arkadaşlar aracımın camına orjinali gibi amg sticker yapıştırmak istiyorum fakat nette bulamadım hiç bukonuda yardımcı olursanız sevinirim resimdeki gibi
quote:
Orijinalden alıntı: kalik28
arkadaşlar aracımın camına orjinali gibi amg sticker yapıştırmak istiyorum fakat nette bulamadım hiç bukonuda yardımcı olursanız sevinirim resimdeki gibi
damacıda yaptırabilirsin
bi tutturmuşssun damacı diye, bi reklamcıda yaptırtabilirsin yaz olsun bitsin, saçma sapan laflar üretip eskiden buna böyle diyorlardı diye dolaşıyorsun piyasada
quote:
Orijinalden alıntı: tdemirtas
bi tutturmuşssun damacı diye, bi reklamcıda yaptırtabilirsin yaz olsun bitsin, saçma sapan laflar üretip eskiden buna böyle diyorlardı diye dolaşıyorsun piyasada
mesleğiniz ne sizin
quote:
Orijinalden alıntı: tdemirtas
herhangi bir reklamcıda yapışkan olarak yapılıyor öylemi? ben giresundayım giresunda herhangi bir reklamcıda yaptırabilirim dimi?
Aracınız Mercedes mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Zivro
Aracınız Mercedes mi?
evet mercedes vaneo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme