Şimdi Ara

AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
4
Favori
194.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben evime bu üründen almak istiyorum nerden alabilirim sanırım heryerde servisi yok. İnternetten alırsam kurulumu ve bakımı Nasıl olacak . Yine Filtre değişim zamanı gelince kendim temin edip yapabilecek miyim .. Servisinin olmaması zorluk çıkartır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amoment

Arkadaşlar merhaba ben evime bu üründen almak istiyorum nerden alabilirim sanırım heryerde servisi yok. İnternetten alırsam kurulumu ve bakımı Nasıl olacak . Yine Filtre değişim zamanı gelince kendim temin edip yapabilecek miyim .. Servisinin olmaması zorluk çıkartır mı

Merhaba,

Ürünü internetten amway üyesi olan bir tanıdığınız aracılığıyla üye olarak (ilk alışverişte daha fazla indirim oluyor diye biliyorum) indirimli alabilirsiniz. Ürünle ilgili bir sıkıntı yaşadğınızda iade, değişim vs. gibi konularda sıkıntı yaşamazsınız yıllardır bu işi yapıyor bu firma. Ayrıca üst düzey yetkili var tanıdığım bu konularda size yardımcı olabilir.Filtre değişim meselesini de kendiniz kolaylıkla halledebilirsiniz. Daha fazla yardım isterseniz mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım.

• amoment A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Ürünün kurulumu ve filitre değişikliği kolaydır bir zorluğu yoktur.
    Ürünü almak istiyorsanız size indirimli şekilde almanız için benimle irtibata geçtiğinizde yardımcı olabilirim.
  • hiç tavsiye etmem
  • bdrglfk B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cihazı acil Almam gerekiyordu amway in kurulumu vs ile ilgili tereddütte kalınca İhlasın ürününü aldım . Amway en azından kendi sitesinde bu konuda müşteriye yol gösterecekse onu rahatlatacak bilgiler vermeli . Ben aslında amway istedim ama olmadı aynı fiyata gidip ihlas aldım

• Arkadaslar elımde eSPRING su arıtma cihazım var merkezi sisteme gecildiği için ihtiyaç fazlasıdır
    isteyen arkadaslara 250 tl den satabılırım filtresının ve hortumunun yenı alınması gereklıdır .
  • anway su arıtıcı.uzun yıllar çalışma sonucu özel bir filtre icaat ediyor.20 tane ertifikalı..waterqality(sağlığa zararlı değil)nfs(kullanılnan malzemeler sağlığa zararlı değil).waterqality onayı almış.arçelik veya vestekde bir ay makinesine bu onayı alabilir.Filtresi yeni bir icat değil bildiğin carbon(kömür)filtre ve aldığı waterwality onayı carbon filtreler içinde arıtma olarak en düşük sonucu veriyor diye.Ayrıca carbon filtre mıknatıs gibi doğası gereği pas klor yapışır.sudaki kokoyu giderir.5-10 tl den fazla etmez filtresi.

Ayrıca enway su arıtıcısını tds metre ile ölen var mı?.muslık suyu 180 çıkıyor.arıttıktan sonra ise 178 çıkıyor.arıta oranı yüzde 1.1.diğer aytaç erikli hamidiye gibi sular 35-60 arsaı çıkıyor.içindeki çözünmüş madde oranı.Ayrıca enveyin suyu zemzem suyu gibi içilmiyor.bunda bir gariplik yokmu ?tabikide var

ayrıca 350-700tl senede filtre parası vermekte aptallık.senelik damacana alsan 400tl tutar.

isteen suya istanbulda iskiye izmirde izsuya..vb yerlere tahlil yaptırabilirler.koli basili sayımı,ph,sulfat,demir,aliminyum,calsiyum,magnezyum,potasyum,klor...vs.tahlil fiyatı her madde için 4.5tl-17tl-55tl arası.toplamda suya 180tl gibi rakamlara tahlil yaptırabilirsiniz.Enway carbon filtre yeni cat değil.suyu ağır içilmiyor,arıtma oranı yude 1.1,musluk suyu ile aynı değerlere sahip.

