Şimdi Ara

AMİGO İŞ BAŞINDA ANLADINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rıdvan fanatik bi fenerlidir, bunu bilmeyen mi var? Az bile soylemis bence, keza elinde imkani olsa, bilseki tepki gormeyecek var ya daha neler soylerde bakmayin o da ekmegine bakiyor.
  • Ridvan icin bi tane ana konu acmak lazim
  • Sırf Rıdvan ile ilgili konu açayım da millet gelsin destek olsunbir iki laf söylesin diye düşünmüşsün muhtemelen ama allahtan akl-ı selim arkadaşlar varmış da gereken desteği görmemişsin. Rıdvan sizde takıntı olmuş. Adam kendi söyledi ben tarafsız değilim ama objektif olmaya çalışıyorum. Maç bitr bitmez Rıdvan'ı dinlemeye koyulursunuz sonra da laf edersiniz.
    Allahtan akşam izledim, ama FB'ye neler dedi kalkmış bir de konu açmışsın şok oldum diye. Ulan bilmeyen ne dedi acaba diyecek.
  • maçı fenere eski fenerli kerim zengin verdi ligtv spikerlerinide hayretle izliyorum gaziantep kaleciyle karşı karşıya kalıyo sesleri çıkmıyo fb orta sahadan atağa kalkıyo avazları çıktığı kadar bağırıyolar bu kadarda belli etmeyin fb li olduğunuzu
  • arkadas başka işinizmi yok....Bırakın şu rıdvanı mıdvanı...
  • sefa out rıdvan in:D
    yakında tribünde setede cıkar bu
  • arkadas dinlemeyin su azizin adamını ,ntv de zaten yıllardır gs ya karsı bi garez var heleki buı sene daha da cogaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nltnckvs

rıdvan : kerim zengin sagolsun

rıdvan : hakem alexi atmalıydı ama atmadı yinede iyi maç yönetti

eğer bu ntv gibi bi kanalda böyle rahat amigoluk yapabiliyorsa yazıklar olsun o tv yi yöneten müdürlere. böyle çirkefliğe izin veriliyor nasıl bi ülkede yasıyoruz

Eğer alexi haksız yere atsaydı başka hiç hatası olmasaydı hakem maçı katletti derdi bundan %100 eminim.

Bide şu adamı izlemeyin beyler hatta komple ntv ntv-spor izlemeyin reytingleri düşer kovulur belki.
  • Koyu Fanatik Fenerli Kerim Zengin

2004-2009 Fenerbahçe

REKLAM kokan hareketler bunlar RIDVAN, Alex atılmalıymış cartmış, curtmuş.
  • Bu Rıdvan konuları baydı artık. Adam Fener'li işte. Fener'in lehine yayın yapıyor. Bu kadar basit. Dinlemeyin olsun bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Rıdvanla ilgili Galatasaray bölümünde başlık açmayın bokunuzu yiyim açmayın.

katılıyorum
  • rıdvanın iddinamade aziz ile konuşmaları onun pürü pak olduğunu adeta kanıtlıyo. güzel ülkemde adalet kimlere kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

rıdvanın iddinamade aziz ile konuşmaları onun pürü pak olduğunu adeta kanıtlıyo. güzel ülkemde adalet kimlere kaldı.

Sayın Şakarın "Egemen bizdeyken de böyleydi" sözü misali gibi mi diyorsun hocam :)
  • Ntv tabiki GS aleyhine yayın yapacak.Sahibi meşhur fanatik fbli ferit şahenk
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: nltnckvs

rıdvan : kerim zengin sagolsun

rıdvan : hakem alexi atmalıydı ama atmadı yinede iyi maç yönetti

eğer bu ntv gibi bi kanalda böyle rahat amigoluk yapabiliyorsa yazıklar olsun o tv yi yöneten müdürlere. böyle çirkefliğe izin veriliyor nasıl bi ülkede yasıyoruz

Eğer alexi haksız yere atsaydı başka hiç hatası olmasaydı hakem maçı katletti derdi bundan %100 eminim.

Bide şu adamı izlemeyin beyler hatta komple ntv ntv-spor izlemeyin reytingleri düşer kovulur belki.

1-kerim haksız mı atıldı, kasten mi atıldı buna karar verin
    2-rıdvanı ya izlemeyin ya da madem bağımlısı oldunuz izleyince sızlanmayın.

• "Aykut Kocaman benim çok yakın arkadaşım. Onun hakkında yorum yapamam" dediği günden beri ne dediğini kaale bile almıyorum. Niye kafanıza takıyorsunuz ne olduğu belli adamın işte.

Her GSın kazandığı maç sonrası kıpkırmızı gözlerle yorum yapmaya çıkıyordu hala da çıkıyor. Ağlıyor mu napıyor çözemedik ki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.