Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cihazda turkce dıl destegı varmı varsa cınden arkadasa aldıracam
  • sku kullanıcısına yanıt
    Şimdilik yok hocam. Maillere hep aynı cevap şimdilik yok ama takip de kalın olabilir vs.. Sanırım öncelikle OPPO`nun gelmesi gerekiyor. Hele bi davetiye olayı bitsin de gerisine bakacağız artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MentorCan kullanıcısına yanıt
    MoreLocale 2 ile %85-90 oranında çevirebilirsiniz.
  • Hayırlısı hocam. Beklemede kalmaya devam anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Androboyum ama artık şu iphone kamerasıyla yarışacak birşey çıkarsınlar da alalım. Parası da önemli değil. Sırf kamera yüzünden düt kadar ekranla yetiniyoruz.

iphoneun kamerasını kendimce test ettim ama abartılacak bir şey göremedim? ip5i denemiştim inanılmaz kumlu çekiyordu, internetten de g2 alacağım zaman karşılaştırmasını izlemiştim yine çöp gibi çekiyordu.

gerçi bana sorsan o çat çat diye basan tuşundan bile iğreniyorum, nasıl 2000 tlyi bayılıyorsunuz anlam veremiyorum.
  • pekı buna %100 turkce androıd sıstem kurmak ıstesek onudamı yapamıyacaz ?
  • hele bi sahip olsam ing de kullanrm

• bu cıhazı aldık dıyelım ımeı kaydı nasıl olacak bunu bılen varmı ?
  • cevap vermeye caısayım

snap dragon ıslemcı var dısardan ımeı yemıyor kayıt yapmanız gerekıyor

buda 1 ay ıcınde gırıs cıkıs yapmıs ve 2 sene oncesıne kadar tel kaydı yapmamıs bı pasaport

125 tl vergı ve e devlet gırısı

2-cıhazda tum dıller mevcutmus aldıkta turkce yapması kaldı
  • google haberlerde falan one plus one satışa çıktı falan deniyor nedir bunun aslı astarı bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

cevap vermeye caısayım

snap dragon ıslemcı var dısardan ımeı yemıyor kayıt yapmanız gerekıyor

buda 1 ay ıcınde gırıs cıkıs yapmıs ve 2 sene oncesıne kadar tel kaydı yapmamıs bı pasaport

125 tl vergı ve e devlet gırısı

2-cıhazda tum dıller mevcutmus aldıkta turkce yapması kaldı

Snapdragon işlemci olması imei atılamıyor anlamına gelmez. Htc'nin tüm cihazlarına imei atılabiliyor mesela. Keza samsung cihazlarının çoğunada atılabiliyor. Ama Xiaomi gibi bazı firmalar cihaza imei atılamasın diye extra önlem alıyorlar. Yani o cihaz gelmeden imei atılıp atılamaması konusu netleşmez. Birisi getirecek ve imei atmayı deneyecek o zaman konuşabiliriz.

• Billy The Kid kullanıcısına yanıt
    Telefon satışa sadece OnePlus'ın kendi sitesinde de çıkmadı. Oppomart isimli bir Çinli bir e-ticaret sitesinde de satışa çıktı. OnePlus One'ın stokta olduğu ve sipariş sonrası hemen kargolanacağı bilgisi de eklenmiş. Ancak ufak bir farklılık var; fiyatı 100$ daha yüksekve işletim sistemi Color OS.
  • Dreamparks kullanıcısına yanıt
    HTC buttfly gezmedigim telci kalmadı yapamadılar bu bilgiyi nerden aldınız ?bütün modelleri denediniz mi ?
  • quote:

HTC buttfly gezmedigim telci kalmadı yapamadılar bu bilgiyi nerden aldınız ?bütün modelleri denediniz mi ?

Deneyipte yüklediğim modeller; Htc One M7, Htc One M8, Htc One Max. Sonuçta bu modeller de snapdragon işlemci kullanıyor ama imei atılabiliyor. Bunun işlemci ile alakası yok tamamen üretici firma ile ilgisi var. Ama neredeyse tüm forum bunun işlemciden kaynaklandığını sanır. Çünkü bu işlemciyi kullanan markalar en iyi markalar ve onlarda önlem alıyorlar millette işlemciden dolayı atılamadığını düşünüyor.
  • Dreamparks kullanıcısına yanıt
    haklı olabilirsiniz bunu demeniz hic iyi olmadı ama simdi yurt dısından alma istegim arttı hele one+ g2 gidip geliyorum note 3 var arkadasta ona talıp oluyorum arada g3 bakıyorum bazen s2 kullanıyorum suan
  • quote:

haklı olabilirsiniz bunu demeniz hic iyi olmadı ama simdi yurt dısından alma istegim arttı hele one+ g2 gidip geliyorum note 3 var arkadasta ona talıp oluyorum arada g3 bakıyorum bazen s2 kullanıyorum suan

Benim ulaşmayı istediğim yegane cihaz Oppo Find 7 bende bekliyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamparks

quote:

Benim ulaşmayı istediğim yegane cihaz Oppo Find 7 bende bekliyorum bakalım.

Oppo find 7 için butceniz ne kadar getirebilirim

• enes hocam butce ne kadardır yerıne yazın bıze hersey toplam fıyatını uyarsa alırız uymazsa aramaya devam
  • Çin'den şu an da 400$ a alınabiliyor. Ne dersiniz satın alma için erken mi?
    Cihaz da ilk partide üretim ile ilgili sorunlar yaşanabilir mi?

• quote:

enes hocam butce ne kadardır yerıne yazın bıze hersey toplam fıyatını uyarsa alırız uymazsa aramaya devam

Hocam oppo find 7 mağaza fiyati 3500 yuan= 1190 lira. Piyasa yeni ciktigi için belki bu fiyatin üzerinde satilir bilemicem araştırmak lazim. Oneplus One aldik sözde 299$ mağaza fiyati ama 395$ satin alabildik bu da boyle fark olmaz sanirim. Bunu turkiyeye sokmak için 35-45$ arasi masraf oluyor. Ben 100$ kar koysam fiyat 1500 u buluyor. O yüzden değmez gibi pahaliya satiliyor cidden bu cihaz. Bunu kayit parasi var üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesaydin00 -- 18 Haziran 2014; 0:03:03 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.