Şimdi Ara

Amköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
605
Cevap
20
Favori
20.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Araç İçi ve Aksiyon Kameraları" bölümü altında güzel incelemeler var. Önerim dikkatini çeken marka ve modelleri incelemeniz. Özellikle "OlguErhan" ın incelemeleri ilk mesajlarda ürünle ilgili tüm bilgilere erişebilirlik düşünüldüğünde oldukça başarılı ve bizlere yol gösterici. Dikkatli bir inceleme sonrasında fiyatta önemli olmadığına göre yarım saat içerisinde kameranızın siparişini vereceğinizden eminim.
  • gear'da indirim vardi bir inceleyin isterseniz

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_268913.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

gear'da indirim vardi bir inceleyin isterseniz

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_268913.html

Şu kamera 60-70 $ arasına inse kapış kapış gidecek walla
  • uzun zamandır aksiyon kamerası bakıyordum tam xiaomi yi alıcakken bunu gördüm. bunu almaya karar verdim. 3-4 gün içinde alıcam. Herhangi bir indirim olursa bilgilendirirseniz sevinirim.

Amk7000s tercih etmemdeki sebep 10 dolar xiaomi yi nin üstüne koyup full ekipmanlı almak ve xiaominin lens ayarının bozuk gelme ihtimali. Sizce hangisi daha iyidir yazdığım sebepler dışında kıyaslama yaparsak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

uzun zamandır aksiyon kamerası bakıyordum tam xiaomi yi alıcakken bunu gördüm. bunu almaya karar verdim. 3-4 gün içinde alıcam. Herhangi bir indirim olursa bilgilendirirseniz sevinirim.

Amk7000s tercih etmemdeki sebep 10 dolar xiaomi yi nin üstüne koyup full ekipmanlı almak ve xiaominin lens ayarının bozuk gelme ihtimali. Sizce hangisi daha iyidir yazdığım sebepler dışında kıyaslama yaparsak ?

Fotoğraf çekme konusunda Xiaomi 1 tık önde ama bu cihaz efsane netlikte video çekiyor. Ayrıca 4K sı hiç hiç fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

uzun zamandır aksiyon kamerası bakıyordum tam xiaomi yi alıcakken bunu gördüm. bunu almaya karar verdim. 3-4 gün içinde alıcam. Herhangi bir indirim olursa bilgilendirirseniz sevinirim.

Fotoğraf çekme konusunda Xiaomi 1 tık önde ama bu cihaz efsane netlikte video çekiyor. Ayrıca 4K sı hiç hiç fena değil

hocam peki 84 dolar gümrükte sıkıntı oluşturuyomu ?

• quote:

quote:

quote:

hocam peki 84 dolar gümrükte sıkıntı oluşturuyomu ?

Hayır tam sınır ama puan kullansan daha iyi tabii

Şu mantık :https://youtu.be/-20QhHlSNMk

• İndirim kodu : AMK7000S
    Bu mesaja eklenen görseller:

Amköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesi

• Merhaba arkadaşlar, uzun bir araştırmadan sonra sanırım bende amk7000s alacağım gibi geliyor. Yalnız vida bağlantısı için altta delik olmaması büyük dezavantaj gibi geliyor. Ürünün kendi kutusunda bağlantı için çerçeveden çıkıyor mu ? Yoksa ekstra olarak mı almamız gerekiyor. Alacaksak Gopro'nun hangi versiyonu buna uyumlu olur ?
  • Musical Otopsi kullanıcısına yanıt
    Koruyucu çerçevesinde takılan aparatla mümkün ve ikisi de kutudan çıkıyor.

