Şimdi Ara

Amköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
20
Favori
20.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kamera da bugün geldi. Gümrükte açıp bakmışlar aleti, 60 kuruş damga masrafı çıkmış bir tek. Deneme çekimi yaptım bir adet gayet tatmin ediciydi ancak video da takılmalar oldu, fakat bu takılmalar telefonda izlediğim için olmuş olabilir, note 2 kasmış olabilir. Alete firmware güncellemesi yapmalı mıyım sizce? Güncelleme yaparken aleti brick olmuş çok kişi var mı, varsa neden brick oluyor alette mi sıkıntı yoksa firmware dosyasında mı?
  • nihcet N kullanıcısına yanıt
    Dec 2 2015.14:43:59 VER:1.00
  • quote:

Orijinalden alıntı: onno92

Benim kamera da bugün geldi. Gümrükte açıp bakmışlar aleti, 60 kuruş damga masrafı çıkmış bir tek. Deneme çekimi yaptım bir adet gayet tatmin ediciydi ancak video da takılmalar oldu, fakat bu takılmalar telefonda izlediğim için olmuş olabilir, note 2 kasmış olabilir. Alete firmware güncellemesi yapmalı mıyım sizce? Güncelleme yaparken aleti brick olmuş çok kişi var mı, varsa neden brick oluyor alette mi sıkıntı yoksa firmware dosyasında mı?

Takılma bence izlediğiniz cihaz ile alakalı. Bir sıkıntınız yok ise güncelleme yapmayın bence.
  • ReeKeeR R kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam benim kamera 1.01 ile gelmişti. Ama daha yüksek çözünürlük seçenekleri mevcuttu. Bence güncellemeyi deneyin.

Kendimce hazırlamış olduğum firmware güncelleme videosu.
    https://www.youtube.com/watch?v=MmfCVrPc0IY
  • nihcet N kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yaptım ama çözünürlükte değişen birşey olmadı iki seçenekten başkası aktif olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeKeeR

Güncelleme yaptım ama çözünürlükte değişen birşey olmadı iki seçenekten başkası aktif olmuyor

Hafıza kartıyla ilgili olabilir. Ben ürün ilk geldiğinde 2-3 senidir boşta duran galaxy s3 ile gelen 8gb lik hafıza kartını taktığımda 1080p 60 fps seçeneği çıkmıyordu ve çektiğim videolarda donma oluyordu. 32gb class 10 hafıza kartı alıp takınca sorunlar düzelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cansermo C kullanıcısına yanıt
    Bende hafıza kartından olabilir diye düsüşünüyorum
  • Eğer sorun hafıza kartından kaynaklanıyorsa cihaz kartı kontrol ediyor ve kartın desteklediği çözünürlüğe izin veriyor demektir. Bence bu cihaz için olumlu bir özellik.

• Evet hafıza kartını değiştirince diğer seçeneklerde aktif oldu
  • quote:

Evet hafıza kartını değiştirince diğer seçeneklerde aktif oldu

Hangi kartı taktınız şimdi model ?
  • telefon bağlantısında sıkıntılar oluyor ya, update ile düzelir belki.
  • bugün işteyken pek deneme fırsatı bulamadıgım kameramla kayıt aldım evde izlediğimde goruntunun ortasında bir bugulanma oluyor sanıyorum ki kameranın lensi koruma kabına değdiği için oluyor bu.ne yapabiliriz acaba aklıma bir şey gelmedi benim

• quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

bugün işteyken pek deneme fırsatı bulamadıgım kameramla kayıt aldım evde izlediğimde goruntunun ortasında bir bugulanma oluyor sanıyorum ki kameranın lensi koruma kabına değdiği için oluyor bu.ne yapabiliriz acaba aklıma bir şey gelmedi benim

Bence kedi kafa atmış ondan olmuş buğu

• Benim amkov maalesef brick oldu ve açılmıyor amkov services te geçmiş olsun dileklerini sundu

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    boğaz geçerkende aynı sıkıntı vardı abi köprüde denedim önce sonra kediyi çekmiştim şimdi havuza gidiyorum akşamada bir su altı koyarım gene aynı mı olacak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Benim amkov maalesef brick oldu ve açılmıyor amkov services te geçmiş olsun dileklerini sundu

https://www.dropbox.com/s/l9fqn8z3i1j4h48/Amkov%20AMK700S%20-%20Update%20Firmware%20by%20%20computer.pdf?dl=1

DEnediniz mi ?
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Sandisk ultra 16 gb
  • quote:

Sandisk ultra 16 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Benim amkov maalesef brick oldu ve açılmıyor amkov services te geçmiş olsun dileklerini sundu

https://www.dropbox.com/s/l9fqn8z3i1j4h48/Amkov%20AMK700S%20-%20Update%20Firmware%20by%20%20computer.pdf?dl=1

DEnediniz mi ?

Denedim olmuyor

• 1080p 60 fps su altı denemesini yaptım bugun az da olsa su kabı yine değmiş ve orta noktayı bulandırmış biraz onun dışında su altı çekimi başarılı. İnternet durumumdan dolayı bugunluk 1 tanesini atacagım gece yatarken yüklemeye bırakırım diğer videoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSalute -- 7 Mart 2016; 0:30:07 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.