mebran arıtıcılar tds değeri 9 çıkar.nerede ise saf su.ph 6 çıkar.buna 50-100tl lik omnipure veya pentek veya green filtre eklerseniz ph 7-8.5 arası olur ve su mineral oranı 35 şe çıkar.senelik filtre masrafı 115 tl tutar.makul ve sağlıklıdır.

fakat en iyisi su iyonizerdir.fiyatı 4500-6500tl arasıdır.en sağlıklı son teknoloji arıtıcıdır.parası çok olanlar bunuda deneyebilir.fakat bu paralara arıtma enway gibi mantıksız.

SONU ENWAY BİR ALDATMACADIR TIPKI ERBAĞ MARKASI GİBİ.20 TANE SERTİFİKASI VARDIR.ORGANİKTİR DİYE SATILIR.fAKAT DÜNYADA GEÇERLİ 5 ADET ORGANİK SERTİFİKASINDA BİRİNİN BİLE AMLEMİ KUTUSUNDA YOKTUR.YALANLARA İNANMAYIN.ARAŞTIRIN.ENWAY VEYA ERBAĞ VEYA TUPERWARE SADECE KAPIDAN PAZARLAMA TEKNİĞİ GİBİ BİR ALDATMACADIR.

BU ÜRÜNLERİ TUKETENLER GENELDE KAPALI KADINLAR VEYA ÜST KESİM MODERN KADINLAR.YAHUDİ OYUNUDUR VE KARI DÜNYA SIRALAMASINDADA ÜST DÜZEYLERDEDİR.ALDANMAYIN.

ARAŞTIRIN.Waterqalitynin sayfasına bakın.Organik sertifikaları kutu üzerindeki ambleme bakın.organig sertifikalraını öğrenin.

adamlar enwayi size 2000tl ye satıyor senede 600tl filtre parası alıyor.senelik damacana alsan 400tl.sizden 5 senelik su parasını peşin alıyorlar.Makine kendini amorti etmediği gibi içme suyu daha pahalıya geliyor.kömür filtreyi yeni icat diye 600tl ye size satıyorlar...akıllı olun araştırın..

• Hala amway alan barmi ya dolandiricinin onde gidenidirler filtreye fahis fiyat istiyorlar almadan once herseyi arastirip oyle alin ben baya bi arastirip aldim suan kafam rahat nerdeyse amway tuzagia dusuyordum
  • enway su arıtıcısında su kalitesini tds metre ile ölçen varmı?enwaye iskiye su tahlili yaptıran varmı?enway arıtmada ph ölçen warmı?.ewt var ben sizde tahlil yapın enway yalanını görün.Musluk suyu tds metre(su içindeki çözünmüş madde miktari)180 dir.ph7 dir.enway su ise yuzde1.1 arıtır.carbon kömür filtredir ve tds değeri 178dir.ph ise gene 7dir.sert sudur.

diğer satılan ped şiseler ise tds değeri 35-60 arasıdır.ph ise 7-8.5 dir.yumuşak sudur.

ihlas veya herhangi bir ters osmos 400tllik cihazın tds değeri musluk suyu 180 arıtıldıkdan sonra 9-15 çıkar.nerede ise saf su.ph ise 6 ya düşer.pentek veya omnipure veya green filter ph mineral filtre eklenirse ph7-8.5 olur.tds değeri calsiyum magnezyum eklendiği için 35 e çıkar.aylık bir damacana parasına su içersin.yemeklere çaya koyar meyva yıkarsın

enway su arıtıcı 2000tl.basit carbon filtredir.enwayin carbon filtre olarak waterqality onayı vardır.pas clor koku arıtır.corbo filtre kömür filtredir.10-20tl den fazla etmez

enway arıtıcı filtresi 600tldir.oysaki damacana alsan senelik su tüketimin 400tl arıtmak saçmalık.

enway su arıtıcı 2000tl dir 5 senekil su parasını senden peşin alır ve asla kendini amorti etmez.damacanın 2 katı fiyata su içersin

en son teknoloji arıtıcı su iyonizerdir.fiyatı 4.500tl-6500tl arasıdır.

aklıllı ve ekonomik olan ters osmos arıtıcılardır.fiyatı 1700-900-400tl arası satılır hepi aynıdır.ürün kendini 1 senede amorti eder ve senelik filtre masrafı 115tldir.400tl damacanaya verdiğin paranın 285tlsi cebinde kalır.

isteyenler ph kağıdı ve tds metre alıp tahlil yapabilirler veya 180-250tl arası verip iskiye tahlil yaptırabilirler.iskinin veya izmirde izsunun sayfasından ulaşabilirsiniz.

enway bir aldatmaca 5tane organik sertifikası amblemblerinden biri bile yoktur.organik değildir.arıtıcısı yeni bir icaad değil carbon yani kömür filtredir.

gelişmekte olan ülkeelere pazarlar.müthiş rakamlar elde eder.kapıdan pazarlama gibi iyi bir satış tekniğidir.

erbağ da öyldedir.tuperwarede öyledir.

üst kesim insanlar ve kapalı kadınlar inanır tüketir.

• nfs onaylı demek üretiminde sağlığa zararlı madde plastik vs kullanılmamış demektir.mebran arıtıcılara marka filtre kullanırsanız nfw waterqality onayı var.bakteri üretimine gelince kazanda veya filtrede bakteri oluşumu or.çünkü filtreden bakteri mikrop geçemiyor.yinede 5senede bir amerikadaki gibi çamaşır suyu ile kazan temizliği yapabilir veya yeni 75 tl ye yeni bir kazan alabilirsiniz.

enway ise karbon kömür filtre ve uv ışını ile mikropları öldürür.pas koku klor alır.arıtması yok denilebilir.isteyen tds metre ile ölçebilir veya iskiye 180tl ye tahlil yaptırabilir.sert sudur musluk suyunun değerlerine sahiptir.içimi güzel değildir.

ayrıca uv arıtma sistemi 300tl+30tl kasa+30tl dijital ekran+20tl karbonfiltre+50tl musluk=450tl den fazla etmez.

ayrıca uv ampulun bir ömrü vardır.uv ampulun bittiğini nerden anlıycaz ve dğiştircez.enwayde böyle bir bilgi yok.

uv filtreye alternatif gümüş iyonlu filtredir.uv filtre veya gümüş iyonlu filtreyi istenilirse mebran arıtıcıya eklenebilir.dikkkat edilmesi gereken son filtre olarak pentek,omnipure veya green filtre kullanmaktır.bu filtreler onaylı 3 lü combo filtrelerdir.omnipurede gümüş iyonuda vardır.bakteri mikrop olmaz.ölür.

enwayin tuzağına düşmeyin.

• Su Aritma Sistemleri Hakkinda

Kafaniza takilan sorulariniz varsa yardimci olabilirim

Su aritma cihazi evlerde herseye kullanildiginda

Cok mantikli

Saglikli

Kazancli bir sistemdir....

• Merhabalar;

Öncelikle belirteyim, damacan su, filtre veya benzeri bir teknoloji satan her hangi bir firmayla en ufak bir ticari bağlantım bulunmamaktadır.

