Arkadaşlar fotoğrafta görüldüğü gibi bir hata alıyorum sanırım işletim sistemininin yanlış diskle açılmasıyla falan ilgiliymiş ama benim ki çok farklı.Bu hatayı arada bir alıyorum ve biosa giriyorum ordan boota tıklayıp içinde işletim sistemi olmayan diskime tıkladığımda windows sorunsuz bir şekilde açılıyor ve uzun bir süre bu hatayı vermiyor.İşin ilginç tarafı windows olmayan diskime tıkladığımda nasıl açıldığıyla ilgili ve hatayı aldığımda biostan bu şekilde girmezsem windows hiçbir şekilde açılmıyor gerçekten çok ilginç bir sorun araştırdım bulamadım teşekkür ederim.
Demekki Windows'un boot bölümü, windows'un kurulu olduğu diskte değilde öteki diskte. Bir diski çıkartıp öyle format atın.
Kolay Gelsin
Biostan girdiğim diski bilgisayar açık iken söktüm windows çalışmaya devam etti nasıl oluyor?.Bilgisayarımda ssdye işletim sistemi kurulu ve 1tblik hdd var.
Windows kurulumu sırasında işler iyice karışmış bilgisayarınız açıldığında bilgisayarıma sağ tıklayıp yönetten disk yönetiminin bir resmini ekleyin bakalım yada en sağlamı ssd bilgileriniz varsa hdd alın onun fişini çekin temiz bir yükleme yapın