Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün OPO forumunda birkaç adet davetiye verildi. Artık katlanarak gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Daha kimseye davetiye verilmedi hocam. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Smash contest yarışmasını kazanan 100 kişinin telefonları yavaş yavaş gelmeye başladı...

Davetiyeler ay sonuna doğru verilecek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Daha kimseye davetiye verilmedi hocam. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Smash contest yarışmasını kazanan 100 kişinin telefonları yavaş yavaş gelmeye başladı...

Davetiyeler ay sonuna doğru verilecek...

http://forums.oneplus.net/threads/64gb-sandstone-black-free-invite.11561/
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni üye olmuş birinin söylediği kaynak olamaz. Ben 1 aydır sürekli takılıyorum oraya...

http://forums.oneplus.net/threads/the-oneplus-invite-system-updated-may-9.1150/

9 Mayısta güncellenen açıklamaya göre ilk davetiyelerin Mayıs sonunda verileceğini görebilirsiniz. Bu davetiyeler 64 gb'lik model için olacak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Davetiye bulursanız paylaşır mısınız? Ay sonu Çine ziyaret var 10 gün lük yoksa mi3 alacağım.
  • Keynote'un tam çevirisini bilmiyorum fakat OnePlus One Keynote'u yayınladılar. Sanırım tanıtımda kullandıkları sunum. :)

http://oneplus.net/downloads/presentations/oneplus-one-keynote.pdf
  • OnePlus Facebook Sayfasına Mesaj Attım...

quote:

Facebook Sayfasına Yazdığım Mesaj ;
    We Want to That Device for Turkey. What Do You Think About?

quote:

Verdikleri Cevap ;
    Hi esadbal,

Thank you for contacting us. I am QC.

Unfortunately, the OnePlus One will not be available for purchase in Turkey for our first launch.
    But we are doing our best to expand to more countries, including Turkey, in the future!

We will announce it on our social media (Facebook, Twitter) and forums (OnePlus Forums and Google +) when it's ready for Turkey!

Have a nice day!
  • quote:

Orijinalden alıntı: esadbal

OnePlus Facebook Sayfasına Mesaj Attım...

quote:

Facebook Sayfasına Yazdığım Mesaj ;
    We Want to That Device for Turkey. What Do You Think About?

quote:

Verdikleri Cevap ;
    Hi esadbal,

Thank you for contacting us. I am QC.

Unfortunately, the OnePlus One will not be available for purchase in Turkey for our first launch.
    But we are doing our best to expand to more countries, including Turkey, in the future!

We will announce it on our social media (Facebook, Twitter) and forums (OnePlus Forums and Google +) when it's ready for Turkey!

Have a nice day!

İlk davetiyeler bitti ikinci davetiye dönemi başladı onun için bütün mecralarda paylaşım yapılmasını istiyorlar.

Bu da gelen mail

It's Raining Invites!
    Dear friends,

In recent weeks, it seems curiosity about the One has skyrocketed. What was once just a dream of ours is now a real product which will soon be ready for purchase on our website. To complete the dream though, we need people to be able to purchase it!

The first batch of invites were given to Smash the Past winners - they were the first to purchase the One. Now, we’re ready to give out the second batch of invites through several contests spread out over the coming weeks.

Since we want to start getting the One into your hands, we’ve arranged a little contest, aptly dubbed: It’s Raining Invites. All you have to do to enter is log into the contest page and perform (at least) one of the listed tasks.

Keep an eye out - it’s going to start raining invites pretty soon.

JOIN THE CONTEST

Ciao!
    - Team OnePlus

Davetiye almak isteyen şansını denemek isteyen arkadaşlar buradan buyrun...

Join the contest

http://oneplus.net/rain-of-invites

• arkadaşlar bu telefon avrupada marketlerde ne zaman satışa sunulacak...
  • Contest bitmiş.

• ARKADAŞLAR BİMERE YASAKLA İLGİLİ BİR YAZI YAZDIM. YAZDIĞIM YAZININ KOPYASIDIR SİZDENDE DESTEK BEKLİYORUM .. Merhaba benim sorum şu:
    Merhaba yurtdışından vergisini ödesek bile niçin cep telefonu alamıyoruz. Bizi neden Türkiyede 2000 3000 tl ye satılan telefonlara mahkum ediyorsunuz anlamak mümkün değil inanın.Aynı özellikteki bir telefonu dışarıdan 300 dolara alabiliyor diğer dünya ülkeleri.Sizlerde vergi koyun alalım bizlerde hem biz hem ülke kazansın.Malezyadan Hong Kongtan Taiwandan Hindistan Filipinlerden yada Avrupa ve Amerika ülkelerinden ne farkımız ne eksiğimiz var onların ne ayrıcalığı varda teknolojiyi daha ucuza satın alabiliyorlar.İnanın bana düşünüyorum mantıklı hiç bir sebep bulamıyorum..Ülkemizde teknoloji devlerinin telefon vb ürünlerinin çakmaları(replikaları) kol gezerken dışarıdan orjinal Çin olsun Kore olsun Avrupa Amerika olsun telefon getirmeye engel böyle bir uygulama çağımızda çok uygunsuz duruyor.Lütfen biraz büyük şirketleri değil vatandaşı düşünün.Saygılar. (En azından yolcu beraberinde senede bir defa kuralını posta ile alımlarda da vergi karşılığında uygulayın)

NOT:Murat3206 ya bunu düşündüğü için teşekkürler

• bulutsuzluk16 kullanıcısına yanıt
    Güzel bir düşünce, bende bimere fırsat bulursam bir benzerini atacağım...
  • Ekle kardeşim büyük ihtimal bu yaz elimde olcak cihaz
  • Bari Türkiye de satilmayan telefonlari rahatca getirebilsek
  • tek bir düzgün metni farklı hesaplardan e-posta hesaplarına atalım konu olarak turkey yazalım fakat bı 5oo kısı atmamız lazım kı okadar kısının atması ıcın bır kac forumdan eleman lazım cunku cogu kısı okuyup beklıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgr1907

tek bir düzgün metni farklı hesaplardan e-posta hesaplarına atalım konu olarak turkey yazalım fakat bı 5oo kısı atmamız lazım kı okadar kısının atması ıcın bır kac forumdan eleman lazım cunku cogu kısı okuyup beklıyor

Adam gibi İngilizce metin hazırlayan biri olsa ben o diğer konudaki 100 kişiye LYS geçtikten sonra PM atarım. Hatta sağdan soldan bulduklarımı da katarım içine. Ayrıca Türkçe güzel bir şey hazırlayıp bizdeuyguna da mail atmak lazım. Hem o zaman iyi kötü.bi garantisi olur. Şu 2 metin hazırlansa bu forumdan kafadan 150 kişi gelir. Diğer forumlara da açsak belki 300û buluruz.

• Hayırdır, 1 haftadır ses seda çıkmamış.

Ne oldu telefonun son durumu? Bilen var mı aranızdan?
  • sku kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk davetiyeler dağıtıldı millet davetiye arıyor, biz de yani en azından ben de normal satışa çıkmasını bekliyorum.

• Ben de normal satışını sordum zaten, herhalde kendimi tam ifade edemedim. Türkiye de dağıtım sırasına girmişti, ondan haber var mı demek istemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.