Asus m5a97 evo
edit;
Bios'u fabrika ayarlarına çekip, soğutucu üzerine ekstra fan yerleştirerek maceramı sonlandırdım.Mevcut hava şartlarında max. yük altında dahi 60C civarında seyrediyor açılışta kilitlenme vs. yok bu kadarı yeterli.
selamlar.
P40 lite şirket mail sorunu
Selamlar
Sorun şirket hesabımla Outlook, onedrive,ofis uygulamaları vs. log in olmak istediğimde ortaya çıkıyor. Uygulamalar hesabımla giriş yapmadan önce intune şirketler portali ve Microsoft authenticator a yönlendiriyor ancak bu iki uygulamayada başarıli şekilde log in olamıyorum. Elimdeki yedek ios telefonda işlem başarılı oluyor dosyalarıma erisebiliyorum.
Sorunu yaşıyan illaki vardır önerisi olan varmi?
Turknet sözlesmesiz abonelik ?
Merhaba
Ttnet taahütümün bitmesi ile birlikte bir alternatif arayışına girdim.Türkneti cok arastirmadan telefon uzerinden ön anlasmaya tamam dedim sonrasinda bana kendilerine gondermem uzere ıslak imzali olacak sözlesme örneğini gönderdiler.
Ancak biraz arastirinca firmadan bircok insanin sikayetci oldugunu gördüm ve sözlesmeyi göndermekten vazgectim.
Kendilerine birsekilde ulasip sözlesmeyi imzalamayacağımı bilgilerimi sistemlerinden silmelerini istediğimde sözlesmeye gerek olmadigini telefon görüşmesinin aboneliği baslatmak icin yeterli oldugunu söylediler.
Boyle birsey mümkünmü sözleşme imzalanmadan beni abone yapmalari, bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Selamlar
MEİZU NOTE 8 sorunları
E350N Amd Apu İçin Linux Önerisi
|
İkinci el telefon satın alımı
|
Oyun yedekleme ihtiyacı
|
Gamepad cift tiklama sorunu
|
VLC Player Türkçe karakter sorunu
|
TABLETE FARKLI LCD TAKMAK MÜMKÜN MÜ?
|
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.213
İkinci El Bölümü Mesajları: 426
Konularının görüntülenme sayısı: 12.302 (Bu ay: 176)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware