Şimdi Ara

Amiral gemisi Meizu 16s Pro tanıtıldı: Snapdragon 855+, 6.2 inç ekran, üçlü kamera (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
11.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nedir bu büyük sevdası. tablet değil telefon bunlar telefon. 6,2 bile büyük, daha küçük ürünler de isteyenler var.

• Sanki telefonun üstünde yer yok gibi çentik yapiyorlar meizu halletmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • golge1710 kullanıcısına yanıt
    Neyin yazılımı ? Flyme den bahsediyorsan on numara arayüz mi kullanıyorum annem ve kardeşime meizu aldık kendime alacağım telefonda kesinlikle meizu olacak arayüzü on numara stabil ve kullanışlı kardeşim de x8 kullanıyor neyin donanımın dan bahsediyorsun yorum olsun diye yazmışsin boşuna karalamışsin 1500 e git x8 den iyisini al da görelim seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    Android in yeni sürümlerindeki önemli güncellemeleri veriyor flyme arayüzü ile surekli güncelleniyor android güvenlik güncellemeleri alıyorsa gerisi sıkıntı değil zaten illa Android 8 den 9 a 9 dan 10 a geçsin diyorsanız Android one telefonlara bakın Xiaomi kullanıyorm artık çığrından çıktı gerek fiyat.gerek reklam sıkıntısı bir sonraki telefon kesinlikle meizu alacam

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Meizu 16th'dan ben de çok memnunum

• Türkiye ye gelsin artık

satıp 1500TL ye alabildiğiniz en iyi cihazı alın. 1000 kat pişman olun. Verdiğiniz parayla alabileceğiniz en iyi ürün. Şaka gibisiniz piyasanın en kötü yazılımıymış. Sayın bir kötü özelliklerini de herkes öğrensin boşa sallamayın.

Bence herkesin kendi isteği, kendi tercihi. Sen sevmezsin istediğin kadar da bunu söylenirsin, burdaki 100 kişi söylensede şöyle böyle diye işin içinden çıkılamaz. Önemli olan burda sevmemeni neden bu kadar nefret etmeni gerektirdiğiyle ilgili bilgi vermen. Yoksa herhangi biri de gelip atıyorum ben miui'ydan da nefret ediyorum çöp arayüz diyebilir.
    Bir süredir ben de kullanıyorum meizu x8'i, neden canın sıkıldı? Mesela nedenmiş de donanımı kullanamıyormuş? Dokunmatik sorunu mu, whatsapp bildirim içeriği sorunu mu? Başka da yok zaten, geri kalan her şey ama her şey tercih meselesi, cihazın bir suçu değil, biliyorsundur da zaten :D

Neymiş dünyanın EN KÖTÜ arayüzüymüş!!!
    YAA sen git TouchWiz falan kullan bu sana biraz ağır gelmiştir. Pardon yanlış söyledim HAFİF gelmiştir. Ne gereksiz sistem uygulamalari ne de bir işe yaramayan özellik yok diye mi bu hiddetin!
    Eminim tek sorunun whatsapp bildirimleridir. Bu sorun olmayan çin markası var mı ki? Şahsen böyle bişeyle karşılaşmadım Meizu'da.
    Varsa sıkıntı söyle çözmeye çalışalım hep beraber. Haa çözemedik gel yaz buraya. Ama sen gelip bol keseden sallıyorsun. Dünyanın en kötü arayüzü diye.
    Bana bir marka söyle gece modunu Meizu'dan önce kullanmaya başlayan. Yok çünkü. Bu sadece bir örnek.
    Sen sat X8'i Samsung falan al Andoid sürümün güncellensin. Ama bunun yanında hızın da düşsün. Halbuki güncelleme benim bildiğim hız artışı için yapılır. Tamda Flyme'nin yaptığı gibi.

İnsanların tek derdi ayarlarda yazan Android sürümü kısmı olmuş. Bu ne arkadaş 10 yazan 7ye hava mı atıyor derdiniz ne. Şimdi bana api yükseliyor kütüphane gelişiyor falan diyenler olacak bende gülmeye devam edicem. Kullandığı sosyal medyadan başka olmayan insanlar api leveli ne yapacak acaba diye düşünüyorum içimden.

Şimdi buradan bu yazıyı okuyan insanlara sesleniyorum✋😀
    Eğer Android surumu gibi bir derdiniz varsa Meizu ALMAYIN biz bunu forumlarda da, YouTubeden ilgili yorumların ALTINA da yazıyoruz.
    Eğer telefondan beklentiniz senelerce yavaşlamayan bir sistem, senelerce güncelleme garantisi [Flyme 8'i 5 senelik telefona bile verdiler (dikkat çekmek isterim Android Yükseltmesi değil)], pil ömrü ise Meizu'yu gönül rahatlığıyla ALABİLİRSİNİZ...

• Bu Meizu fanlarından korkuyorum, her yerde karşıma çıkıyorlar. Yine zavallı bir forum üyesini kıstırmışlar.

