Şimdi Ara

- Amköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Action Camera- İnceleme konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1-günde elinize ulaştı.
    2-türkçe menü varmı.
    3-kargoda takılma sıkıntısı olurmu.
    4-indirim kodu nasıl alıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flotte -- 9 Şubat 2016; 10:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flotte

merhaba kaç
    1-günde elinize ulaştı.
    2-türkçe menü varmı.
    3-kargoda takılma sıkıntısı olurmu.
    4-indirim kodu nasıl alıyoruz

17 günde elime ulaştı, türkçe menü yok, zaten gerekte yok, indirim kodu ilk mesajda yayınladım, onu kullanacaksınız. kargoda sıkıntı yok
  • Arkadaşlar kamerayı kargo ambalajını açmadan Çin fiyatına satıyorum. Dileyen pm atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kameramı güncellerken brick oldu, aşağıdaki videoyu ekledim, eğer ki üretici firmadan dosyaları alabilirsem kamerayı kurtarmaya çalışacağım.
    güncelleme yaparken çok dikkat etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 15 Şubat 2016; 9:37:33 >

• arkadaşlar geçen gün firmware yüklerken kameram brick olmuştu kurtarma dosyaları ve tarifi aşağıdaki linkte pdf dosyasında ilgili program linkleri de mevcut

Olgu bir denermisin linki pdf dosyası iniyor mu açılıyor mu?
    https://drive.google.com/file/d/0B10DQlZGwtawZmhRV3c2bm9FNVE/view
  • gearbest.com da yeni kampanyalar/indirimler başladı.
  • Amkov amk7000s mi yoksa xiaomi yi mi ? Lütfen fikir verin yardımcı olun arkadaşlar. Fotoğraf ve video kalitesi olarak hangisi iyidir ?
  • Araç için mi yoksa aksiyon için mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aksiyon ve foto çekimi için hocam. Bu arada aliexpressden verdim siparişi bakalım bekliyorum :)
  • Arkadaşlar merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var. Bende Amkov7000 kamera var. kamera bir süre çalıştıktan sonra (yaklaşık 20 dk kadar) ekrandaki renkler değişiyor ve ekranda görüntü kayma yapıyor. Ama kayda baktığımda kaydı normal yapmış oluyor. Bu arada kamera da çok ısınıyor. Başka pillerle de denedim ama sonuç değişmedi.
    Acaba yazılımını yeniden atsam(nasıl yapılır bilmiyorum ama) problem düzelebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.