Şimdi Ara

Amsterdam'da turistlere esrar yasağı var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende Perşembe günü ALmanyaya giriş yapıcam ordanda Hollandaya ugrıycam tabikide bizde bir tadına bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

Bende Perşembe günü ALmanyaya giriş yapıcam ordanda Hollandaya ugrıycam tabikide bizde bir tadına bakalım :)

Afiyet olsun,

Özellikle ilk sigaranız white widow olsun :) Çok keyifli bir sigaradır, daha sonrasında og kush, armnesia filan diye gidebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk11

quote:

Bende Perşembe günü ALmanyaya giriş yapıcam ordanda Hollandaya ugrıycam tabikide bizde bir tadına bakalım :)

Afiyet olsun,

Özellikle ilk sigaranız white widow olsun :) Çok keyifli bir sigaradır, daha sonrasında og kush, armnesia filan diye gidebilirsiniz

nick tekini niye tavsiye etmedin white widow çok duydum ama hiç kısmet olmadı...
    bende bulursanız crimea blue tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: dnz10

quote:

Orijinalden alıntı: skunk11

quote:

Afiyet olsun,

nick tekini niye tavsiye etmedin white widow çok duydum ama hiç kısmet olmadı...
    bende bulursanız crimea blue tavsiye ederim...

Nick'i okuyunca zaten merak eder yapıştırırsın diye düşündüm
    Crimea Blue tattım 15gr civarı ancak hafif kaldı... Denk gelirsen blue monster ve critical mass bu ikisini atlama sakın ama

İlk 5 sıralaması yapmak gerekirse;

1) White Widow
    2) Skunk11
    3) Tutankhamun
    4) OG Kush
    5) Critical Jack

Not: Son 3 çiçek arasında sıralama değişebilir. Anlık bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasn0w -- 25 Şubat 2014; 16:45:52 >

• Daha 1 ay önce ordaydım...Herşey serbest coffea shoplar ful çekiyor..kek falan yedim .ben almanya için vize almıştım...almanyadan hızlı trenle geçtim amsterdama.2 saatte geçttim...sabah 9 da coffea shoplar ful çekiyordu...skunkla acılısı yaptım :) tek başıma takıldım hiç sıkıntı yok...sabahtan akşama kadar 13 bira içmişim sokaklarda gezerken on numara oldu.
    kısmet olursa armin van burren ve tiesto konserine gidicem bakalım...görülmesi gereken avrupa sehirlerinden bi tanesi...insan kendini huzurlu ve güvende hissettiriyor...tek hatam yanıma 50 grm alayım dedim türkiyeye gelirken ama cesaret edemedim acıkcası iyikide yapmamışım...trende bavul kontrolü oldu :D pasport kimlik bavul...öyle bi maceram oldu herkesin gitmesini tavsiye ederim..
  • arkadaşlar 3000 tl bütçem var 2 arkadaşız kişi başı biz bir tur şirketiylemi gitsek ( tur şirketi 3gece 4 gün 1200tl) istiyor 4 gün yetermi yoksa bireysel uçaklamı gitsek ki oda pahalı turla gitsek gezebilirmiyiz redlight district felan yeşil pasaportlarımız var ve ilk yurtdışı deneyimimiz biraz tavsiye verin direk uçak biletini alıp bağımsız mı gitsek önereceğiniz tur şirketleri varsa yazın lütfen 8 ağustos gibi gitme planımız var öneri ve tavsiyelerinizi bekliyoruz yaş 22
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

arkadaşlar 3000 tl bütçem var 2 arkadaşız kişi başı biz bir tur şirketiylemi gitsek ( tur şirketi 3gece 4 gün 1200tl) istiyor 4 gün yetermi yoksa bireysel uçaklamı gitsek ki oda pahalı turla gitsek gezebilirmiyiz redlight district felan yeşil pasaportlarımız var ve ilk yurtdışı deneyimimiz biraz tavsiye verin direk uçak biletini alıp bağımsız mı gitsek önereceğiniz tur şirketleri varsa yazın lütfen 8 ağustos gibi gitme planımız var öneri ve tavsiyelerinizi bekliyoruz yaş 22

Tur şirketinin istediği ücret çok fazla... 330 €'ya paketler vardı daha 20 25 gün önce. Benim tavsiyem bütçen eğer 3000 lira ise;

ulaşım sana kalmış 3000 küsür kilometre, adamı yorar.
    otel, pansiyon veya motel yerine hostelleri tercih edebilirsin,
    stayokay vondelpark hosteli güzel ve temizdir, fiyatları da fahiş değil.
    paket turları kovalamak ne derece mantıklı tartışılır, biz oraya gittiğimizde eğlenmeye gidiyoruz gezmeye değil, eğer gezmeye gidecekseniz tur programına dahil olacaksanız onlarla gitmeniz daha mantıklı, neden? Çünkü sabah kahvaltısı veya akşam yemeği veriyorlar(pakete göre değişiyor) gezerken ulaşım ücreti ödemiyorsun, konaklama da otel rahatlığı var tartışılmaz. Ha yok biz eğlenmeye kafa yaşamaya gideceğiz diyorsan, güzel bir hostel bulun, uygun uçak bileti kovalayın ve gidin keyfinize bakın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.