• Arkadaşlar size zorla meizu aldırmıyorlar niye bu kadar yerden yere vuruyorsunuz?
    Bu firma sıradan bir firma değil. Evet android güncellemesi vermiyor olabilir fakat Flyme arayüzünü güncel tutuyor. Yakın bir zamandan global pazardan çekilirler zaten gereksiz, Çin pazarı fazlasıyla yetiyor onlara. Bu global pazar kullanıcılarını anlamak çok zor. Xiaomi bir zamanlar miui güncellemesi konusunda çok iyiydi. Sonra marka yaygınlaşmaya başladı forumlarında herkes android güncellemesi diye ağlamaya başladı. Hayır anlamadığım bu Android güncellemesi ne katıyor telefonlara? Zaten o sistemi optimize etmek başlı başına iş çoğu firma yetişemiyor bile. Kısaca şunu söylemek istiyorum her markanın belli bir fan kitlesi vardır bu olacaktır da. Birbirimizin kalbini kırmayalım. Seven sevdiğin alsın boşverin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcat67 -- 2 Eylül 2019; 21:5:59 >
  • Eren kullanıcısına yanıt
    Hocam bulabildiniz mi sorunuzun cevabını?
    Ben hala bulamadım da😅

• blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Dostum boşver. Çoğusu bir kaç inceleme sitesindeki yorumlardan eksik okuyup,öğrenip, dolaşıp buralara geliyor. Halbuki bunlar Samsungun zamanında her android sürüm yükseltişinde artan şikayetleri (batarya ekran sürelerinde azalma , yazılımsal bug ,kamera sorunları vs ) , Xiaominin sürüm yükselttikçe azalan batarya performansı ve arayüzde reklamlar gibi iğrenç sorunlarını, keza İosun her sürüm yükseltişinde öncekine nazaran daha olumsuz performansını göz önüne almazlar, ama Meizu denilince "Oooo meozo goncollomo vormoyor." diye ağlarlar. Burada doğruları söyleyincede Meizudan kaç para alıyorsun derler. Evet şu an Meizunun "Global" Flyme sürümlerinde bir kaç hata mevcut. Ancak asla ciddi sorunlar değil. Evet 3 4 ayda bir Flyme güncellemesi veriyor ama gelen güncellemeler hiçbir kullanıcıyı telefondan soğutmuyor. Bakın Meizu öyle büyük bir firma değil ve reklam popülaritesi özellikle globalde yüksek değil. Doğal olarak bunlarda, yazılım geliştirmesine etki ediyor. Kısacası Samsung ,Xiaomi, Iphone ve oppo ( ki oppo tanınmadan popüler olmadan önce gram güncelleme vermiyordu) gibi markaların düzenli ama sorunlu Android veya İos güncellemesi vermesine dayanıp, sadece tek eksiği Android güncellemesi olan Meizuya Çöp demek kocca bir "saçmalıktır". Zira Erdi Özüağında şurada dediği gibi "https://www.youtube.com/watch?v=tg2kJt_gDCA&feature=youtu.be dakika 17 :56 " Android güncellemesi de alsa tadından yenmeyecek telefonlardır bunlar.
    İyi forumlar..

• Marka hakkında bilgim yok. Çentik ve kavis olmaması gayet yerinde bir karar olmuş. Batarya 4000 mah olsa tadından yenmezdi ( S10 Plus kullanan ve hala üstündeki ekran koruyucusunu kullanmak zorunda kalan biri olarak görüşüm )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 3 Eylül 2019; 2:34:0 >
    Hangi donanımı kullanamadınız yazılımdan dolayı acaba,
    X8 kullanıyorum,
    Bu berbat yazılım ile Kamera Performans ( Gcam ile) muhteşem.
    Aynı yazılım ile yerin 2 kat altında telefonla görüşebiliyorum.
    Bu yazılım sayesinde Miui'da 4 senedir görmediğim Stabiliteye sahibim.( 9,10 Modelini kullandım Amiral gemilerinden, Kayığına kadar)
    Yazdıklarım haricinde eksiklikler var, bazı geliştirmeler yapılması lazım derseniz katılabilirim.
    Ama Berbat bir yazılım , iş görmüyor derseniz altını desteklemeniz lazım .
    Dediğim gibi her ne kadar eksiklikleri olsa da ( Fazlalıkları da var o ayrı bir konu) Bu fiyata, İnsanımıza bu donanımda bir cihaz satıyorsa Müteşekkür olmamız lazım arkadaşlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 3 Eylül 2019; 9:28:32 >
  • WaylandIZMIR kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığınız bir telefona sadece etraftan duyduğunuz duyumlarla GÜNCELLEME VERMİYOR demek tam bir saçmalık. Nasıl vermiyor? Bence Flyme 8 tanıtımına bir göz gezdirin derim. 5senelik telefonlara başka hangi marka destek veriyor? Belki sık sık vermiyor ama verdimi de tam veriyor.

