Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ohow cok pahali note 3 var o fiyata saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Aynen öle. Mesut çevik oppo find 7 inceleme videosunda bahsediyordu. Turkiyeye geleceklermis 1700 fiyattan dusunuyorlarmis. Bir tane de gsm şirketi bize verin biz 1300 e satalim yoksa tutmaz demişler. O fiyata da oppo izin vermiyor diye soyleniyordu

• bizim memlekette ucuz telefon kullanmak haram . şöyle bir laf vardır ya halk arasında '' milyarlık telefonu var içinde kontörü yok '' . insanlar ne yapsın . telefonu normalin 2 katı fiyata almaya kalkınca ne kontör alacak para kalıyor ne birşey ....
  • Perşembe günü geliyor nasipse oneplus ım cinden mi3 sipariş vermiştim arkadaşa nasip bunaymış. Pasaport lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluering -- 24 Haziran 2014; 0:42:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluering

Perşembe günü geliyor nasipse oneplus ım cinden mi3 sipariş vermiştim arkadaşa nasip bunaymış. Pasaport lazım

Bende yurt dışından gelicek bir arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum ancak gelen cihaza imei atılabileceğini varsayıyordum şu çakma telefonlarda olduğu gibi.
    İllaki pasaport ile mi kayıt altına alınacak bu model kesin bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluering

Perşembe günü geliyor nasipse oneplus ım cinden mi3 sipariş vermiştim arkadaşa nasip bunaymış. Pasaport lazım

İnceleme bekleriz

• Geçtiğimiz aylarda amiral gemisi katili olarak lanse edilen, uygun fiyatlı akıllı telefon OnePlus One, bir kez daha ertelemelerle, gecikmelerle boğuşuyor.
    Geçtiğimiz aylarda Oppo’dan ayrılan bir grup çalışan tarafından kurulan OnePlus şirketi uygun fiyatlı ancak amiral gemisi donanımına sahip bir akıllı telefon sözü vererek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Amacına ulaşan Çinli şirketin düzenlediği kampanyalar da isminin duyulmasında etkili olmuşken, ilk akıllı telefonları OnePlus One hala daha tam olarak satışa çıkmadı.
    Geçtiğimiz günlerde Open SSL açılığından dolayı gecikme yaşayan akıllı telefonun, bir 20 gün daha gecikeceği açıklandı. Geçen hafta biri Amerika’ya diğeri ise Avrupa’ya olmak üzere iki büyük sevkiyat yaptıklarını söyleyen OnePlus One ekibi, ellerindeki stokların tükenmeye başladığını bu sebepten dolayı programın 20 gün gerisine düştüklerini açıkladı.

Büyük talep var
    Açıklamadan anlaşıldığı kadarı ile OnePlus One için talep oldukça büyük. Şirketin web sitesinden davetiye yolu ile satılan akıllı telefon raflarda yerini almasa bile, uygun fiyatıyla büyük şirketlerin başını oldukça ağrıtacak gibi gözüküyor.

• Yapılan pil testlerinden diğer rakiplerini geçtiğini yazmış haber siteleri.
  • Şuan tamamen marketing hype yapıyorlar. Mal yok, üretim yetmiyor, talep aşırı fazla v.s Sırf goy goy var ortalıkta. Başta bende takip ediyordum ancak sonra bıraktım. Bu telefon seri üretime geçtiği anda bölgesel satış harici yine anormal fiyatlara bizlerle buluşacak. Lansman fiyatı gibi bir şey diyebiliriz. invite harici falan 299$ dan alabilen görmedim. G3 uygun fiyata takip edin daha iyi.. 1k ya alırız bu telefonu falan yok öyle bir düşünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 14 Ağustos 2014; 0:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Şuan tamamen marketing hype yapıyorlar. Mal yok, üretim yetmiyor, talep aşırı fazla v.s Sırf goy goy var ortalıkta. Başta bende takip ediyordum ancak sonra bıraktım. Bu telefon seri üretime geçtiği anda bölgesel satış harici yine anormal fiyatlara bizlerle buluşacak. Lansman fiyatı gibi bir şey diye biliriz. invite harici falan 299$ dan alabilen görmedim. G3 uygun fiyata takip edin daha iyi.. 1k ya alırız bu telefonu falan yok öyle bir düşünce

yurt dışında 350$ olarak alma imkanım olabilir. ama kamerası kötü. fiyat olarak çok iyi tabi. karasızım. tr ye gelse pahalı olacak tabi
  • 350 falan oda gayet uygun fiyat. Alabiliyorsan al.