Akılları daha fazla karıştırmamaya çalışacağım, muhtemelen uzun olacak, tamamını okumak istemez iseniz özeti;
    -------- ÖZET ------------
    Reverse Osmosis (RO) suyun mineral açısında fakirleşmesine neden olan bir yöntem. Sözde mineral ekleyen filtrelerin işlevini nasıl yerine getirdiğini ve ne ölçüde yerine getirdiğini anlatan da hiç bir kaynak ve rapor bulamadım. RO yöntemini kullanan sistemlerin sağlık açısından zararlı olabileceğini gösteren bence bir miktar indirek bilgi de barındıran ancak güvenilir gözüken raporlar mevcut (linkleri aşağıda bulabilirsiniz.) RO sisteminin sağlıklı olduğunu kanıtlayan her hangi bir çalışmaya ise ulaşamadım. (internette saçma sapan yazılmış bazı paragraflar var, ama Amerika ordusu 40 yıldır kullanıyor diye (kullanıyorda her gün su içmek için değil, zorunlu halde kullanılmak üzere tasarlanmış sistemlerde)

Klasik filtreleme yöntemlerinin çoğu mineralleri tutuyor (sularının sert olmasının nedeni de bu), diğer bazı yöntemlerle de birleştiğinde (UV lambası gibi) bir çok şebeke için yeterli bir yapı oluşturuyorlar. Ancak ülkemizde su şebekesinin durumu çok iyi değil, malum bazen koyu renkli aktığı bile oluyor. Böyle bir şebeke için klasik filtre kullanan yapıların ne kadar fayda sağlayabileceği ile ilgili bir bilimsel çalışma bulamadım.

Özet ile damacana kullanmaya devam demeyeceğim, araştırmaya devam diyeceğim. Vaktim olduğunda Türkiye için uygun olabilecek geleneksel tipte bir filtre sistemi bulmaya çalışacağım ben kişisel olarak. Ancak bu süreçte RO sistemlerinin sağlığa zararlı olmadığını kanıtlayan bilimsel bir çalışma çıkar ise kararım değişebilir tabi.
    ---------------------

Öncelikle belirtmek isterim ki, RO sistemlerini pazarlama yöntemleri son derece şüphe çekeci. Elektroliz ile karartma (mineral varsa kararacak tabi, ne bekliyordunuz) ve TDS ile bizim suyun iletkenliği çok düşük diye gösterme (bu o kadar da iyi bir şey mi acaba, bütün mineraller kayıp hacı, ayrıca düşük TDS iyidir diye hiç bir bilimsel yayın yok, aksini söyleyenler var) yöntemleri son derece yanıltıcı.

Zaten her kesler RO sistemlerin yapıları gereği mineralleri filtrelediğinde mutabık. Birileri uzman olduğu iddia edilen bir kişi ağzından olduğu söylenen bir cevap yayınlamıştı, orada olsa olsa %20-30'u filtreleniyordur yazılmıştı, tabi bu bilgi külliyen yanlış. RO, tuzlu suyu arıtmak için geliştirilmiş bir teknik, elbette suyu deminarileze ediyor. 2 dk google'lasanız gözüküyor zaten.

Bu durumda iki adet soru var.

1- Demineralizasyon sağlığa zararlı mı?

Bu konuda ki en iyi ana kaynak WHO sitesinden elde edilebilen aşağıda ki döküman, onlarca başka kaynağa refere ediyor.

http://www.who.int/water_sanitation_health/dwq/nutrientschap12.pdf

Refere ettiği kaynaklardan çapraz kontrol yapmadım, WHO sitesinde yalan yanlış döküman olmayacağını düşünüyorum. Dökümanda ki bir çok çalışma çok eski, ayrıca bazı sonuçlar rakama dökülmemiş (belki refere edilen araştırmalarda vardır) ve bazı yöntemler indirek ve dış ortam dinamiklerinden yeterince izole olup olmadığı çok belli değil. Vakti olanların ve İngilizce ile bir problemi olmayanların okumasını tavsiye ederim. Özet ile :

A- Düşük ve aşırı düşük minarelli su, sağlığa zararlıdır (veya zararlı olabilir), bu durum çeşitli çalışmalar ile kanıtlanmıştır diyor. (eski çalışmalar SSCB ağırlıklı, yenilerde Slovenya ve Çekya var)

