Şimdi Ara

Amrabat ve Eboue ne zaman geliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: WickedDogg

quote:

Orijinalden alıntı: KALJOJO

http://lmgtfy.com/?q=Amrabat+ve+Eboue+ne+zaman+geliyor%3F+

Siteyi yeni keşfettin galiba ota b*ka bunu kullanıyorsun.

toton yemedi heralde

• bu adamlar dönenen kadar rakiplerde puan armağanını bol tutsalar iyi olacak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

eboue nin dönmesini bekliyorum sadece diğeri gelmesede olur

dünkü maçta kasımpaşanın sağ kanadı hiç zorlandı mı sence? bu kadar mı körsünüz kendi futbolcunuza nefret dolusunuz. Blok

sana katılıyorum ama blok olayı saçma değil mi sence adam sadece beğenmediğini söylemiş bu onun görüşü
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Ne saçma ya? onca yıldız takımlarını Şampiyonlar ligi'nde yalnız bırakıyor her sene...

Hayır neredeyse her takımda Afrikalı oyuncu var diye turnuva bitince ŞL başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrefemir

quote:

quote:

dünkü maçta kasımpaşanın sağ kanadı hiç zorlandı mı sence? bu kadar mı körsünüz kendi futbolcunuza nefret dolusunuz. Blok

sana katılıyorum ama blok olayı saçma değil mi sence adam sadece beğenmediğini söylemiş bu onun görüşü

boşver eşref egosunu böyle tatmin ediyor demekki arkadaş bırak zevkini çıkarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esrefemir

quote:

quote:

boşver eşref egosunu böyle tatmin ediyor demekki arkadaş bırak zevkini çıkarsın

o ergen arkadasa sormak lazim ilk golu yedigimizde sabri beyimiz aslolan yeri olan bekte degilde ileri ucta kaldigi icin ibricicin topa vurdugu anda 4-5 metre gerisinde donup kalan ve gol olacagini hissetmis gibi tepki veren kim ?? maci izlemiyorsunuz bari baskasina b*k atmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Amrabatı nasıl beğenmiyorsunuz. Bence Türkiye liginde olabilecek en iyi açıklardan biri. Hızlı çalım atabiliyor iyi orta kesiyor. Daha ne istiyorsunuz gözünüzü seveyim durduk yere şu adamı baltalamayın ben Madridden korumaya çalışırız 2 seneye diyorum adam gelmesin diyor
  • bu afrika kupasını organize edenlerin kafası hiç çalışmıyor mu ? Oyuncuların çoğu avrupada top oynuyor, her sene böyle bu ne ya ? Yine biz 2 tane gönderdik, ingilterede çoğu takımdan 3 - 4 oyuncu var neredeyse. Yazın yapsalar olmuyor mu ? hava mı sıcak oluyor yada başka bir şey le mi çakışıyor nedir bu işin aslı ?
  • Tez zamanda elenip, sağ salim gelmeleri dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Amrabatı nasıl beğenmiyorsunuz. Bence Türkiye liginde olabilecek en iyi açıklardan biri. Hızlı çalım atabiliyor iyi orta kesiyor. Daha ne istiyorsunuz gözünüzü seveyim durduk yere şu adamı baltalamayın ben Madridden korumaya çalışırız 2 seneye diyorum adam gelmesin diyor

sonuçta madrid B de madritin haklısın

• quote:

quote:

herzaman dediğim gibi. 8 milyon euroyu '' al kardeş sen manu braga arada da ligde bir iki maç nefis oyna diye veriyoruz hayrını gör '' diye bir şey o-la-maz. bukadar açık vede net. real madrid amrabatı alacak kadar salak değil merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Live_Soccer

quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Ne saçma ya? onca yıldız takımlarını Şampiyonlar ligi'nde yalnız bırakıyor her sene...

Hayır neredeyse her takımda Afrikalı oyuncu var diye turnuva bitince ŞL başlıyor.

hee o zaman iyi
  • quote:

quote:

quote:

herzaman dediğim gibi. 8 milyon euroyu '' al kardeş sen manu braga arada da ligde bir iki maç nefis oyna diye veriyoruz hayrını gör '' diye bir şey o-la-maz. bukadar açık vede net. real madrid amrabatı alacak kadar salak değil merak etme

Lan adam Galatasarayda oynamak için yıllık 1M ye razı oldu. 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Başka bir takıma nereden baksan 2,2 falan alırdı bu adam. Bu indirimi Türk oyuncular bile yapmaz. Ama siz istekli başarıya aç gençlere şans vermek yerine kimi istersiniz 30 unu geçmiş para için Türkiye ye gelmiş adamların bonservisine verelim 8 m yıllık cebine 3 m o zaman mutlu olursunuz.

