Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Davetiye isteyen varsa pm atsın... :) Son 24 saat.

Edit: Davetiyeleri satmıyorum. Gerçekten isteyene dağıtmak istiyorum. Bana Oneplus forumundan da ulaşabilirsiniz. Hatta oradan ulaşırsanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 11 Ekim 2014; 14:04:01 >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Slm dostum bir davetiye alabilir miyim rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 saat içinde alacaksan vereyim
  • gencer42 G kullanıcısına yanıt
    Valla oneplus forumuna gel msj at duruyorsa davetiyeler dükkan senin. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: activ

quote:

Orijinalden alıntı: bluering

Perşembe günü geliyor nasipse oneplus ım cinden mi3 sipariş vermiştim arkadaşa nasip bunaymış. Pasaport lazım

Bende yurt dışından gelicek bir arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum ancak gelen cihaza imei atılabileceğini varsayıyordum şu çakma telefonlarda olduğu gibi.
    İllaki pasaport ile mi kayıt altına alınacak bu model kesin bilgisi olan var mı?

hocam imei atılabiliyor muymuş? telefonla ilgili herhangi bir sorun yaşadınız mı?

• Hiçbir şeyiyle uğraşmadan(imei kaydı falan) türkiye içinden alma imkanı yok mudur bu telefonu? Varsa nerede, kaç liraya satılıyordur bilgisi olan? Ve sahibinden.com ve gittigidiyor.com da ilanlar gördüm bunlar türkiye'de resmi olarak satılmayan bir telefon için ne kadar güvenilirdir?
  • Arkadaşlar elimde şuan sıfır bitane var 2 gün oldu kutudan çıkaralı arkadaşıma aldırdım. vergi kayıt makbuzu vs herşeyi mevcut. full sıfır duruyor ve harika bir cihaz almak isteyen varsa arayabilir. fakat sadece istanbuldan lütfen 05305003629.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.