bu italyan pomuk ipligi filtre..bunu 3 dakkada 1tl ye kendiniz yapabilirsiniz.
polen remizlik bezi 3tl ye alıp.3 adet filtre yapabilirsiniz.5 mikron sediment filtre
tabii.sediment filtreleri limon karbonat ve tuzl ve su ile bir 3kg turşu bidonunda çalkalayıp yıkarsanız ben beyaz olur.yıka yıka kullanabirsiniz buda bir yöntem..
filtre yapımı için 10 inç yıkanabilir filtre almanız gerek.Bu filtre üzerine polen bezi sarıyoruz.
İNLİNE FİLTRE KULLANANLARA İÇ DEĞİŞEBİLİR BU 3LÜ FİLTRE SETİNİ ÖNERİRİM.İÇ SEDİMENT FİLTREYİ 10TL YE DEĞİŞEBİLİRSİNİZ VE YUKARDA DEDDİĞİM GİBİ LİMON KARBONAT TUZ VE SU 3KG TURŞU BİDONUNDA ÇALKALAYIP YIKARSIN, BENBEYAZ OLUR.
KARBON FİLTREYİDE KENDİNİZ YAPABİLİR VE DOLDURULABİLİR. U FİLTREYE KOYABİLİRSİNİZ.
karbo filtreyide kendimiz yapabiliriz.içinde mangal kömürünün limonla aktifleştirilerek boş filtre koyarsınız.yukardaki 3 resim.
aktif carbon nasıl yapılır diye yazın googleye cıkar.www.wikihov.com.tr de resimli anlatmış
tabii aktif karbonda alabilirsiniz.fakat değmez filtre parası
bu marka ph filtreyide kendiniz yapabilirsiniz.içinde %30corosex ve %70hindistan cevizi carbon var.
yani bu filtreyi kullanırsaniz.son filtre hindistan cevizi karbon filtreyi kullanmanıza gerek kalmaz.
filtrenin ömrü 3 sene bile ph 7-8 verir.
diğer ph filtreler sahte içinde sadece hindistan cevizi var.ph etkisi yok..
BU FİLTREDEN ALIN 2 SENE KULLANIN SONRA FİLTREYİ KESİN.İÇİNDEKİ BEYAZ CORPSEX MADDESİNİ ALIN BİR FİLEYE KOYUN..
BOŞ DOLDURULABİLİR FİLTREYE KENDİNİZ YAPTIGINIZ AKTİF KARBON VE BU ORESEX MADDEYİ KOYUN..
İŞTE PH FİLTREYİDE KENDİNİZ YAPTINIZ..
EN FİLTRELERE PARA VERMİYORUM.İNLİNE KASALI VE ACIK KASA ARITICIMDA VAR..FİLTRELERE PARA ÖDEMEYİN..
MANYETİK KİREÇ ONLEYİCİ YALANİ
MANYETİK KİREC ONLEYİCİ BİR ALDATMACA URUNU ALDİM.TEMİZ CAMLARİN UZERİNE URUNUN SUYU VE MUSLUK SUYU DAMLATTİM.SAC KYRUTMA MAKİNESİ İLE KURUTTUM.
BİRAKTİKLARİ KİREC LEKESİ VE CAMA TUTUNMA SERTLİGİ AYNİ..URUN İSE YARAMAZ.
ZATEN BOYLE BİR İCAT PATENT veya BİLİMSEL BULGUDA YOKTUR..URUNU ALMAYİN
|
|
LAPTOPUN İÇİ NASIL AÇILIR ?
|
laptop soğutucu işe yarar mı?
|
|
|
Meslek: yok
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 72
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.549 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Marka ve Konular