B- Düşük mineralli suyu yemeklerde kullanmak yemeklerden elde edilebilecek minareli de azaltabilir

C- Düşük mineralli su, suyu doymamış bir çözücü haline geri getirdiğinden dolayı su yolu, depo ve muslukta metal aşınması yapıp, ağır metal alınmasına neden olabilir. (bu konuda fazla çalışma yok, zayıf bir örnek mevcut sadece)

Genelde internet üzerinde bir çok konumda tekrarlayan karşı argümanlara rastlamak mümkün, örneğin :

https://elkenforlife.wordpress.com/h20-purifier/reverse-osmosis-water-filter-guide-truth-lies-minerals-your-health/

Şimdi, bu örnek konumda verilen argümanların bir kısmı itiraf etmek gerek ki çok saçma. Örneğin binlerce yıldır yağmur suyu içenler var deniyor ancak kim bu içenler ve bu içen arkadaşlar kesintisiz sadece yağmur suyumu içmişler, sonuçlarını analiz eden hangi rapor var bahsetmiyor. Amerikan ordusu kullanıyor argümanıda bence seçilebilecek en kötü argümanlardan biri, ordunun özel durumlar için RO sistemi kullanması, mensuplarına hep RO ile filtrelenmiş su verdiği anlamına gelmiyor,bununla ilgili bir bilgi ve kanıtta yok.

En çok ileri sürülen diğer besinlerden de mineralleri alabiliriz, su asıl kaynak değil konusu, ilk linkde oldukça bilimsel olarak ve labarotuar çalışmaları ile incelenmiş. Okumanızı öneririm.

Dökümanda da değinilen ancak RO savunucuları tarafından atlanan enteresan bir nokta, diğer besinlerde fazla olmayan (bakır gibi) veya insan sağlığına olumlu etkilerinden dolayı şebeke katılabilen (flor gibi, ancak bu uzun konu ve Türkiye yapıyor mu bilmiyorum açıkcası) katkıların yokluğunun etkilerinin ne olacağı. Üstelik mineral filtresinin bunları telafi etme ihtimali hiç yok, zira filtrenin muhteviyatında olmaları mümkün değil.

2- Bu mineralleri tekrar suya ekleyebilir miyiz?

Mineral eklemek için satılan filtreler mevcut. Ancak bu konuda çok sağlam açıklar var;

A- Bu filtrenin hangisinin, hangi koşulda, hangi mineralden ne kadar katkı yaptığına dair hiç bir çalıma veya rapor yok.
    B- Su akarken filtrede su çok az vakit geçirecek normal olarak, bu sürede bu minerallerin suda çözünmesi gerçekten mümkün mü? Kaynaklarda mineral dengesi yüzyıllar boyunca oluşmuyor mu?
    C- eğer bu kadar hızlı mineral ekleniyorsa, (belki hızlı çözülen bir tablet, malzeme vardır bilmiyorum) su beklediğinde anormal miktarda eklenmiş olmayacak mı?
    D- Bu mineral filtrelerinde olmayan mineral ve maddeleri ne yapacağız?

WHO, daha önce ideal içme suyu için TDS değeri ve magensyum/kalsiyum gibi bileşen oranlarında tavsiyede bulunuyordu. Ancak son yayında bu veriler kaldırıldı. Dolayısı ile bir alt ve üst sınır yok. (bizim ülkemizde de yok) Ancak bazı ülkeler suyun TDS'i için ve magnezyum/kalsiyum miktarı için zorunluluk veya tavsiye değerleri belirliyorlar.

TDS tam bir belirleyici değil (zira TDS değerini oluşturan parteküller zararlı maddelerde olabilir veya sadece kalsiyumda olabilir), ancak iyi bir suyun 100 TDS civarlarında olacağını ve magenzyum, kalsiyum ve diğer bileşenlerle dengeli bir yapıya sahip olması gerektiğini anlıyorum.

pH değer bambaşka bir konu ve bu konuda henüz bilimsel bir rapor okumadım, sadece çeşitli görüşleri okudum. Dolayısı ile henüz bir bilgi paylaşımına hazır değilim.

