Şimdi Ara

Ntsc-j 20gb ps3 cfw?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir adet başlıktaki model fat ps3 aldım niyetim bu alete cfw yüklemek.Aletin içinde orjinal 4.88 versiyon yüklü.

Tüm Fat kasalara cfw yuklenebildigini okuyorum ancak yüklü yazılım versiyonu beni düşündürüyor.Mevcut sürüm ile cfw kurulabilirmi.Yoksa şansımı Hen ilemi denemeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam modeli nedir? Arkasında ve altında yazar. CECHB00 galiba? CFW yapabilmek için downgrade etmeniz lazım. Maksimum versiyon 3.50 olmalı. CECHBxx serisi ile 1.00'a kadar inebilirsiniz. Ama bu kolay değil, lehim yapmak lazım, ekstra özel bir cihaz lazım içini açıp firmware downgrade için.

Uğraşmak istemiyorsanız Hen vb daha mantıklı. Veya İstanbul Kadıköy yazıcıoğlu falan gidin orada yaparlar. CFW daha iyidir hep. İzmirde de vardır elbet öyle yerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphonsus -- 26 Kasım 2024; 17:57:9 >
  • Merhaba
    Yazılım düşürme konusunda eminmisiniz konuyu araştırırken aşağıdaki videoyu izledim 4.86 orjinal yazılım yüklü cfw uyumlu bir makinaya düşürme yapmadan adım adım cfw yüklemeyi göstermiş.

Bugün bu işe girisip videodaki adımları izleyerek kurmaya çalışacağım.

Hepsi Bir Aradayoutube
    PS3 4.86-4.89 CFW KIRMA REHBERİ (FAT-SLIM) TÜRKÇE - PS3 4.86-4.89 CFW JAILBREAK GUIDE
    https://www.youtube.com/watch?si=wxRvWsyv9vSPfayJ&v=HR0bcMUcuu4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi activ -- 27 Kasım 2024; 11:13:43 >

• activ A kullanıcısına yanıt

Ama bu CFW değil işte, sadece homebrew, Hen vb. CFW ile benzer, işinizi görür ama CFW çok farklı bir iş. Bizim millet halen 13 yıldır yanlış terimi kullanıyor. CFW komple firmware'i değiştirmektir. CFW için maksimum 3.50'ye inmek lazım. Bu da içini açmadan, flash yapmadan olmuyor.

Siz bence çok takmayın, video tamamıyla işinizi görür. Ben CFW teriminin yanlış kullanılmasına laf ediyorum burada  

• İşlem başarılı oldu sorunsuz bir şekilde adımlar tamamlandı.

Bu işe kalkışırken amacım öncelikle psx-ps2 oyunlarını donanım desteği ile çalıştırmak arada merak ettiğim bir kaç ps3 oyununa bakmak idi.

Ancak ilginçtir webman üzerinden psx-ps3 isoları direk usb hdd ile açabilirken ps2 iso ları önce dahili hdd ye yüklüyor sonra açıyor.

Makinadaki dahili hdd kuş kadar olduğu için bu bir sıkıntı bunu aşmanın bilinen bir yolu varmı acaba ?

• activ A kullanıcısına yanıt

CECHAxx ve CECHBxx serisi PS1 ve PS2 oyunları native oynatabiliyor.

CECHExx ve CECHCxx serisi yarı native yarı emulation yapıyor.

Bunlar hariç her seri full emulation yapıyor. Sony'nin özel emulator'ını kullanarak.

Bir kontrol edin derim, jailbreak yüzünden native oynaması gereken oyunları boşuna emulate ediyor olmasın. O konuda çok yardımcı olamam ama bakmakta fayda var. Yoksa konsol ziyan oluyor.  

• Alphonsus kullanıcısına yanıt

Tekrar ve yeniden merhaba

Psx/ps2 ıso'larin donanım yada Emu uzerinden mi çalışır kontrolü nasıl yapılabilirki bilemedim.

Açıkçası bu alleti yaşını göz ardı ederek içerdiği geriye dönük donanım nedenli aldım yeni nesil pek ilgimi çekmiyor hal boyleyken Emu ile çalışıyorsa içerikler hüzünlenirim😔

Şimdilik içindeki 20gb lik diski 1.5tb ile değiştirdim içine kopyalama tarafında sıkıntım yok ancak Emu kısmı nasıl test edilir bilemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.