Merhabalar, biraz spesifik özellikler söyleyeceğim. Aklımdaki modelleri de yazacağım. Tavsiyelere açığım. Bütçe: 50k (60 a zorlayabilirim) İstediğim özellikler; - Ekrana takıntılıyım. Yüksek hz ve nit değeri seviyorum. İzlediğim video, oynadığım oyunun canlı görünmesi şart. 120hz aşağısında bir model istemiyorum. - Ergonomi ve tasarım önemli. Nerdeyse günde +10 saat telefon kullanan birisiyim. O nedenle hem hafif hem de şık bir tasarım istiyorum. - Statü. Bu biraz ilginç bir istek belki ama telefon amiral gemisi olduğunu göstersin damla çentik gibi ucuz tasarım kopyaları içermesin - Son olarak da işlemci. Borsayı ve sosyal medyayı çok sık kullandığım için genelde aynı anda 4-5 uygulama açık oluyor. O nedenle işlemcinin güçlü olması önemli. Umursamadığım özellikler; - Kamera, marka, garanti, jiroskop vs. Aklımdaki modeller şunlar; - Xiaomi 14T Pro -> Bunu çok beğendim. Alma konusunda olumlu taraftayım. Eğer kullanan birisi varsa mutlaka dinlemek isterim. - Honor 200 Pro -> Şu an favori modelim. F/P canavarı gibi geldi bana. Fiyatı da bu özelliklere göre harika. Ayrıca tabletim de Honor marka olduğu için uyumlu olur diye düşünüyorum. Yüksek ihtimal bunu alacağım fakat hala netleştirmedim. - Oneplus 12 - Honor Magic6 Pro - Samsung Galaxy S24+ Bunlar dışında Apple önerisine de açığım. |
Bildirim