Amrabatı alan Fatih Hoca bir şey bilmiyor 10 seneden fazla süredir antrenör şans veriyor Amrabat iyi diyor ama sen Amrabatın neresi iyi diyorsun ben asıl buna gülerim.

• quote:

Lan adam Galatasarayda oynamak için yıllık 1M ye razı oldu. 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Başka bir takıma nereden baksan 2,2 falan alırdı bu adam. Bu indirimi Türk oyuncular bile yapmaz. Ama siz istekli başarıya aç gençlere şans vermek yerine kimi istersiniz 30 unu geçmiş para için Türkiye ye gelmiş adamların bonservisine verelim 8 m yıllık cebine 3 m o zaman mutlu olursunuz.

Amrabatı alan Fatih Hoca bir şey bilmiyor 10 seneden fazla süredir antrenör şans veriyor Amrabat iyi diyor ama sen Amrabatın neresi iyi diyorsun ben asıl buna gülerim.

öncelikle lanlı konuşmasan iyi olurdu dostum biraz daha saygı

gs için fedakarlık yapmış olabilir ona kimse itiraz edemez zaten. oda bizim için feda dedi bizde eyvallah dedik gs ı çok seviyor dedik. ama mademki böyle bir fedakarlık gösterdi ozaman bunun karşılığını vermek zorunda anlıyor musun? bunu göstermediği sürece isterde hiç para almasın bir önemi yok. bana amrabatın birkaç maç harici muhteşem oynadığı maç göstermezsin çünkü yok.. bunu sende iyi biliyorsun. biz istiyoruz ilk yarı bitmiş artık birşeyleri göstersin kanıtlasın insiyatif alsın ama yok.. hala olduğu yerde sayıyor.. neyse görünen oki kendi içimizde bu konuda anlaşamıyoruz umarım ben yanılırım umarım amrabat kendine gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KALJOJO

http://lmgtfy.com/?q=Amrabat+ve+Eboue+ne+zaman+geliyor%3F+

google da arayınca cevap bulunmuyor ki neden bunu koydun
  • quote:

quote:

öncelikle lanlı konuşmasan iyi olurdu dostum biraz daha saygı

gs için fedakarlık yapmış olabilir ona kimse itiraz edemez zaten. oda bizim için feda dedi bizde eyvallah dedik gs ı çok seviyor dedik. ama mademki böyle bir fedakarlık gösterdi ozaman bunun karşılığını vermek zorunda anlıyor musun? bunu göstermediği sürece isterde hiç para almasın bir önemi yok. bana amrabatın birkaç maç harici muhteşem oynadığı maç göstermezsin çünkü yok.. bunu sende iyi biliyorsun. biz istiyoruz ilk yarı bitmiş artık birşeyleri göstersin kanıtlasın insiyatif alsın ama yok.. hala olduğu yerde sayıyor.. neyse görünen oki kendi içimizde bu konuda anlaşamıyoruz umarım ben yanılırım umarım amrabat kendine gelir.

Adamdan toplam çıktığı 10 maçta bir anda düzene alışıp ortamı kurup fırtına estirmesini beklememelisin zaten.

Normal konuşurken de lan lafını çok kullanırım. Başka bir niyetle saygısızlık olsun diye yazmadım.O konuda özür dilerim. Kendini toparlayacaktır. Toparlaması için uğraşmalıyız oyuncuyu bitirmek için değil herkes destek olmalı adam böyle bir ortam yaratıp moralini bozarsak olmaz. Kan içip kızılcık şerbeti içtik demeliyiz gerekirse adama saydırmak değil bizim taraftarlığımız. İyi forumlar.

• Adam hangi takımda 2.2 almışta, başka takıma gidince 2.2 alacak? Hangi özelliğiyle alacak 2.2 yi? Yani bıkmadan usanmadan şu adamı izliyorum sezon başından beri bir olumlu özelliğini göreyim diye, Şampiyonlar Liginde Burak'a yaptığı asist harici aklıma gelen hiçbir şey yok, böyle rezillik olur mu? Büyük takımlara karşı adamlar yüklendiğinden geride büyük boşluklar olduğu için iyi maçlar oynadı bunu saymazsak Kayseri deykende hiç beğenmiyordum, G.Saray dayken iyice nefret ettim, oyun stili çok düz, yeteneği çok kısıtlı, bu bonservisi asla haketmez.