Klasik filtrelere gelir isek, bu ürünlerin çok büyük bölümü maalesef adam gibi alt yapısı olan yerler için tasarlanmış. İngiltere , Amerika vb yerler için uygunlar ama bizim şebekelerde ve sert sularda çok iyi netice veremiyorlar gibi.

Ben şahsen bu konuya biraz daha eğilip, bizim ülke koşullarında çalışabilecek ve her ay filtre değiştirmeden içilebilir bir su verecek sistem var mı bakınacağım. Bulursam buralara yazarım.

Bu arada RO satan kurumlarda reklamlarını kes yapıştır yapmak yerine, RO yönteminin uzun dönemde sağlığı tehdit etmediğine dair güvenilir bir rapor, çalışma koyabilirlerse ben fikrimi değiştirmeye hazırım ve ayrıca da istekliyim, zira damacana işinden çok sıkıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail olgun

nfs onaylı demek üretiminde sağlığa zararlı madde plastik vs kullanılmamış demektir.mebran arıtıcılara marka filtre kullanırsanız nfw waterqality onayı var.bakteri üretimine gelince kazanda veya filtrede bakteri oluşumu or.çünkü filtreden bakteri mikrop geçemiyor.yinede 5senede bir amerikadaki gibi çamaşır suyu ile kazan temizliği yapabilir veya yeni 75 tl ye yeni bir kazan alabilirsiniz.

enway ise karbon kömür filtre ve uv ışını ile mikropları öldürür.pas koku klor alır.arıtması yok denilebilir.isteyen tds metre ile ölçebilir veya iskiye 180tl ye tahlil yaptırabilir.sert sudur musluk suyunun değerlerine sahiptir.içimi güzel değildir.

ayrıca uv arıtma sistemi 300tl+30tl kasa+30tl dijital ekran+20tl karbonfiltre+50tl musluk=450tl den fazla etmez.

ayrıca uv ampulun bir ömrü vardır.uv ampulun bittiğini nerden anlıycaz ve dğiştircez.enwayde böyle bir bilgi yok.

uv filtreye alternatif gümüş iyonlu filtredir.uv filtre veya gümüş iyonlu filtreyi istenilirse mebran arıtıcıya eklenebilir.dikkkat edilmesi gereken son filtre olarak pentek,omnipure veya green filtre kullanmaktır.bu filtreler onaylı 3 lü combo filtrelerdir.omnipurede gümüş iyonuda vardır.bakteri mikrop olmaz.ölür.

enwayin tuzağına düşmeyin.

Arkadaşım amway espringde 100 den fazla onaylanmış patent var.

Akıllı çip teknolojisi var.Uv lamba filtre ile beraber zaten.Filtre değişimi ile birlikte uv lambada zaten değişiyor.

En büyük teknolojilerinden biriside aktif karbon filtresi.Karbon filtre içinde 69 futbol sahası büyüklüğünde alan sıkıştırılmış durumda.

Teslanın kablosuz elektrik iletimi ile elektrik suya dokunmuyor.

Litrelerce atık su oluşmuyor.Amway alınca su faturam 20 tl düştü.Bu bile büyük bir fark

1 yılda 8-9 tl elektrik harcıyor.

Kısacası Espring teknolojisi ile ozmoz sistemler yarışamaz.Ev tipi sistemde bu fiyata şuan Amway espringin kalitesine yaklaşacak ürün yok.

BMB marka 1000 küsür tl ye aldığım cihazı espringi görünce 450 tl ye sattım.

Ozmoz sistem sadece tuzlusu akvaryumunda saf su için kullanılır, bunun dışında beş para etmez.

Ayrıca NSF de sadece 1 onay yok.Nsf de farklı katagoriler var.Espring NSF de 4 farklı katagoride onay alan tek cihaz.

