Şimdi Ara

AMPLİ USTALARI YARDIM!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
12.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir amplinin nasil olmasi gerektigini ve nasil yapilacagini CROWN'dan ogrenmelisiniz.CROWN macrotech serisi,studio referance serisi ve daha basit olan microtech , csl serisi gibi cihazlarin tasarimlarini incelemelisiniz.bu iste hocamiz CROWN'dur benim gozumde.bu cihazlarin tasarimlarinda cok ince noktalar vardir.bu ince noktalari diger cihazlarda gormedim.

sunu da belirtmek isterim yapmis oldugunuz amplinin THD,noise vs... degerlerini bir AUDIO PRECISION'iniz olmadan bilemezsiniz.yaptiginiz stk'li yada hazir baska devrelerin katalog degerleri birsey ifade etmez. bir audio analyzer'in 180 cesit input fitre sekli vardir ve eger isterseniz THD , noise , crosstalk gibi olcumleri isinize geldigi gibi olcturup gosterebilirsiniz.

UNTAYK!!! ''Amator Sesci (simdilik)'' bu ne demek? hala geri donmeyi mi dusunuyorsun? hala dersini almadin heralde turkiye sartlarindan... geri donersen hic aglama hep beraber sacimizi basimizi yolarak surunmeye devam ederiz saygilar...

• quote:

Orjinalden alıntı: tda 1562q

Ya kardeşim bende yaptım o stk yı ses süper biraz masraflı olur ama yaptığınıza değer.STK

stk entegreleri bir kısa devrede anında anıdna yanarlar çok hassastırlar.
  • bir ihtimal daha var , o da saç baş yolmak mı dersin burak kardeşim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: untayk

bir ihtimal daha var , o da saç baş yolmak mı dersin burak kardeşim...

yok hocam o da ölmek mi dersin olacaktı

ama gerçekten piyasa o kadar kötü ki, saglam bir iş bulabilsem keske
    bıktım yarım yamalak, dagınık, uyduruk işlerden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.