız araçlar olması dahilinde 140 bin max. dır.

fazlasını vermek tekrar ediyorum; ahmaklıktır. yapmayın, yazık etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercedesv8

bu paraları bu araçlara vermek tek kelime ile ahmaklık. yeni kasasını 160 bine daha 3 gün önce aldım.
    bu araçların ederi: km sinin çok düşük ve hatasız araçlar olması dahilinde 140 bin max. dır.

fazlasını vermek tekrar ediyorum; ahmaklıktır. yapmayın, yazık etmeyin.
    kazasız belasız hayırlı olsun
    paket ney
  • Bu paralara C alınmaz, F30 LCİ 320i alınır.
  • @mercedesv8 Aracınız ya hasar kayıtlı yada km'si yüksek değil mi? AMG için konuşuyorum

2012 1.6cgi 7g coupe var bende de.Evet fiyatlar uçuk ama hangi model aracın fiyatları uçuk değil ki? Hangisi gerçekten yazılan fiyatı hak ediyor?
    271 kodlu 1.8 motorlar sıkıntılı evet kronik bir takım sorunları var arkadaşlar belirtmiş.
    Bende eklemem gerekirse w204'lerde direksiyon kilidi de sıkça yaşanan bir arıza.İç kokpitte orta konsol kaplamaları soyuluyor.Hatta kendi aracımın şaşırtıcı derecede su radyatörü delinmiş bugün değiştirdim açıkçası anlam veremedim.

Yakıt tüketimi kendi aracım için konuşursam şehiriçi 10litrenin üstü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Şehirdışı 80km 5.7'yi gördüm.120 sabit hızda 6.5 gibi.Yeni yeni lpg takılmaya başlanmış ama gidipte 10.000TL LPGye veripte taktırmam açıkçası.Ekonomi istiyorsanız bu fiyatlara polo bakın.

Bir de hepsinde elektrikli koltuk olabiliyor ama hafızalı koltuk ve direksiyon az miktarda var.Buna da dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 1 Kasım 2019; 14:47:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

kazasız belasız hayırlı olsun
    paket ney

Alıntıları Göster
    avantgarde
    teşekkür ederim.
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    hayır tabiki değil,
    80 binde
    hasar kaydı yok
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    arabayla doya doya gezemeyip cebimde para yok ise ne yapayım bmw yi
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Gerçekten insanların kafası çok ilginç. 200k F10'a vermek gerçekten ilginç. Bari biraz daha verip G30 alsaydı :)

Şirketten bir arkadaş anlattı, hostes olarak çalışan bir arkadaşı gidip 520i aldı diye. Kız maaşı direkt alıp Borusana'a veriyor cebinde para yok, kızın masraflarını ailesi karşılıyor diye.

Tamam içinde kalmasın git al ama düşük donanım veya alt model birşey git al, nedir hayatını arabaya gömmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyros

Gerçekten insanların kafası çok ilginç. 200k F10'a vermek gerçekten ilginç. Bari biraz daha verip G30 alsaydı :)

Şirketten bir arkadaş anlattı, hostes olarak çalışan bir arkadaşı gidip 520i aldı diye. Kız maaşı direkt alıp Borusana'a veriyor cebinde para yok, kızın masraflarını ailesi karşılıyor diye.

Tamam içinde kalmasın git al ama düşük donanım veya alt model birşey git al, nedir hayatını arabaya gömmek
    alsın 150 ye 160a ikinci el 1.16d alsın bmw hevesini
    hem 5 kasa kemde benzinli güzel kafaymış
  • StByErdeM kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık vallahi, C kasa ile hiç alakam olmamasına rağmen, ilgiyle okudum, özellikle motor şanzıman varyasyonlarını çok güzel özetlemişsiniz.
  • mercedes iyidir hoştur ama 2011 model araç 180bin tl olması garip. üstüne %10 kadar daha ekleyip güncel kasa 2015 vs almak mantıklı değil mi?
  • Merhaba,

Bir konuda bilgi rica ediyorum sizden arkadaşlar.

Malum sitede düşük km’li 130 bin liraya kadar c180 w204 kasa araçlar mevcut. Açıkçası tasarım olarak en güzellerinden birisi bu kasalar bana göre.

Bu araçlarda neye dikkat etmek gerekir, LPG uyumu modele göre değişiyor mu, otomatik şanzımanlar sorun çıkarıyor mu.

2 ayı aşkındır sıfır araç baktım o kadar tiksindim ki artık c180 alıp yıllarca bineyim istiyorum ama bu baktığım araçlar minimum 9 10 yaşında.

Tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.