• Cevap için teşekkür ederim hocam. Bugün itibariyle bende siparişimi verdim umarım pişman olmam. Xiaomi Yi ve Amk7000s arasında çok git gel yaşadım ama en sonunda amk7000s almaya karar verdim. Aliexpress üzerinden sipariş verdim 79 $ tuttu birde yanında bluetooth kulaklık hediye var. Siparişi vereli 10 dakika oldu henüz onaylanmadı. Heyecanla bekliyorum.
    Güle güle kullanın. Ben bebeğimi çekmek için kullanıyorum ve kendimce çok güzel videolar yakalıyorum.

• Telefonla qifi baglantisi cok sorunlu bende, sizde de oyle mi. En guncel firmware yuklu. Xiaomi acaba dah mi stabildir bu konuda?

• WiFi sık kullanmıyorum. Kullandığımda da bir sıkıntı yaşamadım. Bende de en son Firmware yüklü.
  • Hocam sizin yorumlariniz tavsiyeleriniz üzerine bu kamerayi aldim. Kamera bugun elime ulasti. Smdi sormak istediğim kullanmaya baslamadan once yapmam gereken bir ayar bir guncelleme falan varmı acaba. Yoksa direk olarak kullanmaya başlayabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: akulata

Hocam sizin yorumlariniz tavsiyeleriniz üzerine bu kamerayi aldim. Kamera bugun elime ulasti. Smdi sormak istediğim kullanmaya baslamadan once yapmam gereken bir ayar bir guncelleme falan varmı acaba. Yoksa direk olarak kullanmaya başlayabilir miyim?

Direkt kullan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akulata

Hocam sizin yorumlariniz tavsiyeleriniz üzerine bu kamerayi aldim. Kamera bugun elime ulasti. Smdi sormak istediğim kullanmaya baslamadan once yapmam gereken bir ayar bir guncelleme falan varmı acaba. Yoksa direk olarak kullanmaya başlayabilir miyim?

Direkt kullan

hocam paketi açtım hersey sorunsuz ve eksiksiz. fakat bir sorunum var. kamera açılmıyor. pili taktım ama hiç bir tepki vermiyor. sarjı yoktur diye düşündüm ve şu anda bilgisayarıma bağlı şekilde şarj oluyor ve üzerinde mavi ışık yanıyor. yalnız ben ilk sayfadaki açılış videosunda izlediğim kadarıyla pili taktıktan sonra direk açılıyordu videoda. acab benim kamerada bir sorun olma olasılığı varmı ne yapmalıyım?

EDİT: Pili tam takamamışım sanırım şimdi açıldı. Kurcalayıp çözmeye çalışıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsbllky -- 11 Nisan 2016; 18:19:25 >

• Merhaba;

Öncelikle kameranız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Bende Xiaomi Yi ve Amköv arasında kaldım. Amköv'de orta kısıma bulanıklık sorunu okumuştum ve bazı videolarda bunu gördüm. Sizden ricam açık alanda çekmiş olduğunu birkaç fotoğraf paylaşabilir misiniz?

İyi Günler.
  • Hocam bende xiaomi ve amkov arasında kaldım ama son tercihim amkov oldu. Siparişim henüz gelmedi ama izlediğim videolarda amkov çok daha keskin ve daha iyi kontrast veriyordu. Xiaomi'nin videoları sanki flu gibi duruyor ve renkler soluk. Ortada bulanıklık sorunu sualtı kabında oluyormuş. Ona da bir çare bulacağız artık hele bi kamera gelsin de.
    Aslına bakarsanız çok çok kararsızlık içerisindeyim. 1 haftadır sürekli aksiyon kameralarını inceliyorum. Sepete bir Xiaomi bir Amköv sonra gitup2 firefly ekliyorum sonra hepsinden vazgeçip başka kamera inceliyorum. Almışken 1 defa alayım sonradan tüh demeyeyim diyorum. Benim için fotoğraf kalitesi'de çok önemli bu konuda xiaomi yi'nin fotoğraflarını oldukça beğendiğimi söyleyebilirim. Kafam çok karışık ne alacağımı bilmiyorum. Firefly 6s güzel duruyor şimdi ona kaydım biraz :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.