Bildirim
amplifikatör için aux giriş (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gnd sabit bağlı olacak,, siz sadece L R sinyallerini kontrol edeceksiniz,,
Arabada 15w anfi değmez yani,,
Tda7560 , tda8571 , en azından en kolayı , tda7377 yapın ,,,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ama arabanın teybinide ben yapıyorum yani sadece radyo olacak yani arabanın teybin kutusuna hepsini sıdırmayı düşünüyorum radyo ve güc kaynanı.quote:
Orijinalden alıntı: Emin-Firtina
Gnd sabit bağlı olacak,, siz sadece L R sinyallerini kontrol edeceksiniz,,
Arabada 15w anfi değmez yani,,
Tda7560 , tda8571 , en azından en kolayı , tda7377 yapın ,,,
Biliyorum biraz pahalıya çıkıyor ama merak işte, kendim yaptım şeyi kendim kullanmaya meraklıyım -
Anladım, o zaman mp3 okuyucu kiti kullanın,, ben ölü bir araba teybinin ön paneline bu kiti uydurdum, teybin ses çıkışından faydalandim, gerisi hep kitten, mp3 radyo SD ve usb + kumanda, ve aux girişinde var,,
Bir çok üründen sadece biri örneğin > KEBIDU Bluetooth Kablosuz MP3 Çalar FM AUX TF kart Usb 2.0 Dekoder Kurulu SD 12 v Uzaktan Kumanda Modülü 3.5mm Için Iphone samsung
http://s.aliexpress.com/rmE7ziYb?fromSns=Copy to Clipboard , hatta konu bile açmıştım, nerdeki bilmem,, icat evde duruyor 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi ben mesaj yolayamiyorum ama bana yolayanları görüyorum size ulaşmak için faceni bişey gönderirmisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X