Bildirim
*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (41. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende merakla bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
izmirin neresindensin
Tebrikler One Plus One kazanmışsınız :) -
1 gün giremedim foruma hemen video falan eklenmiş :) Donanimhaberin videoda bahsettiği 4 ülke nedir? Ülke isimleri belli olmayacak şekilde koymuşlar falan demiş var mı öyle bir durum?
quote:
Orijinalden alıntı: ua_atacan
1 gün giremedim foruma hemen video falan eklenmiş :) Donanimhaberin videoda bahsettiği 4 ülke nedir? Ülke isimleri belli olmayacak şekilde koymuşlar falan demiş var mı öyle bir durum?
Ilk 16 ülke açıklanırken ki durumu diyorlar galiba orda..
Adamlar gelecekte üretim sıkıntısı yaşıyolarmıs sıkıntı var
Sağol hocam kesinleşene kadar kendim bile unutmuştum. Şimdi nasıl getirtirim derdine düştüm.
Edit: Kesin olarak kazandığımı yeni öğrendim. Yani bir iki saat oldu. Buraya yazmak için girdim, daha yeni fırsatı oldu. Ama siz benden hızlı davranmışsınız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 21 Nisan 2014; 17:10:20 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Hocam sizin adınıza çok sevindim çok şanslısınız inşallah getirebilirsiniz :-)
Nasıl yani kazanma derken
quote:
Orijinalden alıntı: ymızraklı
Nasıl yani kazanma derken
Herkesten önce almayı hak edecek 100 kişi arasında olmayı kazandı:) -
4-4 lük denecek telefon İnşallah Türkiyeye gelir çok alınası duruyor... -
Aynen hocam isimden tanıdım sizede çıkmış.Hayırlı olsun ne diyeyim.Nasıl getirilir acaba oradan o -
Countdown Madness diye bir yarışma vardı forums.oneplus.net forumunda. 10.000ci ve 50.000ci mesajı atana telefon hediye edeceklerdi.
50.000ci mesajı sistem 5 kişiye kaydetmiş. Onlardan biri de bendim. Kimin kazandığı belli değildi.
Ama elemanlar çok şık bir jest yaptılar ve 5 kişiye de telefonu vereceklerini açıkladılar.
Yani anlayacağınız o beş kişiden biri de benim.
Detayları sizinle paylaşırım. -
Teşekkürler hocam.
Valla beni de düşündüren o mevzu. Telefonu nasıl Türkiye'ye getirteceğim bilmiyorum. :)
Bir çaresini bulurum inşallah. -
Gerçekten hediye olduğunu ispat edebilirseniz sanırım gümrükten geçirebiliyorsunuz diye biliyorum. Biraz araştırın isterseniz.
hayırlı olsun bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 21 Nisan 2014; 18:29:39 > -
Sağolun hocam.
Kazandığım bir hediye olduğunu ispatlayabilirim herhaklde mail ve adamların forumda yayınladıkları mesajla ama kabul ederler mi?
Sonuçta orada rumuz falan kullandım.Kazandığıma sevinemiyorum yahu.
Bir de pasaport gerekecek kayıt yaptırmak için. Hediye olduğu için pasaportsuz kayıt yapacaklarını sanmıyorum.
Bu gümrük konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların tavsiyesini bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: acer_sahibi77
Teşekkürler hocam.
Valla beni de düşündüren o mevzu. Telefonu nasıl Türkiye'ye getirteceğim bilmiyorum. :)
Bir çaresini bulurum inşallah.
Türkiyede telefonu kullanacak ilk kullanıcı belli oldu desenize hayırlı olsun. Geldiğinde bi kutu açılışı çeker atarsın artık
bende katılacaktım aman ya bosver nerde bende o şans dedim olunca oluomuş yaw:) -
İnşallah hocam.
Gelince hepinize paylaşırım. Kesinlikle kutu açılışı çekerim. İlk olacak biraz amatörce olabilir. Kusuruma bakmazsınız artık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X