Şimdi Ara

Amoled Sarımtırak Ekran ve Nedenleri(Mutlaka okuyun!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
28.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    amoled panellerde ledler kendi ışığını yayar yani ikinci bir arka aydınlatma bulunmaz parlaklığı arttırıp azaltarak durumu sizde görebirilsiniz sararmadaki etkisi ise minimum düzeydedir başlıca sorun mavi piksellerin ömrünü önce tüketmesidir. son söylediğiniz kısıma katılmıyorum "s7 yi bilmem" dediğiniz için not düşmekte yarar var beyaz kalitesi herhangi bir ips yada lcd panel ile aynı düzeyde

• Deep Dream kullanıcısına yanıt

Çok eski bir mesaj olduğunun farkındayım ama cevap yazmak istedim. Sorun Amoled değil, hangi sınıf/kalite Amoled ekran kullanıldığı. Örneğin S23'de beyazlar gerçek beyaz olarak sorunsuz görünürken A34 ve A54'de beyazlar eğim açısına bağlı olarak sarımtırak veya mavimsi olabiliyor. Çok büyük sınıf farkı var. Tam cepheden bakınca bile tam beyaz tonu alamıyorsunuz bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Haziran 2024; 1:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni a25 aldım eski vestel telefonum ekranı beyaz iken samsung sarımsı nasıl çözebilirim renk ayarlarından soğuk ve canlı yaptım olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.