• meuziyi eleştirenler, önce elindeki telefona baksınlar sonra burda konuşsunlar. 16s ile telefon kullandığımı anladım beyler..👍 bundan sonra rotam meuzi. 👍

• Ayva kullanıcısına yanıt
    Şahıs sallamış, insanlar güzelce sormuş. Elime neredeyse tüm markaların cihazları geçiyor. Sizin editör olarak izlediğiniz adamlar bile facebookta bizim arkadaşlarımızdan tanıdıklarımızdan cihaz temin ediyor. Oppo yu ilk biz tanıttık vs diye konuşan editörler ColorOS ın hangi cihazda OxygenOs un hangi cihazda HydrogenOs un hangi cihaz da olduğunu bile bilmiyor. Bundan kötüsü opponun 5 sene boyunca amiral gemisi çıkarmadığı ve find x ile 5 sene sonra amiral gemisi çıkardığını ve 1000 dolarlık find x çıkalı neredeyse 2 sene olmasına rağmen android güncellemesi almadığından hala android 8.1 olduğundan habersizler, dünyanın senelerdir en az android güncellemesi veren markasını güncelleme veriyor gibi anlatıyorlar Bizse bu cihazları UZUN DÖNEM KULLANIYOR GÖRÜYORUZ DENEYİMLİYORUZ. FlymeOs ColorOS un üzerinde bir sisteme sahip. Samsung gibi arayüzlerdende oldukça stabil. OxygenOs gibi de bomboş bir arayüz değil. MIUI avantajı özellikler daha iyi entegre edilmiş globale ve biraz hantal. Flyme ise deneysel ve hızlı.

Bu arkadaş ise desteksiz sallamış ve insanlar sormuş. TABİ Kİ CEVAP YOK. Teknoloji editörleri bile facebook gruplarında telefon piyasası döndüğü için kendi grupları kurar oldular veya sürekli bu platformlarda kendi videolarını paylaşıyorlar. Türkiye de Yurtdışı telefon getirip satan ticaret adamı 50 kişi ya var ya yoktur. Ve bunun dışında sürekli telefon değiştiren kullanıcı kitlesi 15-20 yi geçmez. Hepsini de teker teker sayarım.

• 16x kullanmıştım zamanında, fiyatına göre gayet güzel cihazdı kamerası, yazılım özellikleri ve ekran parlaklığı hosuma gitmişti ama yazılım da buglar mevcuttu türkçe telefonda Çince menüler vardı ve satana kadar hiçbir arayüz güncellemesi dahi görmedim.

Bir 16th kullanıcısı meizu forumunda neden 16th ye destek vermiyorsunuz global de diye konu açınca ve konu hit olunca sevgili meizu konuyu kapamaya karar verdi hatta gsmarena vs bircok haber sitesinde haber oldu. Ben bir daha düşünmem şahsen bu markayı ve note 9 modelinde de inanılmaz yüksek sar değeri var. Öyle böyle yüksek degıl yani almayı düşünen bi baksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimi06

Şahıs sallamış, insanlar güzelce sormuş. Elime neredeyse tüm markaların cihazları geçiyor. Sizin editör olarak izlediğiniz adamlar bile facebookta bizim arkadaşlarımızdan tanıdıklarımızdan cihaz temin ediyor. Oppo yu ilk biz tanıttık vs diye konuşan editörler ColorOS ın hangi cihazda OxygenOs un hangi cihazda HydrogenOs un hangi cihaz da olduğunu bile bilmiyor. Bundan kötüsü opponun 5 sene boyunca amiral gemisi çıkarmadığı ve find x ile 5 sene sonra amiral gemisi çıkardığını ve 1000 dolarlık find x çıkalı neredeyse 2 sene olmasına rağmen android güncellemesi almadığından hala android 8.1 olduğundan habersizler, dünyanın senelerdir en az android güncellemesi veren markasını güncelleme veriyor gibi anlatıyorlar Bizse bu cihazları UZUN DÖNEM KULLANIYOR GÖRÜYORUZ DENEYİMLİYORUZ. FlymeOs ColorOS un üzerinde bir sisteme sahip. Samsung gibi arayüzlerdende oldukça stabil. OxygenOs gibi de bomboş bir arayüz değil. MIUI avantajı özellikler daha iyi entegre edilmiş globale ve biraz hantal. Flyme ise deneysel ve hızlı.

Bu arkadaş ise desteksiz sallamış ve insanlar sormuş. TABİ Kİ CEVAP YOK. Teknoloji editörleri bile facebook gruplarında telefon piyasası döndüğü için kendi grupları kurar oldular veya sürekli bu platformlarda kendi videolarını paylaşıyorlar. Türkiye de Yurtdışı telefon getirip satan ticaret adamı 50 kişi ya var ya yoktur. Ve bunun dışında sürekli telefon değiştiren kullanıcı kitlesi 15-20 yi geçmez. Hepsini de teker teker sayarım.
    sen önce okuduğunu anlama kabiliyetine sahip olda sonra show yaparsın.Ben androitle ilgili bir sorundan bahsetmiyorum.bana destek vermesi gereken flyme ye bağlanmıyor cihaz.ayrıca flyme üç aydır yama göndermedi.Bunun sebebi flyme nin umursamazlığıda olabilir bağlantı sorunuda olabilir.sonuç itibarı ile yazılımsal sorun var.her cihazda yazılım sorunu olabilir ama bu kadar zayıf desteği olan bir firma görmedim.Buyur istediğin destekli sallamak ise meramına ulaştın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.