Bildirim
Ampül Sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanırım ışık verilmesi için potansiyel fark oluşması lazım o yüzden +yı yuvarlağa eksiyide o b ye bağlaman lazım
-
Anlamadım hocam ya. Şekil zorlaştırıyor anlamayı.. -
Devreyi tamamlayacaksin hocam iste.Bir tarafi direkt ampulun altina digeri de kenardaki kisma bagliymis.Pili de o sekilde baglayacaksin.
Bu arada ampul sorusu yerine lamba sorusu yazarsak sevinirim ampulleri pek sevmem de -
Sonradan bakınca anladım, teşekkürler. Ben de sevmem ama başlık değiştirilemiyor yapacak bir şey yok. :d -
akepe nin eeeesi -
akım hobbala cubbala bir aşağı bir yukarı
-
kumanda pili gibi düşün. sonuçta o pili de + kutbu devreye temas edecek şekilde dik takıyosun. elektron hareketi - den + ya olacağından dolayı + yı devreye bağlarsın. - yi bağlayacak olursan bi akım oluşmaz.
-
Anlamıştım zaten ama güzel açıklamışsınız. Teşekkürler yine de.quote:
Orijinalden alıntı: Lapsekili_Big_Smokekumanda pili gibi düşün. sonuçta o pili de + kutbu devreye temas edecek şekilde dik takıyosun. elektron hareketi - den + ya olacağından dolayı + yı devreye bağlarsın. - yi bağlayacak olursan bi akım oluşmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X