Şimdi Ara

Amnesia: The Dark Descent oynayanlar ve bitirenlere bir sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölümde kaldım. Kayaları patlattım,buharr makinesine çubuk soktum ama yapılacak başka birşey yok sanki. Bi fırın var yanında da 3 tane dişlileri yerleştirdiğim düzenek var. Oradaki kolu indirince "daha yapılacak çok var" tarzı birşey yazıyor. Ne yapıcam daha??
     Amnesia: The Dark Descent oynayanlar ve bitirenlere bir sorum var

• Hocam burada mesaj bekleyeceğine -ki sanmıyorum oyunu pek bitiren olduğunu- youtube'dan kaldığın bölümün adını yaz izle çözümünü
  • Fırına kömür atacaksın ve makine odasında bir puzzle olması lazım onu yapman lazım.
  • Ben dd bu bolumu steam forumlarinda gordugum bir konudan gecmistim. bildigin konu adini yaz cikar yardim konulari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @busterr onu çok yaptım da adamlar benim gittiğim aşamadan değil de değişik şekilde ilerliyolar. Tam göremedim o bölümü
    @Lutimos kömürü nereden bulcam hocam?
    @pelerinli konuyu bilmiyorum ki. türkçe oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

@busterr onu çok yaptım da adamlar benim gittiğim aşamadan değil de değişik şekilde ilerliyolar. Tam göremedim o bölümü

Kömür hemen o fırının yanındaki oda da var. Küçük küçük görürsün zaten, alıp içine atacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lutimos

quote:

@busterr onu çok yaptım da adamlar benim gittiğim aşamadan değil de değişik şekilde ilerliyolar. Tam göremedim o bölümü

Kömür hemen o fırının yanındaki oda da var. Küçük küçük görürsün zaten, alıp içine atacaksın

Eyvallah deneyim bi
  • http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1430175

Dediğim sayfa buymuş. İngilizcen belki yetersiz gelebilir (yanlış anlama) diye aşağıya spoiler butonuna çeviriyorum, bu arada linkte spoilerlı.

Asansörü çalıştıabilmeniz için oyun içine daha fazla girmeniz lazım. Aşağı odada dört görevi tamamlamadan makineyi normal çalıştırmak için aktifleştiremeyceğiniz bir şalter bulacaksınız.

1. Yakıt - Makine odasının aşağısında yakında şalter yanında açabileceğiniz bir kapak bulacaksınız. Bitişiğindeki odada yerde kömür bulunuyor. Yeterli diyene kadar koyun içine, kapağı kapatabilir ve ateşleyebilirsiniz.

2. Dişliler - Aşağıdaki odada şalterin yanında dişli serisi var ancak bunlardan üç tanesi yerlerinden çıkmış (kayıp). Alanı arayarak üç dişliyi de bulabilir ve yerlerine tutturabilirsiniz.

3. Çubuklar - Ortadaki odada makine için gerekli üç farklı görevde ve şekilde çubuklar bulacaksınız. İki tanesi ana holün karşısındaki kilerde bulunabilir ve üçüncü merdivenlerden çıkınca çalışma odasında. Çubukların isimleri onların tepkileri ile ilişkili, Infınıty (oyunda nasıl çevirmişlerdi hatırlmaıyorum bunları ama sonsuz diyelim) için yuvarlak şekilli, üçleme için üçgen şekilli vs

4. Manivela, kaldıraç, şalter ne demişlerse artık - Makine odasının üst katında altlarında ve üstlerinde roman rakamları işlenmiş şalterlerin bulunduğu panel var.. Aldığın bir not "8 aşağı 8 yukarı" diyor. Basitçe alt ve üst şalterlerin toplamlarını 8 olacak hale getir.

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,kömürüde yaptım,diğer çubuk sokma işlemini de yapmıştım zaten.dişlileri de yapmıştım.şimdi asansörden aşağı düştüm bakalım neler olucak
  • quote:

Teşekkürler,kömürüde yaptım,diğer çubuk sokma işlemini de yapmıştım zaten.dişlileri de yapmıştım.şimdi asansörden aşağı düştüm bakalım neler olucak

asansörden aşağı düşülüyo muydu hatırlamıyorum ama tavsiyem buradan sonrasını 7 gibi oynamaya başla ve durma, kulaklık tkılı oda karanlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

asansörden aşağı düşülüyo muydu hatırlamıyorum ama tavsiyem buradan sonrasını 7 gibi oynamaya başla ve durma, kulaklık tkılı oda karanlık olsun.

şimdide sarnıçtayım,şu su dolu olan yer. ama bi türlü çözemedim orayı .bundan sonrasınıda akşam oynayım bari

• Türkçesini yükledim ben.Kolay oluyor.Şu an laboratuvar bölümündeyim.Yeni başladım ama çok zevkli.Günde yarım saat oynuyorum.Kapatıyorum bir saat sonra tekrar.Çok iyi oyun.Bide sizde de alt+f4 çekilmiyor dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenaga

Türkçesini yükledim ben.Kolay oluyor.Şu an laboratuvar bölümündeyim.Yeni başladım ama çok zevkli.Günde yarım saat oynuyorum.Kapatıyorum bir saat sonra tekrar.Çok iyi oyun.Bide sizde de alt+f4 çekilmiyor dimi ?

hiç denemedim
  • quote:

quote:

Türkçesini yükledim ben.Kolay oluyor.Şu an laboratuvar bölümündeyim.Yeni başladım ama çok zevkli.Günde yarım saat oynuyorum.Kapatıyorum bir saat sonra tekrar.Çok iyi oyun.Bide sizde de alt+f4 çekilmiyor dimi ?

hiç denemedim

alt+f4'ümü. Ben denedim ama olmadı.
  • quote:

quote:

quote:

hiç denemedim

olmuyormuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

hiç denemedim

olmuyormuş

Bilerek yapmışlardır.Oynayacağım birazdan da.Rahat bir an bekliyorum.Şöyle yalnız.

• Laboratuarda asidi ürettim.Rafineride ki o şeyi errittim.Rafineriye gittim. Şimdi banyo yapacağım sonra bol bol oynarım :D
  • alt+f4'ü millet heyecan yapıp kaydetmeden kapatmasın diye koymamışlardır

Bu arada o sarnıç bölümünde
    merdiveni kırıyor muydun öyle birşeydi, ben de orayı çözünceye kadar tıkalı kalmıştım.
  • quote:

alt+f4'ü millet heyecan yapıp kaydetmeden kapatmasın diye koymamışlardır

merdiveni kırıyor muydun öyle birşeydi, ben de orayı çözünceye kadar tıkalı kalmıştım.

o merdiveni falan kırdım,boruları duvara taktım daha sonra yukardan merdiven indirerek sarnıça geçtim ama orada 3 tane buharlı yer var oradan geçince yaralıyor. Orada bıraktım

• quote:

quote:

alt+f4'ü millet heyecan yapıp kaydetmeden kapatmasın diye koymamışlardır

o merdiveni falan kırdım,boruları duvara taktım daha sonra yukardan merdiven indirerek sarnıça geçtim ama orada 3 tane buharlı yer var oradan geçince yaralıyor. Orada bıraktım

oradaki bir mantarın gazı mı vardı neydi, git morgdan kendine aşı malzemeleri bul.
    Ama akşam 8 gibi aç oyunu buralara kadar geldiysen ve ne kadar korkarsan kork kapatmayacağına söz ver

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.