G.Saray için alacaklarından vazgeçti kısmına gelince, 800.000 Euro dan vazgeçtiğini biliyoruz. G.Saraydan ilk sene 1 milyon euro garanti paraya ek olarak 17.500 Euro alıyor maç başına 23 maça çıktı bu sene toplam 402.500 Euro yu cebine koydu, Şampiyonlar Ligi primleri vs. hariç. ikinci yarı da bu farkı kapatacak, üstelik G.Saray da oynuyor sınıf atladı ve en önemlisi adam Şampiyonlar Ligi nde oynuyor. Mustafa Sarp yerine Wayne Rooney le tokalaşıyor. Şimdi size şunu sorayım, Kayserispor da oynuyorsunuz, şu aşağıdaki şartlarla Şampiyonlar Ligin de oynayacak G.Saray a hanginiz imza atmaz? Ne fedakarlığından bahsediyorsunuz, hesap kitap ortada zaten.

G.Saray ın en kötü olan kısmı kanatları, iki kanadıda birbirinden rezil durumda, zaten öyle olduğu için Amrabat olmayınca da bişey yapılmadığından "Amrabat a sallayanlar nerdesiniz" deniyor. İyi kanat adamı olmaması bu adamın şu andaki en büyük şansı. Arda olsa kesebilir mi? Kewell gibi birini kesebilir mi? Mümkün değil. Benim görüşüme göre Beşiktaş'ın Tabata'da yediği kazığın bir benzerini yedik Kayserispor'dan, umarım yanılırım.

quote:

2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında sırasıyla 1.000.000 EUR, 1.100.000 EUR, 1.200.000 EUR,1.300.000 EUR ve 1.400.000 EUR sabit transfer ücreti ve her bir sezon için 17.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Buna mukabil futbolcuyla varılan yazılı mutabakat ve feragat gereğince, transfer sözleşmesine göre Kayserispor Kulübü'ne ödenecek olan bonservis ücreti üzerindeki %10 paya tekabül eden 800.000 EUR tutarındaki alacağından futbolcu feragat etmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Adam hangi takımda 2.2 almışta, başka takıma gidince 2.2 alacak? Hangi özelliğiyle alacak 2.2 yi? Yani bıkmadan usanmadan şu adamı izliyorum sezon başından beri bir olumlu özelliğini göreyim diye, Şampiyonlar Liginde Burak'a yaptığı asist harici aklıma gelen hiçbir şey yok, böyle rezillik olur mu? Büyük takımlara karşı adamlar yüklendiğinden geride büyük boşluklar olduğu için iyi maçlar oynadı bunu saymazsak Kayseri deykende hiç beğenmiyordum, G.Saray dayken iyice nefret ettim, oyun stili çok düz, yeteneği çok kısıtlı, bu bonservisi asla haketmez.

G.Saray için alacaklarından vazgeçti kısmına gelince, 800.000 Euro dan vazgeçtiğini biliyoruz. G.Saraydan ilk sene 1 milyon euro garanti paraya ek olarak 17.500 Euro alıyor maç başına 23 maça çıktı bu sene toplam 402.500 Euro yu cebine koydu, Şampiyonlar Ligi primleri vs. hariç. ikinci yarı da bu farkı kapatacak, üstelik G.Saray da oynuyor sınıf atladı ve en önemlisi adam Şampiyonlar Ligi nde oynuyor. Mustafa Sarp yerine Wayne Rooney le tokalaşıyor. Şimdi size şunu sorayım, Kayserispor da oynuyorsunuz, şu aşağıdaki şartlarla Şampiyonlar Ligin de oynayacak G.Saray a hanginiz imza atmaz? Ne fedakarlığından bahsediyorsunuz, hesap kitap ortada zaten.

G.Saray ın en kötü olan kısmı kanatları, iki kanadıda birbirinden rezil durumda, zaten öyle olduğu için Amrabat olmayınca da bişey yapılmadığından "Amrabat a sallayanlar nerdesiniz" deniyor. İyi kanat adamı olmaması bu adamın şu andaki en büyük şansı. Arda olsa kesebilir mi? Kewell gibi birini kesebilir mi? Mümkün değil. Benim görüşüme göre Beşiktaş'ın Tabata'da yediği kazığın bir benzerini yedik Kayserispor'dan, umarım yanılırım.

quote:

2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında sırasıyla 1.000.000 EUR, 1.100.000 EUR, 1.200.000 EUR,1.300.000 EUR ve 1.400.000 EUR sabit transfer ücreti ve her bir sezon için 17.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Buna mukabil futbolcuyla varılan yazılı mutabakat ve feragat gereğince, transfer sözleşmesine göre Kayserispor Kulübü'ne ödenecek olan bonservis ücreti üzerindeki %10 paya tekabül eden 800.000 EUR tutarındaki alacağından futbolcu feragat etmiştir.

bu konudaki tek destekçimsin dostum ama ya ikimiz yanılıyoruz yada herkes çok iyi görüyor..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.