bir amplinin nasil olmasi gerektigini ve nasil yapilacagini CROWN'dan ogrenmelisiniz.CROWN macrotech serisi,studio referance serisi ve daha basit olan microtech , csl serisi gibi cihazlarin tasarimlarini incelemelisiniz.bu iste hocamiz CROWN'dur benim gozumde.bu cihazlarin tasarimlarinda cok ince noktalar vardir.bu ince noktalari diger cihazlarda gormedim.
sunu da belirtmek isterim yapmis oldugunuz amplinin THD,noise vs... degerlerini bir AUDIO PRECISION'iniz olmadan bilemezsiniz.yaptiginiz stk'li yada hazir baska devrelerin katalog degerleri birsey ifade etmez. bir audio analyzer'in 180 cesit input fitre sekli vardir ve eger isterseniz THD , noise , crosstalk gibi olcumleri isinize geldigi gibi olcturup gosterebilirsiniz.
UNTAYK!!! ''Amator Sesci (simdilik)'' bu ne demek? hala geri donmeyi mi dusunuyorsun? hala dersini almadin heralde turkiye sartlarindan... geri donersen hic aglama hep beraber sacimizi basimizi yolarak surunmeye devam ederiz saygilar...
quote:
Orjinalden alıntı: tda 1562q
Ya kardeşim bende yaptım o stk yı ses süper biraz masraflı olur ama yaptığınıza değer.STK
stk entegreleri bir kısa devrede anında anıdna yanarlar çok hassastırlar.
bir ihtimal daha var , o da saç baş yolmak mı dersin burak kardeşim...
quote:
Orjinalden alıntı: untayk
bir ihtimal daha var , o da saç baş yolmak mı dersin burak kardeşim...
yok hocam o da ölmek mi dersin olacaktı
ama gerçekten piyasa o kadar kötü ki, saglam bir iş bulabilsem keske bıktım yarım yamalak, dagınık, uyduruk işlerden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme