Şimdi Ara

Amiral gemisi Asus ZenFone 5Z tanıtıldı. İşte Asus ZenFone 5Z özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çentik olayını ilk çıkaran marka Apple değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Bu çentik neymiş be abi . Acaba Lg filan kullansaydı diğer markalar kullanır mıydı? Sırf Apple kullandı diye koyuyorlar :) Pes doğrusu.

Lg nin ses tuşları arkadayken zenfone 2 de arkaya aldılar

• 6 inç civarı telefonlar çıkıyor iyi hoş, lakin 3300mah bataryalar yetecek mi bu büyüklükte ki ekranları beslemeye, artık hepimiz parlaklık minimumda kullanırız açık havada bile

• Ben bunun kamerasını çok merak ediyorum. Fotoğrafta sensör biraz küçük görünüyor ikileme düşürdü beni. S9da ki sensör neredeyse 1 cm, inçten dönüştürürsek eğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 28 Şubat 2018; 5:9:57 >
  • Oldu olacak şu ekranı direkt 21:9 yapında torantino'nun filmlerini kırpmadan izleyelim, nedir bu ya fırın küreğinden farksız olmaya başladı herkes. Çentik zaten ayrıca bir saçmalık...

• Kulaklık jackı var en azından. Fiyat da uygun. Çentik tolere edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 28 Şubat 2018; 8:25:48 >
  • 3arbar kullanıcısına yanıt
    Çentiği Apple çıkartmadı iPhone x den önce essential phone da vardı muhtemelen ondan önce de yapan çinli firmalar vardır

• Türkiye ye 8gb ram li olanı gelecekmiş olaya bak, sat 3500 ten ilk gün alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon çok güzel olmuş,ayrıca çentik resimlerdeki gibi olmuyor,telefonu elinize aldığınızda rahatsız etmiyor,tabi bizim memleketin huyunu değiştirmek zordur,25 yıldır aynı binadayım 25 daire var daha bir tanesinde değişik birşey görmedim,herkesin hayatı aynı,değişiklik olmasın diye beyenmediğimiz hükümeti bile değiştirmeyen bir memleketiz,ekran,kamera,ses üzerine yoğunlaşmaları çok iyi olmuş,fiyat 470 eu olarak açıklanmış bizde 1000 eu bulur..

kutu açılışı..
    https://www.youtube.com/watch?v=F2_vc_OMJQc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 28 Şubat 2018; 9:25:33 >
  • Valla donanım efsane arkadaşlar, yemişim çentiğini.

Apple yaptı diye ağzının suyu akanlar, başka firma tekrarlayınca eleştiriyor, bence de etik değil ama tutan bir şeyi tekrarlamak da mantıksız değil.

Asus hep f/p oynadı şu cihaz 3300-3500 bandında memlekete iyide bir kampanya ile girsin (hem reklam, hem marka hem de taksit vb.) piyasayı ciddi tehdit eder.

İthalatçı garantili Xiaomi, One Plus yerine "garantili" 200-300TL fark ile Asus yok satar. AsusTürkiye pazarlama-satış ekiplerinin bunu iyi çalışması lazım.

Ben yine de Xiaomi Mi7'yi bir heyecanla bekliyorum. Benzer donanım ile ekranda parmak izi okuyucu şuan için aklımı almış durumda. Bakalım oradan ne gibi bombalar gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: MS4343

4gb ram,64 gb kapasiteli( en düşük modeli ) 500$,yani 1900 tl ( ülkeye giriş fiyatı )

2500 tl civarı satılacak o zaman

zenfone-4 2699 TL. Biraz daha yüksek gelebilir normal olarak.
    koskoca ekrana rağmen ağırlığı sanırım 155 gram. bu harika bir oran.
  • dis kasa cok guzel olmus aslinda. su centik kisminda sadece bildirimler olup video acildiginda hoparlorun altindaki kisma kadar acarsa guzel aslinda. bir de ebat cok buyuk ya. 6.2 inch nedir ya. basketbolcumuyuz biz arkadas. elimizle kullanicaz bunu!

• Telefonlar ne ara böyle çirkinleşti? Nelere şahit oluyoruz biz böyle?

• Centik yuzunden almam. Leş gibi duruyor.

• Beklenmedik bir şekilde en dikkat çekici telefonlar asus tarafından tanıtıldı. Samsung ve sony fiyaskoydu bana kalırsa. Çentikten ziyade fiyatıyla konuşulması gerekir. Asus, Türkiye'de agrasif bir fiyat politikası uygular ise diğer markaları zor bir sene bekler...
  • tasarım olarak güzel ancak alt çerçeve olmamış. seneye de alt çerçeveyi atarlar nazlana nazlana ve yeni tasarım derler. seneye tam çerçevesiz cihazlar piyasaya sürülür ve herkesin elindeki cihazlar demode olur. iç donanımlar gelişir hızlanır vs ama cihazı demode eden kasadır görünümdür. tamam asusu tebrik ediyorum çok güzel bir iş çıkarmış tasarımsal olarak ancak şu iki kamerada ikinci kamerayı ekstra geniş açı yapmak nedir be kardeşim?! telefoto ve portraid modu geleceğin vazgeçilmezi olacaklar ama ille yumurta kafa resim çektirecekler insanlara! samsung bu cihaza baksın utansın: hem tasarım olarak hemde fiyat olarak!
    eksiklikler:
    1 alt çerçeve
    2 portre modu olmayışı
    3 ekstra geniş açı
    4 batarya
    5 yazılım-güncelleme desteği
    6 servis
    7 kaliteli malzeme

• fiyat onemli turkiye fiyatları ile yurtdısı satıs fiaytların arasındaki makas rakiplerinde daha az zira aynı tipi bir cok urun cıkacak...

Merak ettiğim teknolojilerden gps de broadcom un BCM47755(L1+L5) chipsetleri smarthphonlarda kullanılmaya başlamadımı.
    5g ye hazır telefonları ne zaman goreceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 28 Şubat 2018; 14:18:15 >
  • Salak bir telefon olmuş.

• deniz_sea kullanıcısına yanıt
    tarantino olmasın o

• iphone x ten artıları

düşük fiyat

3,5 mm jack

parmak izi okuyucu

daha büyük ekran

kullanım kolaylığı(face id zırvalık x te)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.