Şimdi Ara

amplifier (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım FİYAT / PERFORMANS oranı diye bişey var. Bu oran ne kadar küçük olursa malzeme o kadar iyi olur. JL in kalitesi tartışılmaz ama fiyatı çok uçuruyorlar. Aç gözlü distribütorler keselerini dolduruyor piyasada tek olunca...

quote:

Orjinalden alıntı: musas

neden iki adet.onu 2 tane alcacağına tek jl audio woofer al ona göre anfi tavsiye edelim.gt serisi yada gto serisi jbl 4 tane taksan ne olurki.zırıl zırıl öter
  • distler neden ac gözlü olsun....:))
    her malın bir alıcısı vardır..her mal da ucuz değildir....
    ben bayısı olduğum markanın amfılerını satarken zorlanıyorum mesela..
    ama iyi mal ii para ne yazık ki......
    ha tabii ii marka satmanın en kotu yanıda musterın bir daha sana gelmiyor....
  • Topic kirliliği olmasın dıe buraya yazıorum
    Benim de sesten anlayan 1ine ihtiyacım war.

jbl 1202 d kabınlı woofer sierra SA4050 amfi alpine 6863 kolonlar blaupuntk cd calarım war onlerde de 2 tane bmw den cıkma hoparlor war bu tesısatı nası baglayabılırım wooferın sesının kuvvetlı ama boguk olmamasını ıstıyorum.yani tesisat kurulu ama ornek 1 ses sistemıni dinlenmem gerekıyor yardım lutfen saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 27 Mart 2007; 0:09:33 >
  • arkadaşlar herkes farklı bişi sölemiş saolun ama pioneer ın adı geçmemiş nedn?pioneerdan ne öneriosunz?bide jbl gto 75.4 işimi görür mü?
  • arkadaşım 30 cm 1000 lik kabinli jbl+jbl 75.4 toplam 530 milyon tuto.benşm araca da sordum bu fiyatı verdiler bana.(antalyada yaşıorumm)
  • ortam konu değişti sanırım
  • farketmez ya bişiler öğrenelim önemli olan bu...
  • buna sanırım en iyi cevabı ben veririm
    bende iki tane 1502d 38 jbl var 1200watt 300rms jbl gto 75.4 ile beslicem daha denemedim ama 2x284 rms cıkısı var köprüleme yapınca = ) ayrıca sunu burda yazmak istedim 2 tane bass bir basstan daha iyi ses verir ve ayrıca 38cm 30 cm den baya bi daha guzel vurur = ) biri 45 lt istiyo biri 99 lt ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musas

jl audio bu wooferi için takabileceğin maximum anfi yaklaşık 300 watt rms li olabilir diyor.150 watt rms li bir woofera 300 watt a kadar rms li anfi takabilirsin diyor.bobinleri yanmaz diyor. dayanır diyor.tabiki sağlıklı olarak 150 watt rms de çalışır.ama zorlayabilirsin diyor.ben bu woofera jbl 601.1 anfi taktım.424 watt rms veriyor.saatlerce test ettim.bırak yanmayı göbek vuruğu bile olmadı .o yüzden iki woofer 3 woofer olayını bırakın kaliteli tek bir woofer işinizi görür.

bu arada arkadasım kuzenimde 1000watt jbl var 250watt rms eski seri anfide 284rms kopruleme yapınca mosfet anfiler gereginden fazla yukleme yapmaz biraz okuda ondan sonra konus = )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.