Ancak adamları tebrik etmek lazım. Gerçekten hani sosyal medyayı çok iyi kullanarak argo tabir ile hava gazını çok iyi pompaladılar.
  • Anasayfa tuşuna basınca cihaz bariz geç tepki veriyor 3 gb ramle bu benim için önemli kalsın.
  • Nicin yapiyor bunu? Videolarda gozukmuyordu
  • Carsi iletisim 2 bin tl istiyor telefona muratcura cok cakal bi adam ya

• Alınabilir cihaz. Inviteım olsa S4 miniyi satar alırım ama elimden aşırı derecede para çıkmayacağı için. Yoksa telefonda oyun oynamam etmem CynagonMod kurdummu benim telefona tamam benim için yeterli. Aynısı olmasada işimi görür :)

Yinede davetiyesi olan arkadaşlar nasıl aldıklarını yazarlarsa şansım artar belki. Hiç bir bilgim yok bu konuda. Bazı üçkağıtcılarda 2K fiyat istiyor bu telefona ayıp kardeşim bari 1k yap yine karlı çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Alınabilir cihaz. Inviteım olsa S4 miniyi satar alırım ama elimden aşırı derecede para çıkmayacağı için. Yoksa telefonda oyun oynamam etmem CynagonMod kurdummu benim telefona tamam benim için yeterli. Aynısı olmasada işimi görür :)

Yinede davetiyesi olan arkadaşlar nasıl aldıklarını yazarlarsa şansım artar belki. Hiç bir bilgim yok bu konuda. Bazı üçkağıtcılarda 2K fiyat istiyor bu telefona ayıp kardeşim bari 1k yap yine karlı çıkarsın

Çinliler beni sevdi sanırım. İlkinde 3 davetiye birden gönderdiler. Almanya'dan almak için web sitesinin oneplus.de olmasını çözene kadar 2 davetiyeyi yaktık :):):) Ondan bir ay sonra tekrar davet gelince ikinci cihazı Roadless'a aldık. Cihaz Türkiye'ye gönderilmiyor. Gümrükten geri gönderiliyor diye. Ben aldığım 2 telefonu da Almanya'ya gönderdim. İlki gelen biri tarafından getirildi. Diğeri halen Almanya'da gittiğimde getireceğim. 64 GB Cihazın Almanya'da 299+4,99 = 303,99 Euro maliyeti oldu. Kur farkı ile 905 TL'ye geldi. Pasaport kaydı'da 120 TL tutuyor. Cihazın Almanya'dan maliyeti yaklaşık 1.005,00 TL oluyor. En mantıklısı 64 GB olanını 350$ ile Amerika'dan getirtmek. Bu arada davetiye 24 saatlik.
    Selamlar

• 1000tl verip OnePlusOne(64GB)sahibi olabilirsiniz siz de olay şu, :)

Abim şuanda Amerika'da Ekim'in 10'unda dönecek,önümüzdeki hafta içinde ona para yollayacağım OPO alması için,eğer ki siz de aldırmak istiyorsanız ulaşın özelden detaylıca konuşalım,güven sıkıntınız olmasın zaten 4-5 yıldır forumdayım,o kadar da mesaj atmışız,dolandırıcı değilim. :)

1)Davetiye kısmı size ait.
    2)İmei kaydı da size ait,100tl karşılığında imei tamir edenler var,bende onlara verip imei tamiri yaptıracağım.
  • Merhaba Arkadaşlar
    Elimde 3 adet One Plus One 64 GB davetiyesi var. İsteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler...
  • Merhaba Arkadaşlar

Elimde 3 adet ONE PLUS ONE 64 GB davetiyesi vardı. Bir tanesini sattım, iki tanesi için son iki gün. Talipleri varsa bana ulaşabilirler. Uygun fiyata vereceğim.
  • davetiye yollayabilcek kimse var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.