Amway espringi test ettirdik ve sonuç mükemmel.İsteyen olursa raporu eklerim.

Şimdi ben rapora mı güveneyim yoksa senin desteksiz konuşmalarına mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8020_r31s -- 7 Mart 2017; 11:20:16 >

• Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
  • 8020_r31s 8 kullanıcısına yanıt
    amway in filtre ettiği su kettle veya çaydanlıkta kireç oluşumuna neden oluyor mu acaba?
  • oguzkhan55 O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tavsiye ederim. Bakteri ve virüsleri, klor, asbest, ağır metal dahil 100'den fazla kirleticiyi arındırıyor. Bunu yaparken su içerisinde faydalı vitamin ve mineralleri de koruyor. Ev kullanım araçları, teknolojilerinin kalite kontrol testlerini yapan bağımsız bir kuruluş olan NSF sertifikasına sahip. Suyu tadı da çok güzel. Biz Mart 2016'da sipariş vermiştik ve o tarihten beri kullanıyoruz. Filtre kartuşu yeni bitti dün yenisini taktırdık. O kadar alışmışız ki damacana sularının tadına 2 gün tesisatçıdan aldığımız randevuyu beklerken zor tahammül ettim. Espring suyunun tadına alışınca vazgeçilmez oluyor. Sağlığınız için ve ailenizin sağlığı için güzel bir yatırım. (bilgi notu: Sebze ve meyveler şebeke suyundaki klorlu su ile yıkandığı zaman klor sebze ve meyvelere geçyormuş ve pişme esnasında da klor yokolmuyor ve sağlığımızı tehdit ediyor. Son yıllarda ağır metal birikmesi küçük çocuklarda özellikle hiperaktivite ve otzm gibi pek çok hastalıkta da tetikleyici olabiliyor. Yediğimize içtiğimize ve onların nasıl yetştirildiğine, suyun içeriğine de dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün pek çok su damacanalarında alüminyum yani ağır metal içerdiğine dikkat etmişsinizdir. sağlıklı ve ekonomik su içmenin yolu su arıtıcılarından geçiyor bunu pek çok doktor artık tavsiye ediyor. İstatistiklere göre de; Espring Dünya'da en çok satan ev tipi su arıtıcısı. )

Temin etmek isteyen veya daha önce kendisine hediye edilmiş olup filtre değişimi vs teknik bilgi gereksinimi olan kişiler doğrudan Amway izmir merkez ofisi arayarak bu konuda doğrudan yetkili kişilerden bilgi alabilirler. Bunun için bir üyelik numarası isteniyor telefonda. Üye olarak hem cihazı indirimli alabilir, hem aldıınız üründen hediye çeki kazanır hem de iş fırsatını değerlendirmek isteyenler prim seviyesinde bir adım ilerlemiş olurlar. Cihaz normalde 2 yıl garantili, uzatılmış garanti ile 5 yıl olarak da alma seçeneği mevcut isteyenler için. Üye olduğunuzda dilediğiniz zaman yetkili uzman kişilerden telefon desteği alabilirsiniz.

Kayıtlı kullanıcı olma konusunda çevrenizde bir ASG ( Amway Serbest Giriimcisi yoksa şayet benimle iletişime geçebilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olabilirim.

Sağlıklı günler dilerim.
    Hepimiz daha iyi daha sağlıklı bir yaşamı hakediyoruz.

• Çok teşekkür ederim. Sipariş etmiştim yeni geldi. Yarın da kurulumu yapacağım.

• Ben sorumu tekrar edeyim. Amway espring kullanan arkadaşlara soruyorum. Çaydanlıkta veya kettle da kireç oluşumu görüyor musunuz?
  • Hocam ben yarın deneyip size cevap vereceğim ama ben oluyor diye biliyorum.

• Suyun tadı gayet güzel geldi bana. Ama çaydanlıkta hafif kireç oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.